Ajme koje lovačke priče, u najbolju ruku ako bude dvoglavih Fermia onda će biti od dvi woncloackane GTX260 kartice.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
"...ako sve bude teklo prema planu." - imali su oni planove koji su najavljivali Fermi puno prije... :/
Ovi Nvidijasi me podsjecaju na moga susjeda, laze sam sebi i uvjeri sam sebe u to ... Premda Nvidia ne bi se trebala takvom prikazati, vjerujem da ce skoro single GPU Fermi izac, ali ovaj dualac... 
kasne, u svibnju je vec prosla zima, vise necu trebati grijanje:p
GTX280 se grijao toliko da je ljeti dizao temperaturu sobe... ako se Fermi grije kako ja čujem od osobe u XFX-u i kako se priča i po netu, trebat će mi poseban klima uređaj za GTX 380.
GTX280 se grijao toliko da je ljeti dizao temperaturu sobe... ako se Fermi grije kako ja čujem od osobe u XFX-u i kako se priča i po netu, trebat će mi poseban klima uređaj za GTX 380.
Čekaj slijedeću zimu - mogao bi ti poslužiti kao grijanje
a što e tiče: "no naknadne revizije koje budu u prodaji bi mogle spustiti temperaturu na prihvatljivije razine" - kao što se kaže: "Prošla baba s kolačima"
I ako bude toplo na pločici ATI če i dalje divljati sa svojim Radeonom u ti(o)m segmentu(ima) enthusiast i performance. Taj GTX280 i taj GTX260 su odavno prevaziđeni i ATI je dao bolji odgovor sa mainstream kategorijom koju sam donedavno koristio i bila best-buy (Radeon 4870), a ovaj Geforce 280 je 512-bitna kartica pa je sad opet 256-bitni HD5850 jači...
Kažu da ta dvoglava kartica radi ko zmaj
.