U slučaju, pak, da vas uhvate u nelegalnom uživanju, aplikacija traži adrese najbližih odvjetnika specijaliziranih za ovakve slučajeve…
Ha-Ha-Ha
Dobra fora...
U slučaju, pak, da vas uhvate u nelegalnom uživanju, aplikacija traži adrese najbližih odvjetnika specijaliziranih za ovakve slučajeve…
Ha-Ha-Ha
Dobra fora...
Hi hi mislim da je ovo najbolja aplikacija ikad ne samo za i phone....
Mislim da ovakva vijest po svom sadrzaju nije prikladna za jedan ''ozbiljan'' forum gdje 85% populacije su djeca mladja od 18 god...
Bez uvrede to je samo moje misljenje i imam pravo na njega jer zivim na BALKANSKOM poluostrvu gdje je trava i ostale droge strogo zabranjena...Doduse nije zabranjeno pricati o njoj ali PONAVLJAM nikako vam ne cuci ova vijest na pocetnoj stranici
...heh ovo je dobro:
Kako neke američke države imaju legaliziranu uporabu marihuane za medicinske potrebe,
u njima će vas ovaj program uputiti u najbliži medicinski centar koji izdaje travu (na recept, naravno!)...
Evo bas sam u Kanadi kod rodjaka i sto se tice te trave to je ovdje skroz legalno.. zakonom je dopusteno i lako se moze naci, mnogo, mnogo al mnogo je jeftinija od cigara, jer cigare su luksuz, a luksuz je u Kanadi skup. Takodje mnogi ce vam reci da je bolje pusiti travu nego cigare, jer vam ne ostavljaju toliku naviku i zelju da cesto zapalite. Takodje mnogi ce vam reci da je trava bolja od alkohola jer ujutru extra, nema mamurluka . U Kanadi do 3-4 mjeseca unazad bilo je legalno imati dvije biljke marihune za svoje potrebe, a i sad je legalno ali moras biti prijavljen sto nisi morao prije 3-4 mjeseca.. eto toliko od mene
Mislim da ovakva vijest po svom sadrzaju nije prikladna za jedan ''ozbiljan'' forum gdje 85% populacije su djeca mladja od 18 god...
Bez uvrede to je samo moje misljenje i imam pravo na njega jer zivim na BALKANSKOM poluostrvu gdje je trava i ostale droge strogo zabranjena...Doduse nije zabranjeno pricati o njoj ali PONAVLJAM nikako vam ne cuci ova vijest na pocetnoj stranici
ah, da, jer jadna dječica ispod 18 još ne znaju što je trava 
ah, da, jer jadna dječica ispod 18 još ne znaju što je trava 
pon 20.7.2009 20:35