- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
joj, moram to odmah updejtat, imao sam toliko problema s japanskom tipkovnicom, sad je konacno mojim mukama dosao kraj! ili ne... dubrad pokvarena, samo zele onemoguciti JB, dobro da jos nisu uveli 3.1.2.1.... geohot ce opet imat pune ruke posla zbog debila koji ce ga napadat "pa kako ne radi ovo tvoje smece od blackra1n-a na 3.1.3?" hahaha
Jel se brišu aplikacije koje su na iphonu kada se nadograđuje na novu verziju OS-a?
Jel se brišu aplikacije koje su na iphonu kada se nadograđuje na novu verziju OS-a?
Jok! Jer backup istih imas na iTunsima
ej ljudi zalim napraviti ovaj jailbreak na svom iphone ali kad skiem onaj restore i na itunesu pritisnem shift+restore on meni uopce nemoze naci onaj restore firmware koji sam downloado. koji je to problem sta da radim
Cydia mi govori da na mom iphoneu moram instalirati firmware 3.1, a ja imam neki 5.0 bar ja tako mislim. gdje da ja nadem taj firmware 3.1???? molim vasu pomoc
Cydia mi govori da na mom iphoneu moram instalirati firmware 3.1, a ja imam neki 5.0 bar ja tako mislim. gdje da ja nadem taj firmware 3.1???? molim vasu pomoc
Kakav 5.0? To ne postoji. Skini si 3.1.2 custom firmware i on ce ti sve otkljucati.
pa ja ga skinem i preko redsn0wa ga jb i redsn0w meni kaze: unable to regonize- prepoznati this firmware. a i jednom sam uspio na drugom pc.u i onda kad sam stavio 3.1.2 nisam mogo staviti blackrain. u cemu je problem
pa ja ga skinem i preko redsn0wa ga jb i redsn0w meni kaze: unable to regonize- prepoznati this firmware. a i jednom sam uspio na drugom pc.u i onda kad sam stavio 3.1.2 nisam mogo staviti blackrain. u cemu je problem
Ma skines custom firmware koji je vec otkljucan i sa kojim dobijes i Cydiu gore.