HIT GODINE PRODAJEM WINDOWS EKRANE SMRTI U RAZLICITIM BOJAMA POCOLJNO.........crno-plavi svijet hehe uskoro ce biti u svim bojama cak ce i oni biti komoplicirani :)))
HIT GODINE PRODAJEM WINDOWS EKRANE SMRTI U RAZLICITIM BOJAMA POCOLJNO.........crno-plavi svijet hehe uskoro ce biti u svim bojama cak ce i oni biti komoplicirani :)))
???? Prijevod, molim.
kako god okreneš BSOD je i dalje :D
usput da ne otvaram novu temu, znam da su komentari IT vijesti
ali imam BSoD
(Blue)
tj kada skidam nešt sa torrenta pojavi se i restarta se računar, i tako u nedogled
Samo što nije ekran smrti. Meni se čini da je to neka osnovna fail-safe funkcionalnost ukoliko ne uspije dignit ili uopće naći u registry-u shell (explorer), pa otvara taj prozor kako bi se iz njega mogao krpat problem.
Imao sam kod jednog korisnika u firmi upravo takav problem, a i nije baš da se NE pojavljuje kako microsoft tvrdi, naime opis problema i rješenje sam našao na netu
COOL
I meni se to pojavilo!!! Ah, ne, to je bila žena!!
to je prva stvar koja mi je pala na pamet kad sam vidio tekst ovaj
preduhitrio si me...
Zašto nitko nije stavio sliku toga?
Cega, crnog ekrana? lol
odlično, još jedna tema za flameanje! možda da bug napravi "crnu kroniku" gdje bi objavljivali ovakove vijesti iz MS-a. ovakove teme mac i linux userima mame osmijeh na lice.
Ovo se zove sramota: http://www.theregister.co.uk/2009/08/14/critical_linux_bug/
odlično, još jedna tema za flameanje! možda da bug napravi "crnu kroniku" gdje bi objavljivali ovakove vijesti iz MS-a. ovakove teme mac i linux userima mame osmijeh na lice.
evo ga na, bas sam cekao da netko spomene maca i zapocme flame war, i da to si upravo bio ti
to mac/linux korisnik?
ako da, jadan si
hmm, na linuxu nemreš ono igrat' MW2? a? :PPPPPPPPPPPP
frend mi je imao sličan problem, i na kraju se ispostavilo da mu je BitDefender bio glavni i jedini uzrok (konkretnije BitDefender Total Security 2009, legalan)
pocelo je...prave novce nam zamjenjuju za neke brojeve na " nasim " racunima na hardovima u bankama i sve placamo karticama, stavljaju nam cipove u tijelo i mehanicke sklopove, FEMA otvara logor za logorom, kamere i "slusanje" privatnosti je normalna stvar na svakom koraku, cijepe nas ko-zna-cime protiv imaginarnih, izmisljenih bolesti koja nam tjera strah u kosti na svakom koraku, 2012. je pocela...sad ti i windowsi vec govore da si dead. Wake up brothers, open your eyes...raise.
Cega, crnog ekrana? lol
Da si pročitao vijest znao bi da korisniku nije prikazan samo crni ekran.
Imao sam kod jednog korisnika u firmi upravo takav problem, a i nije baš da se NE pojavljuje kako microsoft tvrdi, naime opis problema i rješenje sam našao na netu
Microsoft ne tvrdi da se ne pojavljuje, već da oni još nemaju dokumentiran slučaj
Microsoft ne tvrdi da se ne pojavljuje, već da oni još nemaju dokumentiran slučaj
pa to tako svi rade :), ne samo Microsoft,
i tako to ostane dok ne izdaju zakrpu
ja sam doživel RSOD
crni ekran smrti je zapravo malware kojeg je proizvela tvrtka PrevX
ja sam doživel RSOD
Prilično uobičajen prizor na Longhornu. Vidio sam ih barem 30ak komada u par dana. Katastrofa.
BTW, Windows xSOD (x - blue, red, black) su barem koliko-toliko informativni. I minidump. Za onaj Macov ekran (kernel panic il kako se već zove) nebi baš reko. Piše ti da imaš problem, što je prilično očito . Il i to treba posebno objašnjavat nekim userima
Ja se ne bojim Slike Smrti,pa to je samo glupost.Sigurno otako zaradzuju pare na antivirusima i ostalim stvarima za zastitu.
Ja se ne bojim Slike Smrti,pa to je samo glupost.Sigurno otako zaradzuju pare na antivirusima i ostalim stvarima za zastitu.
Ti il nikad nisi vidio BSOD ili si ga vidio, dao komp nekom da ga sredi i nisi pokušavao doznati što se dogodilo.
Ovaj crveni još nikad nisam vidio. *thumbs fingers crossed*
Ovaj crveni još nikad nisam vidio. *thumbs fingers crossed*
Da bi ga vidio, treba ti Vista. Sa što manje zakrpa i service packova. I beta driveri od grafičke. Vrlo brzo ćeš ga vidjet.
Ili nađi i instaliraj Longhorn. Odmah dobiješ RSOD umjesto Welcome screena
Imao betu longhorna, bio na Visti ~2 godine. Hm...