Debian u rujnu

poruka: 11
|
čitano: 1.604
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Debian u rujnu".
17 godina
Debian u rujnu

Malo je čudna ova zanimljivost u drugom dijelu vijesti o imenu, jer Toy Story je premjerno prikazan 1995. godine, a Debian je počeo tamo negdje '93. Daljnjim istraživanjem dođemo do A Brief History of Debian na Debian stranicama:

The name comes from the names of the creator of Debian, Ian Murdock, and his wife, Debra.

Tako da... mislim da ovo je zgodna zanimljivost, ali nije točna.

p.s. možda je ovaj iz Toy Story-a dobio ime po Debian distribuciji Smijeh

A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.' Two atoms bump into each other. One says 'I think I lost an electron!' The other asks, 'Are you sure?', to which the first replies, 'I'm positive.'

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Debian u rujnu

Nisi shvatio, mislili su na ime "Lenny".

Zatvorite prozore. linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Debian u rujnu
ambivalent kaže...

Nisi shvatio, mislili su na ime "Lenny".

Da, zeznuo sam... iako piše:
Za one koji se pitaju odakle distribuciji ovo ime...

Ime distribucije je Debian, isto kao i Ubuntu/Fedora/openSUSE/... a ovo je ime verzije, odnosno "kodno" ime.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.' Two atoms bump into each other. One says 'I think I lost an electron!' The other asks, 'Are you sure?', to which the first replies, 'I'm positive.'
17 godina
neaktivan
Debian u rujnu

Točno. Ma pusti ih, izgleda je u tijeku Anti-Linux kampanja kod njih u redakciji, Oleg ih je sve preobratio xD

Zatvorite prozore. linuxzasve.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2008 13:28 (ambivalent).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pa nije ni cudno kad sve ovo "vrte" na win serverima i jos forum u asp-u....
kapitalisti!!!
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Debian u rujnu

Napokon i novi Debian, Hell its about time.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Debian u rujnu

+ redovna kasnjenja. Ulazem 10 kn da nece doci na vrijeme.

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Debian u rujnu

I ja sam prilicno uvjeren da ce kasnit.

Zadnje verzije Debiana jos i brzo izlaze.

Ovih dana ja sam bolestan od ljudi Nemoj me dirat, sutra me probudi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Debian u rujnu

ja debian koristim već 4-5 godina.

negdje sam pročitao da slijedeća stabilna verzija dolazi 4.08, koliko je to istina, neznam.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Debian u rujnu

"OMGZ!!!"

"IZLAZI NOVA VERZIJA DEBIANA!!!"

A ne uzima se u obzir da iovako ionako većina korisnika koristi testing ili unstable, tako da je stable bitan jedino za "krucijalne" servere... A testing se koristi čak i za one amaterske...

No dobro mi je ovo "Zamrznuto je testiranje Debiana" ... Mislim ... kaže se testing, pa se tako i treba ostaviti. Zamrznuta je testing distribucija Debiana, ako već.

U vezi s ovom diskusijom o nazivu... Za one koji to još ne znaju a zanima ih, evo par imena verzija: potato, woody, sarge, etch, lenny. I naravno sid (dječak iz susjedstva koji razbija igračke).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ivucica kaže...

U vezi s ovom diskusijom o nazivu... Za one koji to još ne znaju a zanima ih, evo par imena verzija: potato, woody, sarge, etch, lenny. I naravno sid (dječak iz susjedstva koji razbija igračke).

sidux  Smijeh
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice