pffffffff štanga...
Opet me nema!
Ali Bosanci su danas zadovoljni,nij čak 4!
I ovaj put nista... vise srece drugi put :)
cestitka dobitnicima
Opet 0 bodova za mene...
Čestitke dobitnicima!
dvojica iz mostara... a ja nista... nadam se i dalje hahaah
Opet Sisak, a nisam ja.
Više sreće sljedeći put....
izgleda da nisam bas nesto drag tom racunalu, a ni jug hrvatske (pod jug mislim juznije od splita)
Eh, nema ni mene.
Čekam 6-tu sreću
hehe... nema sreće za splićane... samo 3 splićana u 5 krugova izvlačenja.... Nije valjda da splićani ćine samo 3% bugove populacije ? :)
Opet ništa.Valjda ću biti u slijedećoj polovici.
Ma sramota,više je u bosnu otišlo nego...
Wieder nothing...
nema me opet... ono vidim počinje s marij, a žensko marija malo je falilo ovaj put...
NEMA DUBROVNIKA OPET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Još 100 ostalo, sve je manje nade da ću dobit :(
Dobit cu kiblu a ne majcu. A o prvoj nagradi da ne govorim. U zivotu nisam nikad niš osvojio. A znam likova koji imaju srece sam tak
Nema ni Osijeka, a 5 iz Zagreba.
Ah, više sreće drugi put (ili u finalu, hehe)
Drago mi je sto su 2 iz Mostara iako nema mene
ma nikad dobio ;)
Toliko ekipe iz ZG stalno dobiva, a nikako da i ja budem medju njima.
Valjda su mene ostavili za kraj (20000 kn).
Drago mi je da ih je već par iz Siska dobilo, ja ćekam 7. krug(to mi je sretni broj) xD, čestitam dobitnicima
WOW napokon......
Jeste da me je prosli petak ostavila cura i srce mi slomila :(( ali mi je zato Bug danas podario jedan medkit u vidu majice :)))
A kako se preuzimaju te majice i kada????
najgluplje od svega je to što ja zapravo nisam siguran ulazim li uopće u izvlačenje za bilo šta, jer sam u kodu imao SLOVO D ili BROJ 0. GJ BUG !
najgluplje od svega je to što ja zapravo nisam siguran ulazim li uopće u izvlačenje za bilo šta, jer sam u kodu imao SLOVO D ili BROJ 0. GJ BUG !
hh ma i ja neznam jeli slovo/broj O ili 0, ma valjda sam pogodil, opet nide DUBROVNIK
hh ma i ja neznam jeli slovo/broj O ili 0, ma valjda sam pogodil, opet nide DUBROVNIK
Pogodio jesi,jel da nisi pogodijo pisalo bi ti da je kod kriv.
si siguran? ja sam pak imo i D i 0 i O (ugl bar nes sta izgleda ko ta 3) tak da sam lupo na srecu
si siguran? ja sam pak imo i D i 0 i O (ugl bar nes sta izgleda ko ta 3) tak da sam lupo na srecu
Siguran sam,probaj sada unijeti krivi kod,pa ćeš vidjeti da će pisati poruka da je kod kriv.
A kako se preuzimaju te majice i kada????
Dolaze poštom na kućnu adresu, same od sebe, tj. kada ih na put pošalje Bug marketing (svakih par dana ode po jedna tura).