Događa se i najvećima

poruka: 36
|
čitano: 4.604
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Događa se i najvećima".
18 godina
neaktivan
Događa se i najvećima

Volim to!Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Događa se i najvećima

Drago je zaboravio napomenuti da je pri tome Putin još i rekao da je softver, a ne hardver, ono što čini Ruske znanstvenike među najboljima i najstručnijima na svijetu, pri tome implicirajući da svaka šuša (poput Della) može sklapati hardver.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Događa se i najvećima

Bahati rusi.... sad gledajte kad naprave vlastiti OS, neće oni da ovise o Microsoftu i zapadu :))

Probaj Linux! - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Događa se i najvećima

to putin, tako treba nek pokaže tko je dasa u kvartu Cool

0 0 hvala 0
17 godina
Događa se i najvećima

ja mislim da jesu. mentalni invalidi! jedino što imaju je nafta a i tog če im jednom ponestati, šta če onda izvoziti? votku i Lade?? sposobni su samo za trošenje i opijanje.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Događa se i najvećima
alien kaže...

ja mislim da jesu. mentalni invalidi! jedino što imaju je nafta a i tog če im jednom ponestati, šta če onda izvoziti? votku i Lade?? sposobni su samo za trošenje i opijanje.

krivo mislis. da su invalidi ova kriza bi ih pogodila puno vise, pametni su ti rusi i itekako imaju pojma sta rade.

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
17 godina
neaktivan
Događa se i najvećima

joj..mogu zamisliti ruski OS..Comrade Explorer..Comrade Calculator..i tako..sve nešta Comrade uglavnom.Smijeh

0 0 hvala 0
18 godina

МосквиH (Moskwin)?

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast.
18 godina
neaktivan
fanspeed kaže...

joj..mogu zamisliti ruski OS..Comrade Explorer..Comrade Calculator..i tako..sve nešta Comrade uglavnom.Smijeh

"Comrade Explorer" zvuči.... prljavo :)

Zna Putin šta radi, neće on trpati pare Americi u džep...
There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
alien kaže...

Ja mislim, da ti ne mislis i da si potpuno neinformiran.
Lijepo sam vec negdje rekao mladjim generacijama, da uce rusku cirilicu, jer nije tako  nevjerovajatan scenario kako Rusija postaje nova IT Meka i kako ce dobra zarada vrlo skoro lezati na sjeveroistoku a ne kao do sada na zapadu.

Svaki Rus treba ici u crkvu i zahvaljivati Bogu sto im je poslao Putina. Izvukao je cijelu zemlju iz potpunog rasula, vratio nacionalni ponos i treba pazljivo slusati sto taj covjek govori. Uostalom on je KGB-ova skola i treba ga svemu vrlo ozbiljno shvacati jer covjek ima tendenciju, koliko god nevjerovatno zvucalo, da ucini upravo ono sto kaze, sto je nama prilicno strano zahvaljujuci nasim politicarima i njihovoj metodi, biti cu pristojan, spolnog odnosa bez penetracije.

Dakle nije nemoguce za 10ak godina da nekakav Jevgenij drzi "key note" na najvecem IT okupljanju u svojstvu lidera u IT industriji.

Povijest nas uci da nista nije tako nemoguce i da su prevrati sastavan dio nje same.
17 godina
AA-d00d kaže...
alien kaže...

krivo mislis. da su invalidi ova kriza bi ih pogodila puno vise, pametni su ti rusi i itekako imaju pojma sta rade.

ova je kriza najviše pogodila RAZVIJENE zemlje što rusija zasigurno nije. šta je trebalo pogodit u njoj? možda autobilsku industriju?
 toplo se nadam da če uspjet stvoriti IT industriju, svaka konkurencija zapadu je dobrodošla.
18 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
alien kaže...

Svaki Rus treba ici u crkvu i zahvaljivati Bogu sto im je poslao Putina. Izvukao je cijelu zemlju iz potpunog rasula, vratio nacionalni ponos i treba pazljivo slusati sto taj covjek govori.

apsolutno se slazem sa ovim.
zapad je potpuno zakazao i zbog toga je sad cijeli svijet u banani.

dosta njih zamjera sto se putin ponasa kao diktator ali sto je lose u tome biti pod diktatorom ako te on izvuce iz krize, poboljsa ti zivot u vlastitoj zemlji i jos mnogo toga pozitivnog...
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
17 godina
protjeran
Događa se i najvećima

Samo bih htio dodati iz Rusije dolaze vrhunski znanstvenici, matematičari... tko je išao na neki od tehničkih fakuletata dobro su mu poznati autori.

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Događa se i najvećima

Nekazem da treba pusiti managerske spike i ulizavanja, od Della, ali evo nesto im u zadnje vrijeme (Rusima) neide, koja steta, koji ogromni potencijal imaju.

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...

Lijepo sam vec negdje rekao mladjim generacijama, da uce rusku cirilicu
.
 Ne zaboravi na Kineze, znači i kineska slova...Belji se
17 godina

Zamislite samo da se kina digne na razinu na kojoj je danas amerika, pa da treba učiti njihove znakove, ako se dobro sjećam ima ih nekih 3000, ili tako nešto.... Pa cijelu osnovnu školu učiš samo abecedu Smijeh

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt
18 godina
neaktivan
alien kaže...
AA-d00d kaže...
alien kaže...

ova je kriza najviše pogodila RAZVIJENE zemlje što rusija zasigurno nije. šta je trebalo pogodit u njoj? možda autobilsku industriju?
  toplo se nadam da če uspjet stvoriti IT industriju, svaka konkurencija zapadu je dobrodošla.
  Prema takvoj logici je i Hrvatska razvijena zemlja. Mi nemamo ništa, a svejedno se dijele otkazi. lol, Rusija nije razvijena. Da si pratio vijesti ovaj mjesec, vidio bi da gotovo cijela Europa ovisi o njima, naši susjedi su se smrzavali, a Rusi? Oni sad sviraju, mi plešemo. 
"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." Albert Einstein "Varanjem se smatra samo ako te uhvate!" Al Bundy
18 godina
alien kaže...

ja volim votku a i lade se predobri auti idu tam gdje nikakvo zapadno vozilo nemože (vidio na vlastite oči)
fuck yeah ako nema riješenja nema ni problema when i'll be rich, you'll be my bitch Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
17 godina
protjeran
Događa se i najvećima

koji glupan rusima je nasa prodavat bajke

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
alien kaže...

Nisu sposobni samo za opijanje,sposobni su i da ti uvale kakvo zlocudno **nje kada surfas po njihovim stranama.
Opasni su,cyber kriminal je velikoj razini tamo,irc klient+nesto malo novca=dobijes "legalnu" kreditnu.
Ruski warez forumi i strane su prica za sebe,mislim zna sve covek sta moze ocekivati od piratiziranog softwarea ali ovi se naticu ko ce koga bolje zaraziti.
Nisam nevinasce,skinuo sam Nero 6 za potrebe tamo nekog slabog PC-a sa rapidsharea preko ruske strane.Iznenadenje odma,izvrsna datoteka Nera je imala istu ikonu kao i legalni,unutra jos jedan exe a unutar tog exe-a jos lepih fileova ...na primer explorer.exe :) Sve je to bila rar datoteka maskirana....ko one Бабушка lutke..klasika.
Naravno digitalnog potpisa nije bilo 

Izbegavam ruske strane u sirokom luku,cak i kada posetim one "pitome" osecam neku nelagodu. Kada bas moram surfati po njihovim stranama onda se spremam kao mlada nevesta,palim sandboxie,palim svece a imam i belli luk.
Ovo isto vazi i za ruminjce i bugare.

Obrazovani,vrhunski programeri,matematicari [ovde ubaci random nauku]...sve pet i sve dzaba,nista nisu iskoristili. Ako je hjihov vrhunac Lada i AK-47 onda sta je minimum?? 
Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
18 godina
Događa se i najvećima

michaell dell je htio Putinu uvaliti njihova precijenjena racunala i ostala govna od hardwarea

a ovaj ga je dobro odjebo :)

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Zamislite samo da se kina digne na razinu na kojoj je danas amerika, pa da treba učiti njihove znakove, ako se dobro sjećam ima ih nekih 3000, ili tako nešto.... Pa cijelu osnovnu školu učiš samo abecedu Smijeh

Hehe, da je barem 3000 znakova. Dijete zna oko 3000 znakova, odrasli čovjek oko 5000 znakova, a stručnjak i čovjek sa titulama (doktor, magistar...) preko 10000.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Događa se i najvećima

Pa da Rusi nisu invalidi, kao ostali svijet. Oni rade na svojoj drzavi za razliku od svih drugih koji rade za sebe...

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

In usa you find party on the net, in soviet russia party finds you on the net.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
Ormuz kaže...

In usa you find party on the net, in soviet russia party finds you on the net.

e bome dobro rečeno...LOL Smijeh
17 godina
neaktivan
Događa se i najvećima

Kakva Rusija,imaju love na bacanje,imaju samo 500 milijardi dolara u nafti, 1200 milijardi u dragom kamenju,mogu kupit čitav zapad ako hoće,ne može im niko ništa.Imaju pametne ljude koji mogu biti uspjesni kao Bill Gates ili sta ja znam DELL.Samo oni vise vole naftu.A ovi što se furaju da nešto znaju eto dokle su nas doveli.Ne treba se zaje*avat s Rusijom.

Samsung SyncMaster T220 22",Sapphire HD3870 512MB Gddr4,MSI 550W,Core2Quad q6700 2,66 GHz , 4 GB DDR2 800MHz KingMax.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
alien kaže...
AA-d00d kaže...
alien kaže...

eh.. sad si me prosvjetlio!! onda hrvatsku kriza potpuno zaobilazi :)
Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought peace? Reg: Oh, pea-- Shut up!
18 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Obrazovani,vrhunski programeri,matematicari [ovde ubaci random nauku]...sve pet i sve dzaba,nista nisu iskoristili. Ako je hjihov vrhunac Lada i AK-47 onda sta je minimum?? 
AK-47 je jako staro oruzje i jos uvijek daleko ispred raznih drugih u toj klasi (znaci nista fancy-shmansy s ovom ili onom optikom te aparatom za kavu i paketom kondoma) koja slove kao odlicna (M-16? lol).
raketni sustavi? jos malo pa ce biciklom u svemir dok ameri broje shuttleove koji su im preostali i pokusavaju ih sklepati da rade.  rusi slijecu u pustinje dok ameri moraju u more zbog topline.. etc etc eh da.. tko je imao MIR gore dok nitko nije ni znao za tako nesto?
avioni? jenkiji su nedavno imali "natjecaj" za fighter buducnosti.. ne sjecam se tocno tko je "pobjedio" ali znam da su mu karakteristike ispod nekih ruskih koji lete vec 10-15 godina? zar nije jedini avion na svijetu koji se koristi za "nadgledanje" nevremena (uragana i tornada) ruski koji leti iznad nevremena i snima?
nosaci aviona?
torpedo tehnologija?
tenkovi?
lada? probaj ti ici mercedesom na -50 stupnjeva :)
ni u medicini uopce nisu losi.. koliko znam i citam po netu brdo tretmana za neke izrazito teske bolesti se rade samo u moskvi npr.
to sto pricas o ruskim stranicama i softwareu.. paaa.. oni crackaju sve zivo i nezivo. sto to kaze za njih? da uopce nisu losi u tome :)
generalno stajaliste je da cu oni pijanci i budale.. sto je potpuno krivo. imaju jako bogatu proslost i kulturu.. i stalno su u vrhu ili pri vrhu u mnogim stvarima. samo nemaju osjecaj zaradjivati na svemu kao sto to rade ameri koji ti prodaju cistu vodu umjesto da se bave prociscavanjem rijeka i smanjenjem zagadjenja i kojima je jedina stvar koju "dobro" rade - marketing. a on prodaje sve. pa i sliku o samoj americi.
a za putina.. hahahaha covjek je legenda.. nema dlake na jeziku.
Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought peace? Reg: Oh, pea-- Shut up!
17 godina
neaktivan

mozemo mi misliti sto hocemo o rusima ali oni su svjetska velesila i ne treba ih podcjenjivati, kao sto u gornjem postu pise mogu kupiti cijeli zapad da hoceBogataš

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
18 godina
neaktivan
AmD kaže...

mozemo mi misliti sto hocemo o rusima ali oni su svjetska velesila i ne treba ih podcjenjivati, kao sto u gornjem postu pise mogu kupiti cijeli zapad da hoceBogataš

pgotovo sad dok je dolar slab :P
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice