Creators Update možete dobiti i ranije

poruka: 9
|
čitano: 2.904
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Creators Update možete dobiti i ranije".
16 godina

Probao sam ja maloprije i nije se baš uspješno updejtalo pa sam morao raditi restore. Rušili se procesi,com surrogate errori, text labeli nisu postojali u cijelom exploreru. Nije za zamjeriti jer ipak još nije službeno vani, a i uvijek je bolji clean install koji mi se ne da.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Telemetrics Galore!!!

Dal to dobro vidim da je sada Microsoft račun obavezan? Nije normalno, koliko ovi iz Redmonda mrze korisnike. WINDOWS STORE Seig Heil!

0 1 hvala 0
18 godina

U lijevom donjem dijelu se vidi i opcija Offline account ... nadam se da je to normalni :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Creators Update možete dobiti i ranije
Ne vjerujem da su ukinuli Offline račun.
14 godina
odjavljen
16 godina
svizac69 kaže...

Telemetrics Galore!!!

Dal to dobro vidim da je sada Microsoft račun obavezan? Nije normalno, koliko ovi iz Redmonda mrze korisnike. WINDOWS STORE Seig Heil!

http://news.softpedia.com/news/microsoft-reduces-the-amount-of-telemetry-data-collected-from-windows-10-pcs-511707.shtml

Dex.pwn kaže...

Nisu

13 godina
neaktivan

Neplaćeni beta-testeri proizvoda multinacionalne korporacije po novome se zovu "fanovi".

https://www.linkedin.com/pulse/how-xbox-fans-inspired-fan-centric-culture-microsoft-yusuf-mehdi

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Detaljno je opisano kako ga dobiti prije, da li ima negdje opis kako ga ne dobiti uopće

The best is yet to come, and wont that be fine You think youve seen the sun, but you aint seen it shine
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
southy kaže...

Detaljno je opisano kako ga dobiti prije, da li ima negdje opis kako ga ne dobiti uopće

Mda - moj cilj je umjesto "uopće" ipak samo "malo kasnije", recimo oko 1. maja

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice