pola od ovih 6.8% opere je opera mini za mobajl surf.
ponosan korisnik cromea
naravno kad je vrhunski a opera mu je odmah za petama vatrenu lisicu ne koristim
Chorme je zakon.Nema boljega.

Ma Chrome je Chrome nema sta (koristim ga od Beta VER i nikad nisam pozalio)! ! !
Chrome here too
Jel ima itko problema s postanjem na forumu kad koristi Chrome??
Mene zna zezati nekad.
Ja koristim operu (ne za mob) i za mene je najbolji preglednik.
Jel ima itko problema s postanjem na forumu kad koristi Chrome??
Mene zna zezati nekad.
evo mene ne zeza, srecom...
btw, ja koristim chromium, open source verzija chromea :) beng beng... browser nad svim browserima :)
Ponosan korisnik Mozille Firefox ;)
Mi smo uvijek na prvom mjestu 
lol
Mene Chrome odbija jer mi je nekak ko za debile rađen (bez uvrede korisnicima Chromea) tj. bez puno naprednih opcija i imao je problema s privatnošću, neznam jel su kaj napravili po tom pitanju al zbog samog sadržaja stranica koje posjećujem bolje da ne riskiram.
lol
Nemogu shvatiti od kuda potreba za tim "lol" ? 
pola od ovih 6.8% opere je opera mini za mobajl surf.
Ako su računali i mobilnu verziju, što bi zasigurno doprinjelo.
inače fora note
da,,, FF je uvijek na prvom mjestu.... po broju rusenja kroz vremenska jedinica :)))))
Probao sam Chrome , dobar je , brz , al nije dovoljno dobar da me natera da ostavim Operu , koja je po meni najbolji preglednik .
Firefox do smrti!
Mene Chrome odbija jer mi je nekak ko za debile rađen (bez uvrede korisnicima Chromea) tj. bez puno naprednih opcija i imao je problema s privatnošću, neznam jel su kaj napravili po tom pitanju al zbog samog sadržaja stranica koje posjećujem bolje da ne riskiram.
Chromium nema probleme koji tebe muce, vezane uz privatnost :)
a ovo, bez naprednih opcija... hmmm, pa jel te napredne opcije zaista trebaju komadu softwarea namjenjenom surfanju ? :) meni nista ne fali...
pozz
Jel izasla finalna verija 5 chrome-a ili je jos u beti ?
Firefox do smrti!
ne kuzim kakve su to blesave izjave... da si reko IE do smrti, kuzio bih te, ali FF ? zasto ? jel se tebi stvarno svidja koristiti prespor software ?
Da ne bude zabune FF sam koristio od prvog dana, ali Chrome v1.0 je polako... sazrio u 2.0 i tada sma FF napustio i to ljut i isfrustriran sporinom, nestabilnoscu, sporinom rjesavanja problema,,,,, mislim,,,, FF uzas :)
Jel izasla finalna verija 5 chrome-a ili je jos u beti ?
Da.
Chrome 6 je (ili bi trebao uskoro biti u beti) .
Chrome jeste dobar al hvala im....Google-a mi je preko glave
Firefox do smrti!
ne kuzim kakve su to blesave izjave... da si reko IE do smrti, kuzio bih te, ali FF ? zasto ? jel se tebi stvarno svidja koristiti prespor software ?
Da ne bude zabune FF sam koristio od prvog dana, ali Chrome v1.0 je polako... sazrio u 2.0 i tada sma FF napustio i to ljut i isfrustriran sporinom, nestabilnoscu, sporinom rjesavanja problema,,,,, mislim,,,, FF uzas :)
Meni se Firefox nije srušil vec godinu dana, ja nemam problem nikakvih s njim i nije nit spor uopce s obzirom kaj sve imam u njemu. Problem je ono kaj natrpas u njega tu su problemi, ko Java recimo koja je sigurnosna rupetina bez dna.
Firefox do smrti!
De bre blesavo, I'm serial!
Prespor? Ne bih rekao. (govorim o 4.0 verziji tj. trenutno je 3.7a5pre)
Nestabilnost i rušenje? Pa to me u pre alphi par puta zadesilo. Sa razlogom pa je posle ispravljeno.
A ni kod 3.0, 3.5, 3.6 nisam imao rušenja niti problema.
Probao sam Chrome još kada se pojavio. Probam ja sve browsere ali Lija je Lija.
Trenutno Firefox ima najsporiju JS (ako ubrajamo i IE 9) .
Ali kada dođe JaegerMonkey (uh koliko puta sam rekao xD) biće sređeno.
Izgled, opcije, misija, lisica, community <3 Firefox.
Kao što sam rekao, Firefox for life :)
ne kuzim kakve su to blesave izjave...
FF uzas :)
Izjava je također u tom rangu. Recimo u mom slučaju, uza sve naprezanje preostalih moždanih vijuga ne mogu se prisjetiti rušenja FF-a.
Kao što je i većina komentara ovdje: Ja koristim Chrome on je supernajbolji. U mene Opera - super turbo meni je ona. Ja imama FF - zakon najbolji, radi super ne ruši. Trljanje bez veze.
Jedno je iznošenje mišljenja koje može biti i s oproštenjem, govno, a drugo je detaljna analiza i test nekakvog software-a. Za koji čisto sumljam i da ste sposobni, čast izuzecima koji ovo čitaju i znaju nešto više ali mudro šute.
Ne pamtim da je itko na forumu otvorio thread "Veliki usporedni test browsera" i naravno, to odradio kako treba.
Btw
evo i ideje za Bugovce, novi mini test zadnjih verzija browsera, na stranici, stranici i pol. Da se barem malo raščiste sve ove smutnje oko browsera. :) Očigledno je potrebno-.
Odkad sam poceo koristiti crome vidio sam daj najbolji...neznam sta je firefox tako poseban..
Koristim Chrome na Win i FF na Ubuntu, čisto radi raznovrsnoti i zadovoljan sam oboma. Problem koji me donekle 'prisiljava' sa koristim FF jeste ekstenzija Xmarks koja postoji i za Chrome ali je u beti i prilično je nestabilna. Što se tiče sigurnosti, stabilnosti, nisam imao većih problema ni sa jednim mada Chrome sam tek nedavno počeo koristiti.
Btw
evo i ideje za Bugovce, novi mini test zadnjih verzija browsera, na stranici, stranici i pol. Da se barem malo raščiste sve ove smutnje oko browsera. :) Očigledno je potrebno-.
BUG broj 210, str. 104-112. Detaljni testovi i usporedbe browsera.