Cannabis za iPhone

poruka: 7
|
čitano: 1.979
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cannabis za iPhone".
18 godina
neaktivan
Cannabis za iPhone

U slučaju, pak, da vas uhvate u nelegalnom uživanju, aplikacija traži adrese najbližih odvjetnika specijaliziranih za ovakve slučajeve…

Ha-Ha-Ha

Dobra fora...

"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life." Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 19:17 (boxer).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Cannabis za iPhone

Hi hi mislim da je ovo najbolja aplikacija ikad ne samo za i phone....

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Cannabis za iPhone

Mislim da ovakva vijest po svom sadrzaju nije prikladna za jedan ''ozbiljan'' forum gdje 85% populacije su djeca mladja od 18 god...

Bez uvrede to je samo moje misljenje i imam pravo na njega jer zivim na BALKANSKOM poluostrvu gdje je trava i ostale droge strogo zabranjena...Doduse nije zabranjeno pricati o njoj ali PONAVLJAM nikako vam ne cuci ova vijest na pocetnoj stranici

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cannabis za iPhone

...heh ovo je dobro:

Kako neke američke države imaju legaliziranu uporabu marihuane za medicinske potrebe,

u njima će vas ovaj program uputiti u najbliži medicinski centar koji izdaje travu (na recept, naravno!)...

največi neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Cannabis za iPhone

Evo bas sam u Kanadi kod rodjaka i sto se tice te trave to je ovdje skroz legalno.. zakonom je dopusteno i lako se moze naci, mnogo, mnogo al mnogo je jeftinija od cigara, jer cigare su luksuz, a luksuz je u Kanadi skup. Takodje mnogi ce vam reci da je bolje pusiti travu nego cigare, jer vam ne ostavljaju toliku naviku i zelju da cesto zapalite. Takodje mnogi ce vam reci da je trava bolja od alkohola jer ujutru extra, nema mamurluka . U Kanadi do 3-4 mjeseca unazad bilo je legalno imati dvije biljke marihune za svoje potrebe, a i sad je legalno ali moras biti prijavljen sto nisi morao prije 3-4 mjeseca.. eto toliko od mene

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Cannabis za iPhone
luxman kaže...

Mislim da ovakva vijest po svom sadrzaju nije prikladna za jedan ''ozbiljan'' forum gdje 85% populacije su djeca mladja od 18 god...

Bez uvrede to je samo moje misljenje i imam pravo na njega jer zivim na BALKANSKOM poluostrvu gdje je trava i ostale droge strogo zabranjena...Doduse nije zabranjeno pricati o njoj ali PONAVLJAM nikako vam ne cuci ova vijest na pocetnoj stranici

ah, da, jer jadna dječica ispod 18 još ne znaju što je trava {#}

Potpis:
15 godina
neaktivan
Re: Cannabis za iPhone
Necto kaže...
luxman kaže...

ah, da, jer jadna dječica ispod 18 još ne znaju što je trava {#}

pon 20.7.2009 20:35

Mes que un Club! FCBarcelona!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice