Car multiboxinga

poruka: 27
|
čitano: 2.629
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Car multiboxinga".
17 godina
Car multiboxinga

Kreten.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Car multiboxinga

Bas je car.

Vrh.

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Car multiboxinga

A pricaju mi o gladi u africi..Izlanuo se

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Car multiboxinga

bolje bi mu bilo da si nađe 36 cura tek tak za zabavu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Car multiboxinga

Ovo je samo još jedan,banalni,primjer što WOW napravi od normalnog čovjeka...OPSESIJA virtualnom stvarnosti...

Manite se čoravog posla.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 23:50 (Jerkenovski).

0 0 hvala 0
17 godina
Car multiboxinga

Ovo me podsjeca na onu vijest sa BOL-a, kad je izasla ekspanzija za wow, ponocna prodaja, samo da ne pocne rat.

Tad je bilo zestoko, sjecam se da je neki lik, fejkplastik se zvao, vodio glavnu rijec za wow-ovce (ja sam bio kontra, Goran(11) Osmijeh)

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!

0 0 hvala 0
17 godina
Car multiboxinga

Zakon, s tim multibox setupom već može pošteno farmati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Car multiboxinga

Mislim sto reci ------PSYHO---

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Car multiboxinga

mora da je ponosan na sebe.   žalosno.     Plač

btw, zanimljivo kako igra sa trackballovima a ne sa standardnim miševima, hm  

"Hedonism Is My LifeStyle"©
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2008 2:09 (l)oolvl).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Car multiboxinga

Meni samo nije jasno kako samo igra s toliko likova odjednom???

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Car multiboxinga

ima sigurno i na bugovom forumu takvih koji bi to htjeliSmijeh

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Car multiboxinga
scorpion667 kaže...

Meni samo nije jasno kako samo igra s toliko likova odjednom???

Ni ne igra. Njemu je zabava samo to postignuće multiboxinga. A zabava se tu i računa kao najbitnija.

Ne vidim pravo igranje u multiboxingu, samo može pokrenuti botove za farmanje ili slične automate, a igrati zapravo WoW samo s jednim, eventualno dva lika.

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0
17 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...

Ovo je samo još jedan,banalni,primjer što WOW napravi od normalnog čovjeka...OPSESIJA virtualnom stvarnosti...

Manite se čoravog posla.

Kad sam ovo vidio, zamislio sam se... kome zapravo treba MMO u životu? - Jako loš put za svakog gejmera...
Jer na kraju balade, sve što nas u MMO-u tjera dalje su brojčice koje rastu i osjećaj postignuća, a to se u tim igrama samo, više ili manje maštovito, reciklira. Uza sve to, plaćamo $15 mjesečno za tako nešto i vučemo sami sebe za nos.
Daleko bolje su obične igre jer opet daju zabavu, imaju plafon tj. krajnji cilj (i osjećaj postignuća je bolji čak), ne traže dodatne financije, imaju multiplayer komponentu, gotovo uvijek imaju bolju atmosferu, a traže puno, puno manje vremena i ukupno i po sesiji igranja.
Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2008 8:54 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Car multiboxinga

tako je

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nexeem BRAVO!!

Prvi put da se potpuno slažem s tobom Belji se

Inače ne igram MMOe upravo radi navedenih razloga...

...And then You will die, when Your ideals You deny...
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
 (i osjećaj postignuća je bolji čak)

Ovo mi je upitno, zbog toga što u jednom MMOG pravu zarazu čini sve što si spomenuo + uspoređivanje s drugima.

Trenutno mislim da je osjećaj postignuća bolji u MMOG, jer imaš vrlo aktivnu konkurenciju. Razmišljao sam već ovih tjedana o tome i pokušao zaraziti se ponovno s Witcher EE i Mass Effect, ali sam ostao bez onog grozničavog feelinga, bez obzira na kvalitetu ta dva naslova.

Ima nešto bolesno u MMOG mehanizmima koje si spomenuo, jer mi grindanje u MMOG izgleda privlačnije od priče u Witcheru (premda je to suludo). Za sad to jednostavno pripisujem kompetitivnosti, natjecanju s drugima, sukobljavanju s njima online, ali ima i ta lijepa društvena komponenta (guild, klan).

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2008 11:01 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
Car multiboxinga

Isto tako Faerdhure i ostale igre imaju istu komponentu. Ja već dugo vremena COD4 igram na istom serveru, poznajem sve stalne goste, pozdravljamo se, zabavljamo se, natječemo se, imamo klanove, klanske borbe... a pazi sad: grinda nema, farma nema, obaveza nema... nitko ne na ništa ne sili, nitko ništa ne očekuje od tebe da odradiš, nitko te ne vrijeđa, nitko te ne potkrada, pljuca itd.

World in Conflict isto tako: jako kompetitivna i zabavna igra. Ključ svega toga je što sve prednosti MMO-a imaš i u drugim igrama, ali imaš samo zabavu, a izostaje komponenta šljakanja i obaveze.

U MMO-u imaš simulaciju stvarnog svijeta, a to mi zapravo od igre ne treba.

Znaš koja bi me jedino MMO igra moga privući za probu? - Star Trek Online... a zadržati jedino ako pruži vrhunsku i konstantno svežu atmosferu. Sve ovo ostalo jednostavno je loše, pogotovo WoW.

Age of Conan je svijetla točka... igra s vrhunskom atmosferom dok ne uhvatiš 80.. tada jednostavno nestaje sve jer je igra nedovršena. WoW ima odličnu (ponajbolju) mehaniku, al mu je atmosfera sranje još od TBC-a. EVE je odličan, al opet traži grind.... MMO igre su osuđene na dosadu nakon početne euforije jer iscrpe priču. Zašto novi FPS-ovi kratko traju, a odlični su? Zato jer odličnu priču jednom i završe (COD4, Warhead) i imaš dojam večernjeg filma... nema razvlačenja sapunice.

U svakom slučaju, s MMO-ima je za mene svršeno.  Nije isključeno da ću probati WoTLK, ali kupiti ga na releaseu neću:)

Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Car multiboxinga

EVE Online je najbolji MMO, zato što i nakon 3 godine igranja možeš naučiti novih stvari, a za progress ne moraš čak ni biti online nego samo staviš skill da ti se uči, kao što ja sada radim   :D

definitivno kralj MMO-a, i mislim da se isplati dati 15$ mjesečno za jedan cijeli svemir napravljen za virtualni život. A ekspanzije su besplatne (!)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Car multiboxinga

A kako farmaš ISK?:) Možeš ga kupiti, da, ali možeš kupiti i gold i opremu u drugim igrama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za sada, vijest stavljamo u kategoriju "Događaji", ali na redizajniranom Bug Onlineu svakako ćemo se pobrinuti da napravimo i kategoriju Luđaci…

mene više zanima ovo o redizajnu, nego taj luđak....
electrus.wordpress.com
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

A kako farmaš ISK?:) Možeš ga kupiti, da, ali možeš kupiti i gold i opremu u drugim igrama...

a čuj, skupljanje para je sasvim normalan i neizbježan dio svakog MMO-a, samo što u EVE postoji maksimalna sloboda što se tiče toga pa se tako može farmati na mnogo načina - rješavanjem misija, aktivnim trejdanjem, kopanjem asteroida, industrijom, a tu su čak i ugovori za sve moguće vrste poslova kao što su recimo prijevoz tereta i slično.   tako da to ne bih baš mogao nazvati klasičnim farmanjem. Kreativniji i sposobniji pojedinci će u toj igri svakako brže doći do novca. 
17 godina
Car multiboxinga

A ja sam mislio da sam car kada sam istovremeno igrao s 4 lika na jednom MUD-u Cool

Don't be ridiculous, it would be pointless.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jerkenovski kaže...

Manite se čoravog posla.

Ja ne verujem da je ovaj bio sasvim normalan ni pre nego što je krenuo da igra WoW, bilo da je zaista toliko opsednut igrom, bilo da je kroz nju pronašao sopstveni put do slave.
17 godina

covece, a ja nemam za jedan bon :D

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan

Ljudi to je bolest isto kao homosexualci, cigarete, alkohol, kocka, ninfomanija, trollanje.

Sad nešto je nužno zlo ali to ne umanjuje njihovu štetnost po korisnika i okoliš.

E sad kad sam ovako sve lijepo sročio idem po otpremninu i na biro.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
Car multiboxinga

Ludjak...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...
naxeem kaže...

a čuj, skupljanje para je sasvim normalan i neizbježan dio svakog MMO-a, samo što u EVE postoji maksimalna sloboda što se tiče toga pa se tako može farmati na mnogo načina - rješavanjem misija, aktivnim trejdanjem, kopanjem asteroida, industrijom, a tu su čak i ugovori za sve moguće vrste poslova kao što su recimo prijevoz tereta i slično.   tako da to ne bih baš mogao nazvati klasičnim farmanjem. Kreativniji i sposobniji pojedinci će u toj igri svakako brže doći do novca. 
Da, ali svejedno igra od tebe traži farm, a proizvodnja ti postane obaveza ako si u korporaciji.

Ivan(4) kaže...
Jerkenovski kaže...

Manite se čoravog posla.

Ja ne verujem da je ovaj bio sasvim normalan ni pre nego što je krenuo da igra WoW, bilo da je zaista toliko opsednut igrom, bilo da je kroz nju pronašao sopstveni put do slave.
 I nije... :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice