Hajdemo napravit više komentara nego na temamo o applu i samsungu :D
Btw sretan rođendan forume :))
Hajdemo napravit više komentara nego na temamo o applu i samsungu :D
Btw sretan rođendan forume :))
čestitke forumu koji slavi 4. godinu, ljudima koji iza njega stoje i nama, forumašima
Happy birthday to you gurni prste u struju....
ups nije ta pjesma, ma sretan rođendan slavljeniče još puno godina želim :)
Sretan ročkas Bug Forumu i s moje strane, kaj drugo idemo dalje polako i sigurno jer treba dogurat minimalno do 50-godišnjice.
Ček alo, a da nagradite vjerne čitatelje/forumaše pa da onima koji su članovi od prvog dana date majice? Nije da sad ja tu nešto žicam ali bio bi red...
Ček alo, a da nagradite vjerne čitatelje/forumaše pa da onima koji su članovi od prvog dana date majice? Nije da sad ja tu nešto žicam ali bio bi red...
Barem one aktivne. A mogli biste nas barem prikladno označiti na forumu, da se istaknemo (bojom) :)
btw. hvala svima na čestitkama.
Srećan rođendan Bugovom forumu... :D
i da nas što više bude na forumu.... :D
Srećan rođendan Bugovom forumu... :D
i da nas što više bude na forumu.... :D
Tvoj post je stoti u ovoj čestitarskoj temi i na taj način si "osvojio" Bugovu majicu!
Pošalji mi na pp adresu na koju želiš da ti poštom pošaljemo majicu!
Sretan Rodendan. A moze li nama Majica koji smo u Lici na -20?
Sretan Rodendan. A moze li nama Majica koji smo u Lici na -20?
ili u slavoniji na -25
Dečki - držite se teme, nemojte ići u off-topic!
Pa da i Ja čestitam rođendan i moderatorima, i članovima i posjetiocima ovog foruma, sa željom da se na ovu brojku 4 doda barem još nekoliko 0 (nula), i svi Mi zajedno ga opet proslavljali.
HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!!!!!!!!!
Sretnoooooooooooooooo
Sretan rodjendan forumu a najvise pretplatnicima jer ipak ste vi posteni narod, a mi koji kupujemo bug na kiosku smo stoka sitnog zuba. error 404: democracy not found on bug.hr!
Malo smo se razisli u zadnje vijeme, nakon izbacivanja, no i dalje procitam vijesti te (nemogu reci da pogledam Bug TV, pa cu preskocit) te ubacim poneki komentar. Forum se razvio i unaprijedio, te sve cestitke na 4 godine rada. Neki od starije ekipe sto prate ove novine i BOL su davno predlagali forum, a meni takoder je drago da se eto to i ostvarilo, iako je krajni proizvod vise za djecu sto neznaju sto s svojim vremenom nego neki ozbiljniji i edukativniji centar. Cestitke...
sretan rođendan..! :) malo kasnim al nea veze :D
Hartelijk Gefeliciteerd!
cestitke!
Sretan Rođendan
Svaka cast!!!
Jel možemo znati koliko je baza podataka velika? Dakle osnovni podaci o korisnicima + postovi (i eventualno još neki metapodaci)...
Sretan rođendan
Sve najbolje i svako dobro!
Više nisam aktivan, ali sjećam se još onog dana kada se otvorio, pomalo neaktivan... a danas jedan od najaktivnijih...
Ma kakvi neaktivan,iz mojeg forumskog iskustva,ono je pravi boom za novi forum,nikad nisam vidio forum koji je imao bolji prvi dan.
Sretan rođendan
cestitke!
Sa srecom i ubuduce!
Sretan rođendan!