Dijeljenje podataka i Interneta

poruka: 6
|
čitano: 1.444
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dijeljenje podataka i Interneta".
18 godina

Odlična stvar!

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dijeljenje podataka i Interneta

-za 29$.. +3$ :))) a crossover? kabel cca 10kn i radi isto to, malo brže...

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

-za 29$.. +3$ :))) a crossover? kabel cca 10kn i radi isto to, malo brže...

a koji će amaterski korisnik znati postaviti LAN konekciju?
C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
17 godina

-onaj koji se potrudi, ili pročita na forumu. Zapravo si u pravu... bolje je platiti nešto i ne truditi se ...

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
18 godina
neaktivan

Odlična stvar. Koliko me puta živciralo da idem kod nekog frenda (ili me oni zovu) pa namještaj ili objašnjavaj njima noob-ovima. Ja bi osobno dao 30 dolara da kada idem okolo ne moram na svakom kompjuteru se zavlačit da iza kućišta (koje pola njih zabije u neki kut ispod stola) spajat mrežne kabele i podešavat djeljenje i sve ostalo zbog jednog filma ili partije unreala. Plug n Play Baby!!!Cool

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 0:48 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
18 godina

kupio, zadovoljan. samo spojiš računala i radi. ne da mi se svaki put zahebavati sa mrežama. kako se toga nije netko ranije sjetio?

Plamene zore bude me iz sna Fabrička jutra, dim iz dimnjaka Pesma se ori, mladi radnici Čelicna jutra, hitam fabrici.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice