Dvije verzije MacBook Aira?

poruka: 2
|
čitano: 747
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dvije verzije MacBook Aira?".
17 godina
neaktivan
Dvije verzije MacBook Aira?

Apple se izgleda fokusira ove godine na proizvode koji su im dobri ali ne toliko uspjesni u prodaji, prvo su skroz promijenili iPod Nano, onda Apple TV, pa sada i ovaj Macbook Air.

Meni se cini kao da se zele sve vise i vise siriti (sto je normalno) jedino sto uz to mogu postati sve pohlepniji i ne mariti vise o kvaliteti proizvoda nego o tome kako ubrati sto vise novca. Nekako mi je Apple bio malkice drazi prije par godina dok nije bio toliko prosiren, imao je relativno malo trziste i po tome je bio poseban, sada sve vise i vise postaje nekako ''mainstream''. Nije vise alternativa samo nekolicine ljudi.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dvije verzije MacBook Aira?
Independent kaže...

Apple se izgleda fokusira ove godine na proizvode koji su im dobri ali ne toliko uspjesni u prodaji, prvo su skroz promijenili iPod Nano, onda Apple TV, pa sada i ovaj Macbook Air.

Meni se cini kao da se zele sve vise i vise siriti (sto je normalno) jedino sto uz to mogu postati sve pohlepniji i ne mariti vise o kvaliteti proizvoda nego o tome kako ubrati sto vise novca. Nekako mi je Apple bio malkice drazi prije par godina dok nije bio toliko prosiren, imao je relativno malo trziste i po tome je bio poseban, sada sve vise i vise postaje nekako ''mainstream''. Nije vise alternativa samo nekolicine ljudi.

nije apple mainstream samo par godina, prije ce biti da su usli u pravi mainstream sa prvim ipodom.

a otkada ne mare za kvalitetu neznam ali isto ima vec neko duze vrijeme.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice