I drugi browseri na App Storeu

poruka: 3
|
čitano: 1.051
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "I drugi browseri na App Storeu".
18 godina
protjeran

Konacno!

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nista to jos nije konacno! Naravno da je apple pustio te aplikacije u prodaju kad su jadne! Sve te aplikacije se baziraju na dosta osiromasenom safariju i svakoj toj aplikaciji je dodana ne "fora"! Npr. Shaking Web ima "foru" da ako si u autu ili busu i treses se onda ti on pokusava "umirit" sliku, tresuci je u suprotnom smijeru! WebMate podrzava tabove, ali je osim toga dosta jadan. Ove sve aplikacije nisu niti blizu onoga sto ja ocekujem od FF-a ili Opere Mobile!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: I drugi browseri na App Storeu
Assassin kaže...

Nista to jos nije konacno! Naravno da je apple pustio te aplikacije u prodaju kad su jadne! Sve te aplikacije se baziraju na dosta osiromasenom safariju i svakoj toj aplikaciji je dodana ne "fora"! Npr. Shaking Web ima "foru" da ako si u autu ili busu i treses se onda ti on pokusava "umirit" sliku, tresuci je u suprotnom smijeru! WebMate podrzava tabove, ali je osim toga dosta jadan. Ove sve aplikacije nisu niti blizu onoga sto ja ocekujem od FF-a ili Opere Mobile!

Slažem se... nije ni Jobs lud...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice