Ne samo to, meniji su ne upotrebljivi s onim ogromnim paddingom koji se ne može smanjiti. Više ne radi switch --disable-new-menu-style, f.u. google 
Sad mi određeni bookmark folderi ne stanu na ekran kad ih otvorim 
Ne samo to, meniji su ne upotrebljivi s onim ogromnim paddingom koji se ne može smanjiti. Više ne radi switch --disable-new-menu-style, f.u. google 
Sad mi određeni bookmark folderi ne stanu na ekran kad ih otvorim 
Znači, Avira dobro blokira spyware.
Imao sam besplatnu aviru valjda 10 godina, prošle godine sam čak kupio internet security. Onda sam instalirao win8 kad je i izašao i čekao mjesecima da ovi iz avire izdaju kompatibilnu verziju, dok su svi konkurenti već imali gotove proizvode, kompatibilne i prilagođene win8. Poslao sam im mail da mi izvole produžiti licencu za period u kojem nisam mogao koristiti njihov proizvod, no nisu ni odgovorili na to. Tad sam rekao zbogom avira i prešao na plaćeni bitdefender, a ljudima instaliram besplatni avast.
Chrome = Google-ov spyware....
dobar AV ta Avira kava:
Avira = Spyware
Ako i nađe malware - avira ga ne može otkloniti.
Korisniji je MSE.
Avira = Spyware
Ako i nađe malware - avira ga ne može otkloniti.
Korisniji je MSE.
Slažem se. Nađe malware i postavi neko retardirano skeniranje koje ništa ne pronađe. Tek kada kreneš sa Malwarebytesom skenitari onda ga možeš obrisati...
Avira = Nemaš antivirus
Kroz nekoliko prošlih godina sam isprobavao Aviru na različitim računalima, ali niti jednom se program nije uspio spojiti na update servere i nadograditi antivirusne definicije, tako da sam korisnik Avasta s kojim nema problema.