Dellova mobilna navala

poruka: 14
|
čitano: 2.188
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dellova mobilna navala".
16 godina
Dellova mobilna navala

Iako mi je draži laptop ipk ne mogu ne primjetiti da su dellovi tableti puno bolji do applea. Lijepo android i win7 phone na njemu daju mu mogućnosti zntno veće iznad bijednih iPadovih. Ovo se zove tablet. Njega će ljudi kupovat zbog njegovih performansi i kvalitete rada, a ne zbog marketinga.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.

2 3 hvala 0
18 godina
Dellova mobilna navala

Zasto su Koka Kola i McDonalds najoprodavaniji proizvodi ?. Zbog dobre kvalitete ili zbog marketinga ?

Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
RE: Dellova mobilna navala
captain_soap_McTawish kaže...

Ovo se zove tablet. Njega će ljudi kupovat zbog njegovih performansi i kvalitete rada, a ne zbog marketinga.

to bih volio i ja ali Apple je iAplle i on radi čuda, pogledaj samo kakvu je pomutnju napravio izbacivanjem iPhone i kako je masu pokrenuo i zasrao nam WP7.

18 godina
neaktivan
Dellova mobilna navala

WP7 bi mogao napokon biti pošteni mobile OS zbog iPhoneOSa. 

http://www.engadget.com/2010/04/23/updated-windows-phone-7-videos-show-office-doing-awesome-things/

i meni ovo sučelje izgleda samo konceptualno i nekako sumnjam da će ovako izgledati ( izgleda mi kao da su ga radili print dizajneri, a ne UI dizajneri ) , al bumo videli. Mogućnost intervencije u office dokumente iz samog OSa mi je super.

A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dellova mobilna navala

Malo bi mogli poboljšat dizajn mobitela jer ovi izgledaju kao kineski šrotovi Izlanuo se

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dellova mobilna navala

ova druga slika moba izgleda ka kopija corby-a,

a prvi mob cak mi i izgleda dobro...

svi se bacaju na tablete i mobove...

samo da se lova kupi

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
artfull kaže...

WP7 bi mogao napokon biti pošteni mobile OS zbog iPhoneOSa. 

http://www.engadget.com/2010/04/23/updated-windows-phone-7-videos-show-office-doing-awesome-things/

i meni ovo sučelje izgleda samo konceptualno i nekako sumnjam da će ovako izgledati ( izgleda mi kao da su ga radili print dizajneri, a ne UI dizajneri ) , al bumo videli. Mogućnost intervencije u office dokumente iz samog OSa mi je super.

Mozda je neka caka u tom "print" izgledu. Nesto u stilu evo os i njegove mogucnosti a izgled odnosno "skinove" neka si svaki proizvodac mobitela definira kako zeli?

MS zna napraviti cool dizajn pa mi je isto malo cudno ovo.

18 godina
neaktivan
Dellova mobilna navala

Ne izgleda loše ovaj WP7, nadam se da će napraviti i skin za tablete, ipak je lakše nabadati po sučelju koje je optimizirano za rad s touchscreenom nego po klasičnom windows sučelju.

Jedino me smeta kod virtualnih tipkovnica na WP7 i iPhoneu što ne grupiraju brojeve kao na numeričkoj tipkovnici nego su ih poredali jedan do drugoga na vrhu. Ja sam navikao raditi sa numeričkom tipkovnicom i puno je lakše i brže tako upisivati brojeve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jastreb kaže...

Ne izgleda loše ovaj WP7, nadam se da će napraviti i skin za tablete, ipak je lakše nabadati po sučelju koje je optimizirano za rad s touchscreenom nego po klasičnom windows sučelju.

Jedino me smeta kod virtualnih tipkovnica na WP7 i iPhoneu što ne grupiraju brojeve kao na numeričkoj tipkovnici nego su ih poredali jedan do drugoga na vrhu. Ja sam navikao raditi sa numeričkom tipkovnicom i puno je lakše i brže tako upisivati brojeve.

Baš sam ranije instalirao Windows Phone 7 emulator i malo ga proučio; čak mi se pomalo počeo i sviđati. Naravno da mu još uvijek fali puno stvari i prilično je bugovit, ali OS izgleda sasvim ok, moglo bi bit nešto od njega. Iako mi je otvorenost starog WM-a još uvijek puno draža od ovakvog koncepta.

16 godina
neaktivan
Dellova mobilna navala

zanimljivo izleda i zvuči

volija bih jednog imat u rukama

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dellova mobilna navala

Mobitel baziran na Windowsima Phone 7 nosi ime Lightning i radi se o uređaju s kliznom tipkovnicom u portretnom formatu kojega pokreće gigahercni procesor Snapdragon. Zaslon je dijagonale 4,1 inča, OLED, razlučivosti WVGA, podržava WiFi, 3G, ima 512 Mb RAM-a i gigabajt flash memorije, 8 GB na MicroSD kartici, 5-megapikselnu kameru, GPS, akcelerometar, kompas, FM radio i podršku za Flash.

kaj nije ms u speckama inzistirano na isključivo internoj memoriji tj zabranio sd kartice

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cekpi kaže...

Mobitel baziran na Windowsima Phone 7 nosi ime Lightning i radi se o uređaju s kliznom tipkovnicom u portretnom formatu kojega pokreće gigahercni procesor Snapdragon. Zaslon je dijagonale 4,1 inča, OLED, razlučivosti WVGA, podržava WiFi, 3G, ima 512 Mb RAM-a i gigabajt flash memorije, 8 GB na MicroSD kartici, 5-megapikselnu kameru, GPS, akcelerometar, kompas, FM radio i podršku za Flash.

kaj nije ms u speckama inzistirano na isključivo internoj memoriji tj zabranio sd kartice

Je, tome su se i ovi sa gsmarene cudili. Ja se nadam da su odustali od te retardirane zabrane
17 godina
neaktivan
Dellova mobilna navala

Izgled ovih novih dellovih mobilnih je zbilja malo "jeftin"...ali ko je koristio Dell PC opremu, računare i ostalo, zna šta je kvalitet :)

www.DOWNLOAD.ba | www.wallpapers.ba | www.info.co.ba | www.games.co.ba | www.MOBILNI.co.ba

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
b0sAnChE kaže...

Izgled ovih novih dellovih mobilnih je zbilja malo "jeftin"...ali ko je koristio Dell PC opremu, računare i ostalo, zna šta je kvalitet :)

moš misliti. srednja klasa. a izgled je koliko ja vidim u fazi rendera tek ... dakle nemamo pojima zapravi kako finalni proizvod izgleda Lako je napraviti da render izgleda wow. 

A.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 13:10 (artfull).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice