skinuo sam ga,prvi dojam super,samo što ne mogu objaviti post ovdje na forumu s njega...
skinuo sam ga,prvi dojam super,samo što ne mogu objaviti post ovdje na forumu s njega...
Isti problem kod mene. Bi će da je neki problem s java scriptom.
Dojmovi su inače jako dobri. Stvar je totalno seksi. Imam dojam kao da radim na Macu.
skinuo sam ga i ja, prvi dojam bezveze i nepregledno
Ej ljudi, evo ja isto downloadao Chrome i ne mogu postat s njega, mislim da ga neću koristiti, ostajem pri Mozilli FF
Slanje postova preko Google Chromea na ovaj forum, je problem ovog ovom forumu (barem mislim), na jedan drugi sam normalno postao koristeći Google-ov browser
Hm, ovaj njihov logo ima zanimljive boje. Na što li me to podsjeća?
Google osnovao Četvrti Rajh pripojivši Austriju, Švajcarsku, Mađarsku, Holandiju, Belgiju, Luksemburg i Dansku Nemačkoj! (logičan korak za kompaniju koja ima onakvu EULA-u)
Slika je u atačmentu, a i dalje se u neizmenjenom obliku nalazi u njihovom stripovanom objašnjenju "Zašto je Chrome lek za rak", na strani 13.
Heil Google!
Google pripojio Austriju, Švajcarsku, Mađarsku, Holandiju, Belgiju, Liksemburg i Dansku Nemačkoj!
Slika je u atačmentu, a i dalje se u neizmenjenom obliku nalazi u njihovom stripovanom objašnjenju "Zašto je Chrome lek za rak", na strani 13,
sporr sporr i sporiji od toga...
a bas sam imao dobru volju da ga isprobam.
nekak imam feeling da nije opcenito spor zbog kôda, već jednostavno ima problema s određenim sortama stranica.
edit. sto ga vise koristim vise mi se svidja, ali ipak pisem iz firefoxa..
Sveukupan dojam mi je dobar, jedino što ne mogu ovdje postati s njega i što mi nema auto-complete pojedinih polja na posječivanim stranicama (kao raznih user name-ova i sl.).
Uzmimo u obzir kako je to ipak još debela beta..
Prebugovito je to za svakodnevnu i ugodnu uporabu. Čekam konačnu verziju.
problemi koje imate s BOL-om i eventualno facebookom su tu zbog developera webova, a ne zbog chrome-a. i meni se raspalo par sajtova :(
ali zato javascript radi ko blesav.
Ja isto imam problem s postanjem! Ali, sam probao na drugim forumima ,a tamo radi! Izgleda da je to još jedan bug u ovom forumu!
da li ako skinem http://gears.google.com/chrome/?hl=hr program će biti na hrvatskom?
da li ako skinem http://gears.google.com/chrome/?hl=hr program će biti na hrvatskom?
Super stvar.
Radi brzo.
Fale neke stavri sa FF kao sto su ad block i slicni al brijem da ce to doc s vremenom!
Dao sam mu sansu, izgleda OK ali u nekim je situacijama neoprostivo spor. Ostajem pri Mozilli, mozda neka kasnija verzija bude bolja...
+JAAKO mi fali klasican menu na vrhu...
Strasno je brz!
Izvrsno sve, ima par stvari koje mi fale iz FFoxa al s obzirom da je ovo prva verzija i k tome jos beta... ostajem na njemu :)
vista dizajn na xp-u mi bas i nije nekaj, al je kul kaj su iskoristili prostor na vrhu prozora za tabove, umjesto da stoji neiskorišten sa imenom programa.
jedino šta bi htio je alternativna mogućnost smještaja bookmarka, a ne samo uključi, isključi.
i nije mi jasno zakaj java aplikacije ne rade... ah dobro, kao beta je još
Nije loš, volim nove stvarčice
Da li je moguće ubaciti bookmarkove iz Oper ili Firefoxa?
odličan program,brzina je ono prvenstveno šta me privuklo, jest da ne rade oni dodatci za ff ali sve drugo što mi je bilo potrebno u ff sad radi ovdje.
ps uprvo postam sa njega!!!
Da li je moguće ubaciti bookmarkove iz Oper ili Firefoxa?

odličan program,brzina je ono prvenstveno šta me privuklo, jest da ne rade oni dodatci za ff ali sve drugo što mi je bilo potrebno u ff sad radi ovdje.
ps uprvo postam sa njega!!!