Zdravo je imati konkurenciju! Onda se više trudiš!
Istina, no nesvida mi se što windowsi nemaju konkurenciju, svi kažu da je google največi monopolist a zapravo je microsoft.
Zdravo je imati konkurenciju! Onda se više trudiš!
Istina, no nesvida mi se što windowsi nemaju konkurenciju, svi kažu da je google največi monopolist a zapravo je microsoft.
Živa istina! Isto tako dobro bi bilo da ima više konkurencije na polju CPU-a i grafičkih kartica. A ne samo ili Intel ili AMD, ili ATI(AMD) ili nVidia! Ili 0 ili1! Uh!
Živa istina! Isto tako dobro bi bilo da ima više konkurencije na polju CPU-a i grafičkih kartica. A ne samo ili Intel ili AMD, ili ATI(AMD) ili nVidia! Ili 0 ili1! Uh!
Ima ti i VIA x86 procesore, nažalost nemože pratiti Intela i AMD , ngdje sam načuo da će Nvidia kupiti licencu od vie za proizvodnju x86 procesora no nisam siguran jel su to napravili ili nisu. Ustvari VIA treba novaca a nvidia to ima na vreče.
Ma znam da ima. Ima i grafičko odjeljenje S3 (nekad čuven), ali sve je to jadno i bijedno! Nema tu zdrave konkurencije.
Ako sam dobro shvatio, Yahoo koji je do sada izbacivao donekle korisne rezultate sad ce preuzeti Bingov engine i nastaviti izbacite nikakve rezultate?
I netko u Yahoou i Microsoftu stvarno misli da je to korisno?
Molim te, dosta omalovažavanja Microsofta i njegovih proizvoda... Kao da je svaki njihov postupak i proizvod toatlan shit i kao da zbog njega ti ispaštaš najviše.
Kad je zadnji put bila ta ista tema netko je dao link u kojem na svaki search dobijes rezultate Googlea, Yahooa i Binga, pa glasas koji su ti najbolji. Probao sam, Bing sam (iako nisam znao da je to Bing) otpisao odmah i premisljao izmedju Googlea i Yahooa i na kraju izabrao Google. I tako dva puta. Probaj pronaci link, pa ces i sam vidjeti.
A na kraju krajeva mozemo i ovdje izbaciti linkove na neki pojam, pa da vidimo koji su relevantniji.
Edit: evo, probaj npr. ovaj link.
Yahoo nekad veliki internet pretraživač sad da je ovako nisko spao! Šteta