DeepMind suočio dvije umjetne inteligencije da vid

poruka: 8
|
čitano: 2.415
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DeepMind suočio dvije umjetne inteligencije da vid".
17 godina
neaktivan

U siromašnoj zemlji gdje je pojedincu ugrožena egzistencija, veća je vjerojatnost za kriminal, ubojstva itd, jer se pojedinci bore za egzistenciju. Tamo gdje je egzistencija svakome zagarantirana, nema potrebe za agresijom prema drugome, za krađama itd. To vidimo u društvima danas.

7 0 hvala 0
15 godina
Re: DeepMind suočio dvije umjetne inteligencije da
Keso kaže...

U siromašnoj zemlji gdje je pojedincu ugrožena egzistencija, veća je vjerojatnost za kriminal, ubojstva itd, jer se pojedinci bore za egzistenciju. Tamo gdje je egzistencija svakome zagarantirana, nema potrebe za agresijom prema drugome, za krađama itd. To vidimo u društvima danas.

nazalost, to vidjam iz dana u dan.. kolika je razlika u drustvu gdje pojedinac ne da ima zagarantiranu egzistenciju nego daleko vise pa moze da putuje i zivi bez briga, to mu promjeni nacin razmisljanja na meni totalno nestvarno, nevidjeno u rh. prokleto tuzno, jos kad uzmes u ubzir da smo mi blize prvom nego trecem svijetu.. 

17 godina
neaktivan

ma ne može se nikakva ai baviti teorijom igara, koja je postavljena dok još nije bilo računala, a zahtijeva visok stupanj apstraktnog i kreativnog razmišljanja unutar zadanih parametara.

ak nekoga baš zanima (a nije dubinski studiral ekonomiju zijevajući na mojim predavanjima na diplomskim studijima), eo ovo za čitanje i ovo za gledanje (za one kojima se ne dapreviše misliti). to je ionak samo okvirno, tek toliko da "žrtva" stekne opći pojam o čemu se tu to. mazohisti nek kopaju dalje. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Ovo me podsjeća na anegdotu iz američke mornaričke akademije.
Profesor: Što bi učinio da se nađeš nakon brodoloma u vodi, oko tebe deset brodolomaca, a u čamcu ima mjesta samo za pet?
Student: Pokušao bih se dogovoriti...

5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

glupost jer UI igraju prema određenim pravilima i onda misle da su dobili rezultat, još je to daleko od prave UI... moje mišljenje da bi to ipak više vodilo Skynetu ili Samaritancu kada bi se stvarno pojavila prava UI...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zanimljiv prikaz ipsitivanja ASI-a je u u filmu Ex Machina. Ispitna okolina je zaista definirala smjer razvoja i ponašanja.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: DeepMind suočio dvije umjetne inteligencije da
Svakako se blizi judgment day i borba protiv strojeva za opstanak covjecanstva..
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
protjeran

Znači polako dolazimo do točke kada počinjemo učiti od računala, vrlo zanimljivo.

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-Blackberry 9900-Z1C-Lumia 630-Xperia E-OPO-HOX-Nexus 5-Nokia 6120-Nokia 5310
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice