DUO.CARNet

poruka: 3
|
čitano: 1.044
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DUO.CARNet".
17 godina
DUO.CARNet

Sve je to lijepo ali dostupno je samo gradovima sa 40000 i vise stanovnika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DUO.CARNet

Evo i prvog korisnika koji jos nema priliku biti zadovoljan.

Dakle, presao sam na duo.carnet i skinuo stari t-comov modem iz kutije s vrha ormara.

Buduci mi je sad speedtouch u bridge modu rada, ne mogu ga koristiti kao lan server.

Zanima me je li netko pokusao spariti se515 i ovu uslugu?

Znači scenarij je sljedeći: Ja bih se sad trebao spojiti na ethernet port od speedtoucha, na mojem notebooku ici na new connection, pa odabrati broadband i upisati user i pass koji sam dobijjo na faxu.

I to radi. Isprobao, sve pet. Medjutim scenarij je sljedeci: Ja bih uposlio se515 da to radi jer on zna automatski unijeti user i pass i onda je on spojen a ja se na njega mogu spojiti sa vise kompjutora. Prednosti su naravno dvije: prva, evo spomenuh je sad.. dakle, mogucnost spajanja dva i vise kompa s jednim korisnickim imenom na AAI@edu.hr i druga, wireless brate, pa nebum se u 08oj spajao valda sa kablom doma na net?! ;)

Probao sam u se515 ici na advanced pa na wan pa na internet connection pa unio podatke po ovom uzorku ali od wana ni pola duplog w... ima li koji genijalac da pomogne??

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DUO.CARNet

e da zaboravih jos napisati ako ovo kojim slucajem procita sambadi iz iskonovog sektora za brigu o korisnicima, imam poruku za njega..

minimiziraj soliter na svom kompjutoru, zapravo, ugasi kompjutor, pljuni u šake i baci se na posao, izbaci jedno 80-98% radnog kadra u službi za korisnike jer ovo je zbilja tužno.

Ne zovem ih često, zapravo, nikad evo danas jesam da vidim je li imaju možda neku šprancu, ali ne da nemaju šprancu, pa ljudi tamo ne znaju šta je router, šta je bridge, ne znaju ništa osim reć restartaj uređaj i pričekaj deset minuta.

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice