D-Link Powerline

poruka: 14
|
čitano: 3.665
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "D-Link Powerline".
18 godina
neaktivan
D-Link Powerline

Ovo je zanimljivo! Me likes it!

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: D-Link Powerline

Zanimljivo, sam da znam kolika je cijena...

Dompa
16 godina
neaktivan
D-Link Powerline

Vjerovatno će lijepo raditi dok su utičnice na istoj fazi  Nevinašce

0 0 hvala 0
18 godina
D-Link Powerline

E da se može isprobati prije kupnje...

Trebam povezati 2 stana udaljena 4 kata, pitanje je da li bi ovi adapteri radili

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
D-Link Powerline

ako netko zna gdje to ima za kupit neka javi imam frenda kojem bi to rjesilo velike muke

omg ako u amazonu dođe 132 dollara kolko ce kod nas http://www.amazon.com/D-Link-DHP-301-Powerline-Ethernet-Kit/dp/B000K50MFI

http://theguildcommics.weebly.com/index.html
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 15:14 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ovo je super stvar...
In Control
18 godina
D-Link Powerline

Bilo bi dobro kada bi Bugovci napravili nekakvu temu o tome. Koliko je to doista dobro i upotrebljivo, te što sve možemo očekivati od jednog takvog sustava u realnim uvjetima, tj. prosječnom kućanstvu ili kakvom manjem uredu, gdje postoji određeni broj električnih uređaja koje unose šum i smetnje.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jel nije bilo kao da će biti i internet konekcija izvedena na isti način?
Jel neko zna što o tome?
17 godina
protjeran
D-Link Powerline

Prije nego padnete u trans, procitajte par recenica od kupaca koji su kupili ovo. Imate na onom linku koji vodi na Amazon.

evo jednog "Avoid this product like the plague"

0 0 hvala 0
16 godina
D-Link Powerline

To je Bug već odavno spomenuo u časopisu par brojeva iza.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D-Link Powerline

pa da sam mislio imati zice onda nebi isao na wireles postoje pojacivaci i antene a i ruteri koji samo propustaju signal

borg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
D-Link Powerline

Imao sam jedan od tih d-linkovih modela i radio je sasvim korektno sve dok naprimjer ne stavis mobitel punit (u odredene uticnice u stanu) zatim frend bi gubio signal cim mu se frizider ukljuci..itd uglavnom lijepo zamisljeno ali uz velike nedostatke.

Nadodao bih jos da mi je jedan od dva powerline-a riknuo malo nakon isteka garancije, odnio ga fredndu serviseru za elektroniku koji je rekao da mu nema spasa i nije mogao vjerovati kako su lose napravljeni (izbor totalno nekvalitetnih komponenti).

Uglavnom za izbjeci.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sasoon kaže...

E da se može isprobati prije kupnje...

Trebam povezati 2 stana udaljena 4 kata, pitanje je da li bi ovi adapteri radili

ne, barem ovi s kojima sam ja radio, morali su bit na istoj fazi tj unutar site razvodne kutije (nisam strujić tako da se nemojte za terminologiju havatat)

kod mene normalno radi.....
18 godina
neaktivan
D-Link Powerline

Ne mogu nigdje nac gdje ima to za kupit kod nas?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice