Dobra prodaja Magic Mousea

poruka: 8
|
čitano: 1.882
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dobra prodaja Magic Mousea".
18 godina

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Bas sam se nedavno prebacio na Mac-a (dobro, ne u potpunosti, jos je par racunala pod Windowsima) i moram pohvaliti misa. Fantastican koncept i fantasticna izvedba.

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ne znam kako je raditi sa njime, ali izgleda mi jako lijepo, međutim nisam siguran da bi bio spreman dati toliko novaca za nešto što je lijepo i potencijalno neudobno za koristiti...

KSCHI
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

"You can’t help but marvel at its smooth, buttonless appearance. Then you touch it and instantly appreciate how good it feels in your hand."

Imam ja vec ovo... :D

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Dobra prodaja Magic Mousea
Sasoon kaže...

Ali jednostavno mi nije isti feel radit na winsima sa njime, ipak os x daje neki dodatni stih na tom misu :)

18 godina

Sad kad je u Americi opet ludilo za jabucnim proizvodom, ovaj put misom. U Europi ce se za cas ta groznica prosirit kao sto je bio slucaj, a i jos je s iPhone-om.

0 3 hvala 0
18 godina
Batista kaže...

Sad kad je u Americi opet ludilo za jabucnim proizvodom, ovaj put misom. U Europi ce se za cas ta groznica prosirit kao sto je bio slucaj, a i jos je s iPhone-om.

ROFL.

Logitech i Razer ce bankrotirati pred navalom na ovaj mis neuglednog izgleda.

/sarcasm

- Psiho246
17 godina

Koncept carobnog misa je za pohvalu, medjutim izvedba je po mome misljenju losa.

Mis je definitivno prenizak i nakon svega 30tak minuta imao sam osjecaj neugode pri radu sa misem. Istina, imam malo vecu ruku pa mozda nisam mjerodavan u poptunosti, ali ja mis smatram alatom gdje je naglasak na funkcionalnosti a ne estetici.

S obzirom koliko Apple ima sluha za slusati sugestije pri izradi svojih proizvoda, mislim da cu ovakvog misa koji ce meni odgovarati prije docekati od nekog drugog proizvodjaca, jer kao sto sam rekao ideja je pohvalna i ne treba sumnjati da cemo uskoro imati siri izbor.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice