...mislio sam MHz :) ili ako imaju internet radio pa da poslušamo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...mislio sam MHz :) ili ako imaju internet radio pa da poslušamo
neznam...
Ok, nije baš da ikad u životu palim radio, pa je vjerojatno zato.
Mogao bih uhvatit pokoju da vidim ima li štogod zanimljivo..
I ja živim u Kninu i nikad za ove nisam čuo.
Ako već promoviraju IT tehnologiju, trebali bi to radit preko novijih medija (internet, televizija), radio rjetko tko danas sluša (osim u autu).
Ako već promoviraju IT tehnologiju, trebali bi to radit preko novijih medija (internet, televizija), radio rjetko tko danas sluša (osim u autu).
Pa dobro, to sluša moj ćaća isto kod kuće. Nije doduše da bi on primijetio da sluša računalno-tehnološku emisiju. :P
Pošto sam donedavno bio stanovnik knina - mogu iz osobnog uvjerenja reći kakve je strahote radio Tihomil ljudima pri 'servisiranju' računala,od naplaćivanja instalacija windowsa koju niti ne dovrši do 'ugradnje' hard diskova tako da bi ga izolirom zalijepio u kučišti,hard bi pri tom i visio,itd its....i takav maher vodi emisiju..
Čestitke ekipi
Pošto sam donedavno bio stanovnik knina - mogu iz osobnog uvjerenja reći kakve je strahote radio Tihomil ljudima pri 'servisiranju' računala,od naplaćivanja instalacija windowsa koju niti ne dovrši do 'ugradnje' hard diskova tako da bi ga izolirom zalijepio u kučišti,hard bi pri tom i visio,itd its....i takav maher vodi emisiju..
Sigurno je ispekao zanat u Večernjem ili Jutarnjem listu ^^