Ovaj bi mogao imati bolje performanse čak i od V8.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cooler master bez sumnje proizvodi najlijepše hladnjake na svijetu
A jbmu..već druga vijest koju krenem pisati i pojavi se na BOL-u...:@
Btw. malo kasnite..to se zna od prije 3 dana (nisam bio za kompom, pa nisam ni napisao).
Lijepo izgleda, ali jedna stvar koja odbija je razina buke koja ide do 38 dB.
Lijepo izgleda, ali jedna stvar koja odbija je razina buke koja ide do 38 dB.
Ozbiljno? Katastrofa..to je otprilike kao govor..!
Jako lijepo izgleda.
Samo što ti ta dva ne stanu u kučište..=)
EDIT: Po tvom editu vidim da i nije toliko velik koliko sam mislio..
Skupo.
za 50 € se mogu kupiti puno bolji hladnjaci
Svaka roba ima svoga kupca. Neko se odusevljava izgledom necega sto nikad niko nece vidjet, cak mu ni buka nije bitna, a neko zeli da mu cooler - hladi. sudeci po tvom postu ti spadas u ovu drugu, malobrojniju kategoriju :)
auuf,sad sam skužio da je druga verzija,sad nisam siguran,al izgleda da ta gt verzija ima aluminiske heatpipe-ove,jel cijena za obadvije verzije 50 eura ili...
auuf,sad sam skužio da je druga verzija,sad nisam siguran,al izgleda da ta gt verzija ima aluminiske heatpipe-ove,jel cijena za obadvije verzije 50 eura ili...
Znam da je taj GT bio predstavljen još prije i sad je ovaj ne-GT kao "za mase". Barem tako kažu..dakle očito je visoka cijena GT verzije.
Btw. sada sam pogledao..skuplji je 10€.
Kaj su tebi poslal neku pre-release verziju da ga mozes isprobati i potom dati takav zakljucak ili jednostavno napises kaj ti prvo padne na pamet?
Nemoj me krivo shvatit, ne mislim vrijedati, ali takva izjava temeljena ne nicem mi je jednostavno neprihvatljiva!
Kaj su tebi poslal neku pre-release verziju da ga mozes isprobati i potom dati takav zakljucak ili jednostavno napises kaj ti prvo padne na pamet?
Nemoj me krivo shvatit, ne mislim vrijedati, ali takva izjava temeljena ne nicem mi je jednostavno neprihvatljiva!
Na osnovu dosadasnjeg odnosa cijena-performanse Cooler Masterove V serije moze se pretpostavit da ce opet biti preskup i 99,9% ce na trzistu biti poprilican broj, pa i Coller Masterovih hladnjaka koji daju vise za manje novca.
Cooler master bez sumnje proizvodi najlijepše hladnjake na svijetu
Da jako su ljepi ali meni su ipak ova dva ljepši:
Da, nisu loši, ali su nekako previše 'hladni'. Ali o ukusima se ne raspravlja
auuuuu, svida mi se, jedino sto malo skupo izgleda tih 50 eura jbt.
auuuuu, svida mi se, jedino sto malo skupo izgleda tih 50 eura jbt.
Kod nas računaš 60 + PDV.