Da to je 2,410kn ali problem je u tome što niste uračunali maržu, carinu, porez.
Što se onda cjena penje do 4-5 tisućice.
Da to je 2,410kn ali problem je u tome što niste uračunali maržu, carinu, porez.
Simpatično...
Nije mi doduše jasno kako to da bugovci komentiraju neku vijest sa stranog tržišta, nešto što bi se tek trebalo dogoditi, dok navodno u Metrou, kod nas, dakle već dostupno za kupnju, postoji Samsung 2343BW (ili nešto slično) istie rezolucije, ali doduše nižeg dinamičkog kontrasta (mislim 20000:1) za cijenu MANJU od 2000 kn. Onda, novinari?
Nism baš pobornik uspoređivanja Dellovih i Samsungovih monitora...
Ne shvaćam zašto bi trebali "slinit" za ovim monitorom?? Ocito i bug-ovci padaju više na vanjski dizajn nego na karakteristike monitora...
Još jedan od beskonačnog broja TN monitora na tržištu... samo što su stavili toliku rezoluciju na 23" monitor. Ima smisla kao i 22" monitor sa rezolucijom 1920x1200... nikakvog.
Jeftin je sa dobrim razlogom...
1920x1200 na 24" je uvr' glave...
ionako covjek kod tako velike rezolucije na malom prostoru mora dignuti DPI da bi mogao ugodno raditi...
Pa čuj, kažem navodno, obzirom da ga niti ja nisam vidio. Onda opet, ja ne zalazim u Metro...
Ipak, pročitao sam nešto o tome na newsima, odi na hr.comp.hardver i potraži, mislim da se tema zove nešto kao 'LCD u Metrou' ili sl.
Nevjerojatno mi je kako za pravi novinarski posao ipak nema mjesta u Hrvatskoj. Jesam li ja ovdje u službi javnosti da dajem poluinformacije, ili bi bugovci mogli konačno objaviti i neku vijest koja nije tek prepiska sa stranih portala, već rezultat stvarnog, osobnog (čitaj: novinarskog) angažmana? Uostalom, što i ja očekujem...
(EDIT)
Tn, košta i previše s obzirom da je tn matrica. Ja za tn matricu više nikad neću dati niti jednu kunu pa magar bila dijagonala 100 inča i beskonačna rezolucija! U fazi sam nabavke polovnog crt monitora
Ne shvaćam zašto bi trebali "slinit" za ovim monitorom?? Ocito i bug-ovci padaju više na vanjski dizajn nego na karakteristike monitora...
Još jedan od beskonačnog broja TN monitora na tržištu... samo što su stavili toliku rezoluciju na 23" monitor. Ima smisla kao i 22" monitor sa rezolucijom 1920x1200... nikakvog.
Jeftin je sa dobrim razlogom...
Upravo tako sasa. Lg radi ips matrice za dell također, ali nema baš mnogo monitora koje prodaje lg koji su u konkurenciji sa delovima.
"Zapitajmo se kojim će se faktorom ovo množiti dok monitor stigne na naše tržište."
300%
Ne znam kako je u HR, ali u CG trgovci obicno racunaju cijena u USD = cijena u EUR + xx%... :(
Pa ako tako racunaju onda jos malo pa ce i tu cijene bit OK :)
Dolar je već na 5.7, jos malo pa ce bit 1:1 sa eurom... onda cete imat cijene kao i ameri :D
vidim tu se prepucava oko svakakvih gluposti, a nitko ne komentira rezoluciju? dobro kakva je to rezolucija 2xxxx*1152? Kaeto? Nije 16:9, to sigurno.
vidim tu se prepucava oko svakakvih gluposti, a nitko ne komentira rezoluciju? dobro kakva je to rezolucija 2xxxx*1152? Kaeto? Nije 16:9, to sigurno.
Mora da kreće rasprodaja starih tehnologija, jer uskoro kreće OLED na tržište.
Do tada, meni će biti dobar i 21'' monitor iz Kine kojeg sam platio 1200 kn.
Cijene će padati i padati, dok ne stigne ta nova predivna tehnologija...
Samo se OLED-u mogu diviti. Još kada bi imao kakvu aktivnu/pasivnu mrežicu iznad točkica, pa da konačno gledam u 3D, to bi me 'dotuklo'. Programerski se mogu stari filmovi konvertirati u 3D, i poneke bi se isplatilo takve ponovno pogledati. Šteta što biznis ima svoju vremensku krivulju, koja uvijek kasni za stvarnim znanstvenim ostvarenjima.
ah so..učinilo mi se:D
Mora da kreće rasprodaja starih tehnologija, jer uskoro kreće OLED na tržište.