Druga beta Firefoxa 4

poruka: 48
|
čitano: 11.003
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Druga beta Firefoxa 4".
17 godina
neaktivan
Druga beta Firefoxa 4

Mene zanima da li su u "četvorki" ostavili opciju da tabovi budu smješteni kao i dosad, ispod toolbarova?

Tabovi iznad adress bara mi se čine potpuno nepotreban potez, a pošto mi je Windows task bar smješten na vrhu i uz to postavljen na auto hide, često mi se zna desiti prilikom prelaženja mišem preko tabova da aktiviram i rečeni Win task bar (iskustvo sa Operom). Neodlučan

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Druga beta Firefoxa 4

e ljudi a dal je moguče da imam dolje otvorene tabove ( znači kad uključivam da mi se otvore 2 taba i da onda ih samo dodajem ) jer sad moram onda opet prikazivati menu i iči gore pod new tab, nadam se da ste shvatil šta oču :D

15 godina
mr.green kaže...

Mene zanima da li su u "četvorki" ostavili opciju da tabovi budu smješteni kao i dosad, ispod toolbarova?

naravno da su ostaviliSmijeh

crni pauk kaže...

e ljudi a dal je moguče da imam dolje otvorene tabove ( znači kad uključivam da mi se otvore 2 taba i da onda ih samo dodajem ) jer sad moram onda opet prikazivati menu i iči gore pod new tab, nadam se da ste shvatil šta oču :D

pa netreba ti menu, imas pored tabova plusić i samo klik na njega otvara se novi tabNamigiva

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 18:37 (sisko93).
17 godina
neaktivan
sisko93 kaže...
mr.green kaže...

naravno da su ostaviliSmijeh

e to me je mučilo da ne bih opet morao raditi neke preinake. thx. Namigiva

...mada, bit će sigurno problema sa određenim addonsima s obzirom da ih imam 44 komada, a par njih su i totalno obsolete pa tko zna hoće li se uopće dati uklopiti s obzirom na preinake u sučelju. Izlanuo se

15 godina

hehehe fora je što nemam tog plusiće :S hehehe evo da ti objasnim maknem menu bar i sad kad pokrenem firefox otvori mi se samo 1 tab i nema onog plusića i onda moram opet označiti menu bar i staviti jedan još tab otvoren, i onda imam onaj plusić i onda opet moram odoznačiti hahaha xP

15 godina
crni pauk kaže...

hehehe fora je što nemam tog plusiće :S hehehe evo da ti objasnim maknem menu bar i sad kad pokrenem firefox otvori mi se samo 1 tab i nema onog plusića i onda moram opet označiti menu bar i staviti jedan još tab otvoren, i onda imam onaj plusić i onda opet moram odoznačiti hahaha xP

IznenađenIznenađen nisam jos cuo da netko ima taki problem al evo ti sva nacina kako brze ukljucit drugi tab
- stisnut ALT da se pojavi menu i onda normalno na file - new taw

- ili jos brze i bolje,  stisnut CTRL + T Smijeh

15 godina
sisko93 kaže...
crni pauk kaže...

IznenađenIznenađen nisam jos cuo da netko ima taki problem al evo ti sva nacina kako brze ukljucit drugi tab
- stisnut ALT da se pojavi menu i onda normalno na file - new taw

- ili jos brze i bolje,  stisnut CTRL + T Smijeh

hehhe a šta češ :P a dobro hvala kolega ovo ctrl + t če poslužiti xD dal možda znaš i kako se može brzo minimalizrati isto tako jer nemam ni to xS ni za minimalizirati ni za ugasiti,,,,xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 18:56 (crni pauk).
15 godina
protjeran
Druga beta Firefoxa 4

A da probaš sve add  onove disablat? možda mu smetaju

http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pa mozes minimizirat tako da stisnes na task od firefoxa na taskbaru Osmijeh

15 godina

heheh sve je disdable, i neče, p.s kad stisnem dole onda se ne minimalizira nego mi se prikažu oni koji su otvoreni  ( kad imam windows 7 ) onda mogu samo ugasiti a ne mini :P

17 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

heheh sve je disdable, i neče, p.s kad stisnem dole onda se ne minimalizira nego mi se prikažu oni koji su otvoreni  ( kad imam windows 7 ) onda mogu samo ugasiti a ne mini :P

znam samo jedan shortcut za minimaliziranje...

win tipka + strelica dolje...

In Control
15 godina

probo nejde :( samo mi napravi da mi je manji odn da smanji veličinu prozor,

17 godina
neaktivan
PROBAJ dva puta... :)

a onda rastegni prozor (ne maximize nego ga lijepo rastegnes... pa ce ti ici kako treba...
In Control
15 godina

ide 2 puta hehehe  xD

16 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

dal možda znaš i kako se može brzo minimalizrati isto tako jer nemam ni to xS ni za minimalizirati ni za ugasiti,,,,xD

Ako koristiš Personu, disabluj je.

To je bug na kojem se radi.

A ako te nervira to što otvara male prozore za pregled tabova možeš isključiti.

1. Kucaj about:config u Firefox address bar.

2.Klikni na I’ll be careful, I promise!

3. Potraži u filteru browser.taskbar.previews.enable

4. Dupli klik na  browser.taskbar.previews.enable da bude false.

Restartuj browser.

Inače kod taskbar propertiesa sam stavio da taskbar buttons never combine.

Tako mi je lakše.

http://redfoxyhead.blogspot.com
15 godina
icecold kaže...

Inače kod taskbar propertiesa sam stavio da taskbar buttons never combine.

Tako mi je lakše.

e moze bit da zbog toga njemu ne radi minimize kada se klikne na task

...ja sam sebi isto to namjestio samo sto je kod mene combine when taskbar is full (to je slicno :D)

17 godina
neaktivan
icecold kaže...
Kada klikneš na bookmark u bookmarks toolbaru?

Evo ja sam probao (pošto ne koristim) Bug.hr i otvara istog trenutka.

Da li si probao sa svežim profilom?

Nisam..   ne da mi se sad ponovno instaliravati, možda kroz par dana.. ali hvala na ideji Namigiva

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Druga beta Firefoxa 4

sve super izgleda ali meni je za posao koma. ne mogu importat niti jedan partnerski certifikat već mi nudi neke svoje non stop. Primjerice imam certifikat od M SAN grupe za njihov partnerski webshop. Lijepo importam certifikat, upišem pass - sve radi savršeno. No kad odem na njihove stranice, izbacuje mi neki drugi, defaultni certifikat i nakon toga mogu kliknut samo add exception i onda mi izbaci neki error i mogu se je***. Sve sam živo probao i jednostavno neće. Na IE, Chromeu i FF3+ radi savršeno.

Isto mi radi i za Microline shop.

Što se tiče app tabsa, zgodno je to ali ima i u Chromeu (koji mi već lagano ide na živce i jedva čekam punu verziju FF4 da mogu opet normalno surfat i imat master password i sve divote)

Ultimate Intelligence Project
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice