DajSve.com kupio Grupiranje.com

poruka: 8
|
čitano: 2.753
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DajSve.com kupio Grupiranje.com".
13 godina
neaktivan

Super, što ih je manje to bolje. Lakše se snaći sa jednim ili dva prava sajta za grupiranje nego sa više njih.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

btw. Upravo sam otkrila zanimljiv sajt za grupne ponude (za grupiranje ponuda) , čini mi se ovako na prvu dobro organiziran, ima li neko iskustava sa njima?

http://svedo90.com/

1 0 hvala 0
17 godina

Pa to je ovaj isti Domagoj koji je napravio BOL Forum...Fora {#}

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dajte, kakva prodaja ? kolika je vrijednost ? 1000kn ? i ovo vijest na BUG.hr ?

ah domagoj koji je napravio forum, sad kontam... svaka cast za forum al ovi grupnjaci su ti beze..
celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji

0 3 hvala 0
17 godina
moderator
Re: DajSve.com kupio Grupiranje.com
jim kaže...
Dajte, kakva prodaja ? kolika je vrijednost ? 1000kn ? i ovo vijest na BUG.hr ?

ah domagoj koji je napravio forum, sad kontam... svaka cast za forum al ovi grupnjaci su ti beze..

LOL, misliš da sam čak toliko mogao dobit? Morat ću te drugi put za savjetnika uzet, vidim da se kužiš u biznis. {#}

Domagoj
13 godina
neaktivan
mali.ivica87 kaže...

Pa to je ovaj isti Domagoj koji je napravio BOL Forum...Fora {#}

I Bug.tv i StratusNAV (ok - jedan od) i Google vs Bing i... Ma ima toga, samo ne koristimo baš, forum je najvidljiviji. Običan čovjek koji se, kao i Luka Lovošević (ovaj drugi tip), bavi programiranjem i živi od svog rada, ne od preprodaje uvozne robe i fora iz javne nabave - normalni ljudi poput većine na ovom forumu :)

Neka je 1000 kn (ne znam koliko je), kao da je u tome stvar. Konačno da se u Bugovim vijestima pojavi nešto što ima veze s našim tržištem i industrijom, pogotovo zato što je relevantno freelancerima, one-man-team tvrtkama i mikrotvrtkama do 5 zaposlenika kakvih ima dosta kod nas. Bolje to nego beskrajne vijesti i tračevi tko je koga u Americi ili Japanu tužio zbog neke debilane o patentima, koliko američki Verizon naplaćuje američkim korisnicima svoje CDMA mreže (nekompatibilna s našim GSM-om) za plaćanje telefonskih računa u Americi (!), koliko tko procjenjuje budući uspjeh iOS-a/Androida/WP7...

Ili vijesti kako je hrvatska podružnica američćkog proizvođača kompova i printera prodala ne znam koliko komada. Ili kako je neki uvoznik/zastupnik predstavio novu verziju stranog softvera za izradu nečega. Ili - za ovo nisam znao da li da se smijem ili ostanem zapanjen - naša velika firma koji zastupa neke poljske rutere i mrežnu opremu. Ali čini mi se kako su Poljaci zapravo iz Kine naručivali gotove mini-servere u kućištima veličine mrežnih uređaja i na njih stavili Linux ili BSD koji su malo prilagodili. Naravno, u Hrvatsku se to mora uvesti. Ni slučajno se ne može odavde naručit PC u custom kućištu iz Kine plus prilagoditi besplatan softver s Neta. Nije to složeno kao razvoj vlastitog OS-a i specijalizirane opreme (ASIC, FPGA) kao što rade Cisco ili Juniper. Makar se FPGA tehnologijom i te kako bave na FER-u, pa sigurno mogu i oni pomoći u komercijalizaciji toga.

Nije otkriće Amerike, ali sigurno i u Osijeku i u Splitu i u Karlovcu ima zanimljivih tvrtki i rješenja. Recimo, čitam kako neka tvrtka Inchoo ili tako nekako, iz Osijeka čini mi se, uspješno izvozi svoja rješenja na Magentu. Ej, napokon da netko ne uvozi nešto nego napravi i izveze! Ili jedna naša firma je napravila zanimljivo e-government rješenje koje su izvezli i koje koristi npr. vijetnamska vlada - čitao sam o tome, čini mi se kako je među ostalima na tome radio kolumnist "Mreže" Dinko Korunić... Ima i ljudi i rješenja. Možda nisu glamurozna na prvi pogled, ali treba dati šansu.

Thumb up Luki, Domagoju i Bugu za pozitivnu vijest. Računamo kako ćete objaviti vijest i kad netko od ostalih forumaša bude napravio sličan deal :)

17 godina
moderator

Naravno da ćemo objaviti i kad netko drugi nešto slično napravi, samo treba javiti!

Jasno je da se na ovome nisam obogatio i da sad mogu u mirovinu, no ideje o 1000 kn su smiješne. Radije bih pustio da sve propadne nego tako obezvrijedio svoje znanje i trud.

Domagoj

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uf, sad kad sam vidio da si pobrao 1.000kn za ovaj projekt, idem odmah krenuti raditi svoje CRM rješenje i onda ga prodati za 2.000 kn :) Bit će paraaaa.....

Jesi li i ti Svjetski Putnik ? www.svjetskiputnik.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice