Volim to!
Drago je zaboravio napomenuti da je pri tome Putin još i rekao da je softver, a ne hardver, ono što čini Ruske znanstvenike među najboljima i najstručnijima na svijetu, pri tome implicirajući da svaka šuša (poput Della) može sklapati hardver.
Bahati rusi.... sad gledajte kad naprave vlastiti OS, neće oni da ovise o Microsoftu i zapadu :))
to putin, tako treba nek pokaže tko je dasa u kvartu 
ja mislim da jesu. mentalni invalidi! jedino što imaju je nafta a i tog če im jednom ponestati, šta če onda izvoziti? votku i Lade?? sposobni su samo za trošenje i opijanje.
ja mislim da jesu. mentalni invalidi! jedino što imaju je nafta a i tog če im jednom ponestati, šta če onda izvoziti? votku i Lade?? sposobni su samo za trošenje i opijanje.
joj..mogu zamisliti ruski OS..Comrade Explorer..Comrade Calculator..i tako..sve nešta Comrade uglavnom.
МосквиH (Moskwin)?
joj..mogu zamisliti ruski OS..Comrade Explorer..Comrade Calculator..i tako..sve nešta Comrade uglavnom.
Samo bih htio dodati iz Rusije dolaze vrhunski znanstvenici, matematičari... tko je išao na neki od tehničkih fakuletata dobro su mu poznati autori.
Nekazem da treba pusiti managerske spike i ulizavanja, od Della, ali evo nesto im u zadnje vrijeme (Rusima) neide, koja steta, koji ogromni potencijal imaju.

Zamislite samo da se kina digne na razinu na kojoj je danas amerika, pa da treba učiti njihove znakove, ako se dobro sjećam ima ih nekih 3000, ili tako nešto.... Pa cijelu osnovnu školu učiš samo abecedu 
koji glupan rusima je nasa prodavat bajke
michaell dell je htio Putinu uvaliti njihova precijenjena racunala i ostala govna od hardwarea
a ovaj ga je dobro odjebo :)
Zamislite samo da se kina digne na razinu na kojoj je danas amerika, pa da treba učiti njihove znakove, ako se dobro sjećam ima ih nekih 3000, ili tako nešto.... Pa cijelu osnovnu školu učiš samo abecedu 
Pa da Rusi nisu invalidi, kao ostali svijet. Oni rade na svojoj drzavi za razliku od svih drugih koji rade za sebe...
In usa you find party on the net, in soviet russia party finds you on the net.
In usa you find party on the net, in soviet russia party finds you on the net.

Kakva Rusija,imaju love na bacanje,imaju samo 500 milijardi dolara u nafti, 1200 milijardi u dragom kamenju,mogu kupit čitav zapad ako hoće,ne može im niko ništa.Imaju pametne ljude koji mogu biti uspjesni kao Bill Gates ili sta ja znam DELL.Samo oni vise vole naftu.A ovi što se furaju da nešto znaju eto dokle su nas doveli.Ne treba se zaje*avat s Rusijom.
avioni? jenkiji su nedavno imali "natjecaj" za fighter buducnosti.. ne sjecam se tocno tko je "pobjedio" ali znam da su mu karakteristike ispod nekih ruskih koji lete vec 10-15 godina? zar nije jedini avion na svijetu koji se koristi za "nadgledanje" nevremena (uragana i tornada) ruski koji leti iznad nevremena i snima?
torpedo tehnologija?
tenkovi?
lada? probaj ti ici mercedesom na -50 stupnjeva :)
ni u medicini uopce nisu losi.. koliko znam i citam po netu brdo tretmana za neke izrazito teske bolesti se rade samo u moskvi npr.
to sto pricas o ruskim stranicama i softwareu.. paaa.. oni crackaju sve zivo i nezivo. sto to kaze za njih? da uopce nisu losi u tome :)
mozemo mi misliti sto hocemo o rusima ali oni su svjetska velesila i ne treba ih podcjenjivati, kao sto u gornjem postu pise mogu kupiti cijeli zapad da hoce
mozemo mi misliti sto hocemo o rusima ali oni su svjetska velesila i ne treba ih podcjenjivati, kao sto u gornjem postu pise mogu kupiti cijeli zapad da hoce