DDR3 u 42 nanometra

poruka: 7
|
čitano: 2.053
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DDR3 u 42 nanometra".
17 godina
neaktivan
DDR3 u 42 nanometra

ja sam još na ddr1 pa mi ovakve vijesti ne znače ništa drugo nego da mi je komp ostario... Osmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: DDR3 u 42 nanometra

Da nažalost.Mršti se Ta tehnika danas praši sve oko sebe. Ja sam kupovao novi komp kad ga dobih eto već izašla DDR3 memorija, a sad i 42nm i preko 1800MHz takta. Sve u svemu dok ga zamijenim biti će što zamjetnije performanse ne samo zbog memorija nego i drugo...

Sticky boredom with a book, I can make it do things you wouldn't think it ever could!
18 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Da nažalost.Mršti se Ta tehnika danas praši sve oko sebe. Ja sam kupovao novi komp kad ga dobih eto već izašla DDR3 memorija, a sad i 42nm i preko 1800MHz takta. Sve u svemu dok ga zamijenim biti će što zamjetnije performanse ne samo zbog memorija nego i drugo...

Pa DDR3 postoji vec od prapovijesti (karikiram malo) pa je tek izdavanjem i7 i AM3 procesora zapocela veca prodaja.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Pa DDR3 postoji vec od prapovijesti (karikiram malo) pa je tek izdavanjem i7 i AM3 procesora zapocela veca prodaja.

Istina, ddr3 bez intelove  žurbe ne bi nigdje dospio. Amd je bio uvijek pobornik više jeftinije memorije nego manje skuplje memorije. što ponekad i ima smisla, a ponekad nema. Ali meni kao igraču brzina memorije nikad nije predstavljala ama baš ništa što mogu iskoristit. Zato mi komp i je takav kakav je.

17 godina
protjeran
DDR3 u 42 nanometra

Dobro da nam je i tako zanimljivo s tim marketinškim trikovima. Još sad spada da nam podvale DDR4 RAM i onda izađe DDR5 kad ja uzimam 2012. novi PC? Mene to izluđuje jer volim biti trendovski. Taman OC procesor i ova vijest pa onda poslije drugo pa treće...Bogataš

Sticky boredom with a book, I can make it do things you wouldn't think it ever could!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Dobro da nam je i tako zanimljivo s tim marketinškim trikovima. Još sad spada da nam podvale DDR4 RAM i onda izađe DDR5 kad ja uzimam 2012. novi PC? Mene to izluđuje jer volim biti trendovski. Taman OC procesor i ova vijest pa onda poslije drugo pa treće...Bogataš

Ma, ne treba ti jos ni DDR3 zapravo, DDR2 je jos uvijek zadovoljavajuc (samo sto su ljudi navalili na DDR3 zbog izjednacavanja cijene sa DDR2)

proc ti je quad tak da mijenjanje platformi mozes s uzitkom zaboraviti....samo graficku tu i tamo, ne?Namigiva

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
protjeran
DDR3 u 42 nanometra

Da, da... Grafe uživam testirati jer imam dobar procesor sada. Pogotovo ovako clockan.Namigiva Ja bih svako malo po novu grafu u dućan, samo financije baš ne zadovoljavaju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice