Bugove stranice off-line

poruka: 17
|
čitano: 1.754
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bugove stranice off-line".
17 godina
Bugove stranice off-line

Pripremiti ću maramice za suze Plač

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bugove stranice off-line

Nije valjda ga nemaju generatore!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, 4GB DDR2 800 Kingmax, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr., Logitech Z-2300, Logitech LX 500
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bugove stranice off-line

A solarne ploče na krovu BUG-a? Ili još bolja ideja, mogli bi ubaciti test UPS uređaja pa ubiti dvije muhe jednim udarcem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Bugove stranice off-line
Strontium kaže...

A solarne ploče na krovu BUG-a?

Ma ko ce pokrit sve te Bugove korporacijske nebodere hehe ;)) 
17 godina
Bugove stranice off-line

A vas supertajni fuzijski reaktor 3 km ispod nebodera? Nije valjda da je i on offline? Bas bed... :)

Opinion is like an as*hole, everyone has it!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bugove stranice off-line

Pa što držite stranice na njihovim serverima ... Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
Bugove stranice off-line

Ja ionako idem ujutro u školu. Smijeh

Tako kad dođem već če radit.

nije sramota pasti,sramota je ne dići se.

0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

A vas supertajni fuzijski reaktor 3 km ispod nebodera? Nije valjda da je i on offline? Bas bed... :)

Nije nego rusiji prodaju svu struju, ne mogu im uskratiti pod ugovorom su!
17 godina
neaktivan
Bugove stranice off-line

Meni je tako svejedno. Ujutro škola, i tako.

Ma najbolje da imaju vlastitu nuklearnu elektranu za BUG redakciju Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bugove stranice off-line

Hehe, bugovci zamisljaju da imaju one nebodere kao iz UT '99 mape (morpheus cini mi se) i onda ratuju gore i skacu jer je gravitacija slabija. LOL kad ih zamislim, gradjeni kao atleticari (barem priblizno :)) preskacu s nebodera na neboder. Ma da je nulta gravitacija, neki od njih ne bi mogli preskociti Cool (sad ce oni meni dati karton :))))

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bugove stranice off-line

A šta je sa silnim backup sustavima koje promovirate :). Uvijek imati backup plan!

0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Hehe, bugovci zamisljaju da imaju one nebodere kao iz UT '99 mape (morpheus cini mi se) i onda ratuju gore i skacu jer je gravitacija slabija. LOL kad ih zamislim, gradjeni kao atleticari (barem priblizno :)) preskacu s nebodera na neboder. Ma da je nulta gravitacija, neki od njih ne bi mogli preskociti Cool (sad ce oni meni dati karton :))))

Na nultoj gravitaciji se nemoze nista preskociti, jer kad bi se odrazili od poda nastavili bi se kretati u istom smjeru u zrak jer nebi bilo nikakve gravitacije da ih prizemlji. Cool

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
protjeran
Bugove stranice off-line

...neka im kupe agregator, već bi bio red, a Ratkajevi dobro dođu da vrate duh ponosa  i slave......

Skupljam Kinder-jaja!

0 0 hvala 0
17 godina
Psiho246 kaže...
 Na nultoj gravitaciji se nemoze nista preskociti, jer kad bi se odrazili od poda nastavili bi se kretati u istom smjeru u zrak jer nebi bilo nikakve gravitacije da ih prizemlji. Cool

Jaoooo, koje otkrice. Ja sam to, neces vjerovati, znao dok sam pisao post, ali kontao sam da nece niko biti tako bukvalan da doslovno shvati sto sam napisao, jer poenta je bila da je napor najmanji pri nultoj gravitaciji. Neodlučan
Jos jedna stvar, ako cemo cijepati dlacice: mozes se otisnuti pri nultoj u smjeru kojem hoces a ne u vis i ipak doci gdje zelis.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2008 19:15 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
Bugove stranice off-line

U to vrijeme nisam doma tako da neću bit na bug stranicama.

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja mislio vi napredni i imate kvalitetan hosting sa generatorima, jok. Pa čak i birtije imaju agregate.

Što da sutra radim od 8 do 14? Ma spavat ću naravno :D

Btw Redakcijski želuci su perpetum mobile, njih iskoristite kao alterantivni izvor energije.Namigiva

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2008 21:43 (Ormuz).
17 godina
neaktivan
Bugove stranice off-line

Svaka čast Elektroprivredi, neka radovi potraju...Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice