Dogovor postignut?

poruka: 8
|
čitano: 1.758
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dogovor postignut?".
17 godina
neaktivan
RE: Dogovor postignut?
Alex55 kaže...

Zdravo je imati konkurenciju! Onda se više trudiš!

Istina, no nesvida mi se što windowsi nemaju konkurenciju, svi kažu da je google največi monopolist a zapravo je microsoft. 

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Živa istina! Isto tako dobro bi bilo da ima više konkurencije na polju CPU-a i grafičkih kartica. A ne samo ili Intel ili AMD, ili ATI(AMD) ili nVidia! Ili 0 ili1! Uh!

17 godina
neaktivan
Whalter vT kaže...

Živa istina! Isto tako dobro bi bilo da ima više konkurencije na polju CPU-a i grafičkih kartica. A ne samo ili Intel ili AMD, ili ATI(AMD) ili nVidia! Ili 0 ili1! Uh!

Ima ti i VIA x86 procesore, nažalost nemože pratiti Intela i AMD , ngdje sam načuo da će Nvidia kupiti licencu od vie za proizvodnju x86 procesora no nisam siguran jel su to napravili ili nisu. Ustvari VIA treba novaca a nvidia to ima na vreče. 

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
18 godina
neaktivan

Ma znam da ima. Ima i grafičko odjeljenje S3 (nekad čuven), ali sve je to jadno i bijedno!  Nema tu zdrave konkurencije.

18 godina
neaktivan
Dogovor postignut?

Ako sam dobro shvatio, Yahoo koji je do sada izbacivao donekle korisne rezultate sad ce preuzeti Bingov engine i nastaviti izbacite nikakve rezultate?

I netko u Yahoou i Microsoftu stvarno misli da je to korisno?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Molim te, dosta omalovažavanja Microsofta i njegovih proizvoda... Kao da je svaki njihov postupak i proizvod toatlan shit i kao da zbog njega ti ispaštaš najviše.

Kad je zadnji put bila ta ista tema netko je dao link u kojem na svaki search dobijes rezultate Googlea, Yahooa i Binga, pa glasas koji su ti najbolji. Probao sam, Bing sam (iako nisam znao da je to Bing) otpisao odmah i premisljao izmedju Googlea i Yahooa i na kraju izabrao Google. I tako dva puta. Probaj pronaci link, pa ces i sam vidjeti.

A na kraju krajeva mozemo i ovdje izbaciti linkove na neki pojam, pa da vidimo koji su relevantniji.

Edit: evo, probaj npr. ovaj link.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2009 14:12 (virtualAThome).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
koliko sam ja skontao onda vise nece postojati yahoo pretrazivac...jer on ne koristi svoj engine vise....a sad sto ce i dalje pisati yahoo to je druga prica..
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
Dogovor postignut?

Yahoo nekad veliki internet pretraživač sad da je ovako nisko spao! Šteta

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice