A dobro... Bar je jasno da iPad nije računalo.
Blago se ovoj dijeci sa slike......
Djeca hoce igracku. :)
Hoću i ja pet milijuna,pa hoćel mi ko dat!
ameri, i to još djeca, pa gdje ćeš nać naivnijeg kupca :3
Ma proizvođaču je tako svejedno jesu li to djeca, penzioneri, poslovni ljudi ili netko treći, bitno da se proizvod prodaje i da se pare gomilaju! :)
Ahahaha... samo toliko ;)
tehno-marketinška indoktrinacija
Znači oni su isptivali djecu od 6 do 12 godina??
oo djete malo šta bi ti najrađe imao od ovoga? buci buci bu -.-''
Što idu starija, to su pametnija.
Znači oni su isptivali djecu od 6 do 12 godina??
oo djete malo šta bi ti najrađe imao od ovoga? buci buci bu -.-''
Vjerojatno misle da je iPad kompjuter, itd...
Pa ček malo koji će im iPad?
Imaju laptop imaju mob,sve to ide mobilno na internet. Još k tome da iPad nemoš strpat u džep,mobovi i laptopi su jasni pobjednici.
Opet reklame.... Mama vidi na televiziji je iPad moram to imati jer čim je na reklami to je odlično! -.-
sta je najgore od tih 31% djece ce njih 80% dobiti to...a mi mozemo samo sanjati sa nasim cijenama, standardom i recesijom...
Ja sam bio sretan kad sam dobio tetris 1000 raznih igara u jednom. Kakav kompjutor ili mobitel.
339% je samo u prvom grafikonu, nejasno mi je to.
339% je samo u prvom grafikonu, nejasno mi je to.
Možeš valjda želiti i iPad i iPhone i dasku za surf istovremeno :D
ionako je u americi sustav besplatnog obrazovanja na nuli
jos ako budu djeca nosila ipade u skolu
i eto ti jos glupljih amerikanaca
a kako ostatak svijeta voli kopirat amere...
jao ti se nama
Ali djeca su i glupa... (ovo vrijedi za 99.998% djece)
Ali djeca su i glupa... (ovo vrijedi za 99.998% djece)
nisu glupa, ali se lako s njima manipulira
to ti si proveo to istraživanje i došao do te precizne brojke?
nisu glupa, ali se lako s njima manipulira
Ako nekima lako manipuliraš = glupi...
bar je po mome tako...
To su sve semantike... inteligentni ljudi neće se dati manipulirati...
@bugonja ISKUSTVO je uvijek točnije od razno raznih istraživanja... pa pošto sam se od 2007 do 2009 bavio dobrotvornim radom s djecom ( u sklopu faxa)... mislim da ipak mogu reći neke stvari :)
Oni koji imaju djecu, znaju da djeca nisu glupa, nego vrlo inteligentna i prefrigana i točno znaju način kako doći do cilja :)
djeca su dobra, naivna, ne-glupa i podložna manipulacijama..upravo zbog svoje naivnosti i manjka iskustva..
Oni koji imaju djecu, znaju da djeca nisu glupa, nego vrlo inteligentna i prefrigana i točno znaju način kako doći do cilja :)
Nemam dijete jos, ali imam puno mladeg brata i dok ga malo gledam mutav je i to dosta salim se, necu govorit tak o bratu, al je tak s vecinom djece, ne da su ono glupa negu su ono bas....mala djeca
A sta bi djeca trebala? Zeljet neki "uradi sam" tablet sa Debian Linuxom pa da mogu hakirat po konzoli i modat HW?
A sta bi djeca trebala? Zeljet neki "uradi sam" tablet sa Debian Linuxom pa da mogu hakirat po konzoli i modat HW?
nikad nije prerano...
Ma jooj, ne to neg ono...
Mene recimo najvise nervira kod male djece sto npr. nadem neku stvar ili sto i uzmem i brat vidi da imam i onda pocne plakati onda da to hoce a nije znao niti da ima....tak sam neki dan isao prodati ps2 koji na ormaru skuplja prasinu vec 1 god i nitko se ne zeli igrati s njim. i tako ja to spakiram dojde brat i udrii u placc, plakao je ko, a nikad nije htio igrati....a kaj ces
Ma vidi ti njih, a ja samo želim mir u svijetu.
Eh taj IPad, zanimljiva je to igračka, kada bi koštao oko 60$ kod nas, i ja bih si jednog uzeo, eto toliko da mogu biljar igrati na većem zaslonu!
a i ja bi isto jednog ipada...
djede mraze, molio big te da mi doneseš za božić jednog ipada...
balun? bicikl?
heh epranje mozga od malih nogu :))
Steve Jobs cilja na sve mladje i mladje :))
Znaci ova anketa dokazuje da je ipad predviden za mladje od 13 ili one na takvom stupnju razovja? Nekako mi se i cinilo da je tako :))