Bogami i ja bi joj dao certifikat
kaj ovaj članak, zapravo, predstavlja?
kaj ovaj članak, zapravo, predstavlja?
Kakva je ovo glupost? Da li je ženska dobila prvi takav certifikat u svijetu, Europi, Hrvatskoj, Novom Zagrebu,...? Koga bi to trebalo zanimati?
Btw, prekjučer članak o Canon PowerShot G9. Taj aparat nije nikakva novost tako da članak izgleda kao obična reklama.
Da li je nekome u Bugu jasno koliko se brzo glupim člancima može srozati dobar glas?
Još da ima veće sise...
Mlada, pameta, lijepa i uspješna žena!?
Sve na jednom mjestu? Zvuči nevjerojatno...
Unbefuckinlievable man!
Ajme vijesti. O Bugže Bugže. Zanima me koko joj izgleda guza u trapericama.
Nego, kome treba platiti za objavu ovakve vijesti? Ili je potrebno samo poznanstvo sa nekim? ;)
Inače, Anja nije ni prva ni zadnja koja posjeduje ovaj certifikat u Hrvatskoj (da, zamislite, čak i u Hrvatskoj!) tako da zbilja ne razumijem u čemu je stvar...
Dakle, whats the catch ppl? :)
A jel bar najzgodnija??? To je već neka dobra osnova
Osnova je, al da je dobra...ne znam....s obzirom da se bavim tim područjem (a i posjedujem taj famozni certifikat) pitam se kad ću ja na naslovnicu buga?! ovako to izgleda kao čista diskriminacija :P
E, kad se ovako lijepo isprsis na svojoj slici kao ona, bit ce mjesta i za tebe ;)
Evo radim na tome....još pola sata photoshopa... ;)
p.s.
nije 'AdWord' već 'AdWords' :) (al sam picajzla ,ha?)
Ajme vijesti. O Bugže Bugže. Zanima me koko joj izgleda guza u trapericama.
Kao sto bi rekao Dr.Evil: Riiiiiiiiiiiiiiiight
Jel ja to vidim malo crne cipke ispod ''nerd'' duksa?
ima i boljih sa certifikatom
Mislim da bi trebalo više ovakvih vijesti!
P.S.:Anja, kad se vidimo?
Baš mi vuče nekako na lolita tip. Trebalo bi možda u BUGu razmisliti o jednoj manifestaciji pod nazivom "Miss Certifikat". A zakaj ne i "Mister Certifikat". Ja isto imam jedan relativno rijedak međunarodni certifikat za upravljanje projektima. A nisam niti ovako za odbaciti ;) ... Tvrdi moja žena.
Baš mi vuče nekako na lolita tip. Trebalo bi možda u BUGu razmisliti o jednoj manifestaciji pod nazivom "Miss Certifikat". A zakaj ne i "Mister Certifikat". Ja isto imam jedan relativno rijedak međunarodni certifikat za upravljanje projektima. A nisam niti ovako za odbaciti ;) ... Tvrdi moja žena.
meni izgleda ko tipična ferovka. i to pomalo nesigurna u sebe. al ajd..ko voli..
meni izgleda ko tipična ferovka. i to pomalo nesigurna u sebe. al ajd..ko voli..
E, kad se ovako lijepo isprsis na svojoj slici kao ona, bit ce mjesta i za tebe ;)