Kreten.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bas je car.
Vrh.
A pricaju mi o gladi u africi..
bolje bi mu bilo da si nađe 36 cura tek tak za zabavu
Ovo je samo još jedan,banalni,primjer što WOW napravi od normalnog čovjeka...OPSESIJA virtualnom stvarnosti...
Manite se čoravog posla.
Ovo me podsjeca na onu vijest sa BOL-a, kad je izasla ekspanzija za wow, ponocna prodaja, samo da ne pocne rat.
Tad je bilo zestoko, sjecam se da je neki lik, fejkplastik se zvao, vodio glavnu rijec za wow-ovce (ja sam bio kontra, Goran(11) )
Zakon, s tim multibox setupom već može pošteno farmati...
Mislim sto reci ------PSYHO---
mora da je ponosan na sebe. žalosno.
btw, zanimljivo kako igra sa trackballovima a ne sa standardnim miševima, hm
Meni samo nije jasno kako samo igra s toliko likova odjednom???
ima sigurno i na bugovom forumu takvih koji bi to htjeli
Meni samo nije jasno kako samo igra s toliko likova odjednom???
Ovo je samo još jedan,banalni,primjer što WOW napravi od normalnog čovjeka...OPSESIJA virtualnom stvarnosti...
Manite se čoravog posla.
tako je
Nexeem BRAVO!!
Prvi put da se potpuno slažem s tobom
Inače ne igram MMOe upravo radi navedenih razloga...
Isto tako Faerdhure i ostale igre imaju istu komponentu. Ja već dugo vremena COD4 igram na istom serveru, poznajem sve stalne goste, pozdravljamo se, zabavljamo se, natječemo se, imamo klanove, klanske borbe... a pazi sad: grinda nema, farma nema, obaveza nema... nitko ne na ništa ne sili, nitko ništa ne očekuje od tebe da odradiš, nitko te ne vrijeđa, nitko te ne potkrada, pljuca itd.
World in Conflict isto tako: jako kompetitivna i zabavna igra. Ključ svega toga je što sve prednosti MMO-a imaš i u drugim igrama, ali imaš samo zabavu, a izostaje komponenta šljakanja i obaveze.
U MMO-u imaš simulaciju stvarnog svijeta, a to mi zapravo od igre ne treba.
Znaš koja bi me jedino MMO igra moga privući za probu? - Star Trek Online... a zadržati jedino ako pruži vrhunsku i konstantno svežu atmosferu. Sve ovo ostalo jednostavno je loše, pogotovo WoW.
Age of Conan je svijetla točka... igra s vrhunskom atmosferom dok ne uhvatiš 80.. tada jednostavno nestaje sve jer je igra nedovršena. WoW ima odličnu (ponajbolju) mehaniku, al mu je atmosfera sranje još od TBC-a. EVE je odličan, al opet traži grind.... MMO igre su osuđene na dosadu nakon početne euforije jer iscrpe priču. Zašto novi FPS-ovi kratko traju, a odlični su? Zato jer odličnu priču jednom i završe (COD4, Warhead) i imaš dojam večernjeg filma... nema razvlačenja sapunice.
U svakom slučaju, s MMO-ima je za mene svršeno. Nije isključeno da ću probati WoTLK, ali kupiti ga na releaseu neću:)
EVE Online je najbolji MMO, zato što i nakon 3 godine igranja možeš naučiti novih stvari, a za progress ne moraš čak ni biti online nego samo staviš skill da ti se uči, kao što ja sada radim :D
definitivno kralj MMO-a, i mislim da se isplati dati 15$ mjesečno za jedan cijeli svemir napravljen za virtualni život. A ekspanzije su besplatne (!)
A kako farmaš ISK?:) Možeš ga kupiti, da, ali možeš kupiti i gold i opremu u drugim igrama...
Za sada, vijest stavljamo u kategoriju "Događaji", ali na redizajniranom Bug Onlineu svakako ćemo se pobrinuti da napravimo i kategoriju Luđaci…
A kako farmaš ISK?:) Možeš ga kupiti, da, ali možeš kupiti i gold i opremu u drugim igrama...
A ja sam mislio da sam car kada sam istovremeno igrao s 4 lika na jednom MUD-u
Manite se čoravog posla.
covece, a ja nemam za jedan bon :D
Ljudi to je bolest isto kao homosexualci, cigarete, alkohol, kocka, ninfomanija, trollanje.
Sad nešto je nužno zlo ali to ne umanjuje njihovu štetnost po korisnika i okoliš.
E sad kad sam ovako sve lijepo sročio idem po otpremninu i na biro.
Ludjak...
Manite se čoravog posla.