Chrome 28 uzrokuje probleme s Avirom

poruka: 7
|
čitano: 1.276
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome 28 uzrokuje probleme s Avirom".
18 godina

Ne samo to, meniji su ne upotrebljivi s onim ogromnim paddingom koji se ne može smanjiti. Više ne radi switch --disable-new-menu-style, f.u. google {#}

Sad mi određeni bookmark folderi ne stanu na ekran kad ih otvorim {#}

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Znači, Avira dobro blokira spyware.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

16 1 hvala 0
15 godina

Imao sam besplatnu aviru valjda 10 godina, prošle godine sam čak kupio internet security. Onda sam instalirao win8 kad je i izašao i čekao mjesecima da ovi iz avire izdaju kompatibilnu verziju, dok su svi konkurenti već imali gotove proizvode, kompatibilne i prilagođene win8. Poslao sam im mail da mi izvole produžiti licencu za period u kojem nisam mogao koristiti njihov proizvod, no nisu ni odgovorili na to. Tad sam rekao zbogom avira i prešao na plaćeni bitdefender, a ljudima instaliram besplatni avast.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Chrome = Google-ov spyware....

dobar AV ta Avira kava:

2 3 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Chrome 28 uzrokuje probleme s Avirom

Avira = Spyware

Ako i nađe malware - avira ga ne može otkloniti.

Korisniji je MSE.

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
15 godina
neaktivan
Re: Chrome 28 uzrokuje probleme s Avirom
Don Kihoty kaže...

Avira = Spyware

Ako i nađe malware - avira ga ne može otkloniti.

Korisniji je MSE.

Slažem se. Nađe malware i postavi neko retardirano skeniranje koje ništa ne pronađe. Tek kada kreneš sa Malwarebytesom skenitari onda ga možeš obrisati...

Avira = Nemaš antivirus

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 13:23 (Marko :D).
17 godina
neaktivan

Kroz nekoliko prošlih godina sam isprobavao Aviru na različitim računalima, ali niti jednom se program nije uspio spojiti na update servere i nadograditi antivirusne definicije, tako da sam korisnik Avasta s kojim nema problema.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds

3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice