Dvoglavi Fermi u svibnju?

poruka: 8
|
čitano: 1.961
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dvoglavi Fermi u svibnju?".
17 godina
neaktivan

Ajme koje lovačke priče, u najbolju ruku ako bude dvoglavih Fermia onda će biti od dvi woncloackane GTX260 kartice.

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina

"...ako sve bude teklo prema planu." - imali su oni planove koji su najavljivali Fermi puno prije... :/

Moj PC  
7 0 hvala 0
18 godina

Ovi Nvidijasi me podsjecaju na moga susjeda, laze sam sebi i uvjeri sam sebe u to ... Premda Nvidia ne bi se trebala takvom prikazati, vjerujem da ce skoro single GPU Fermi izac, ali ovaj dualac... Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 14:14 (Batista).

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

kasne, u svibnju je vec prosla zima, vise necu trebati grijanje:p

7 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

GTX280 se grijao toliko da je ljeti dizao temperaturu sobe... ako se Fermi grije kako ja čujem od osobe u XFX-u i kako se priča i po netu, trebat će mi poseban klima uređaj za GTX 380.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Dvoglavi Fermi u svibnju?
naxeem kaže...

GTX280 se grijao toliko da je ljeti dizao temperaturu sobe... ako se Fermi grije kako ja čujem od osobe u XFX-u i kako se priča i po netu, trebat će mi poseban klima uređaj za GTX 380.

Čekaj slijedeću zimu - mogao bi ti poslužiti kao grijanjeBelji se

a što e tiče: "no naknadne revizije koje budu u prodaji bi mogle spustiti temperaturu na prihvatljivije razine" - kao što se kaže: "Prošla baba s kolačima"

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
protjeran

I ako bude toplo na pločici ATI če i dalje divljati sa svojim Radeonom u ti(o)m segmentu(ima) enthusiast i performance. Taj GTX280 i taj GTX260 su odavno prevaziđeni i ATI je dao bolji odgovor sa mainstream kategorijom koju sam donedavno koristio i bila best-buy (Radeon 4870), a ovaj Geforce 280 je 512-bitna kartica pa je sad opet 256-bitni HD5850 jači...Neodlučan

chew your meat for you pass it back and forth in a passionate kiss...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Kažu da ta dvoglava kartica radi ko zmaj Belji se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice