Ajd bar sada necete biti off svaki put kad Optima kopa okolo po kvartu.
Ajd bar sada necete biti off svaki put kad Optima kopa okolo po kvartu.
I kada nestane struje na Trešnjevci!
Lance Armstrong!
I bez obzira na steroide, i dalje nemožemo znati tko su nam istomišljenici na forumu (TU i TD lista) :/
ooooouuu my eyes, it's soooo faaaaasst
Daj malo kažite, na kakvim specifikacijama se vrti, znam da će biti u Mreži/BUGu, ali dajte malo uvida prije nego dođu.

Svaka čast na unapređenju, čestitam.
Daj malo kažite, na kakvim specifikacijama se vrti, znam da će biti u Mreži/BUGu, ali dajte malo uvida prije nego dođu.
otprilike nešto od ovoga
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/hr/hr/sm/WF06a/15351-15351-3328412-241475-241475-5177953.html?dnr=1
otprilike nešto od ovoga
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/hr/hr/sm/WF06a/15351-15351-3328412-241475-241475-5177953.html?dnr=1
Dobro pa nema puno opcija
Mudro ste vi to izreklamirali sponzore, no samo da nadodam, držite si forum
i internet izdanja prioritetom a ne pozadinskim usputnim hobijem, jer još
malo i papirnate verzije će biti usputni hobi, a web izdavaštvo jasno osnova.
Ok znam da to znate, no eto prilike da upotrijebim štrumpf emotičara
zbog kretenskog amerikaniziranog prefiksa "na steroidima"
Super, ne znam jel placebo, al cini mi se da dosta brze otvara kad idem pisat novi post. Drago mi je zbog vas. Sve najbolje!
Sad se moža na poslu i pretjerati s pivom, ako se isključi kakvo napajanje past će samo lokalni server.
Sad se moža na poslu i pretjerati s pivom, ako se isključi kakvo napajanje past će samo lokalni server.
Znao sam da postoji neki skriveni motiv
Ilitiga, sada im promet na web serveru nece smetati da bace koju partiju u mrezi :P Manje laga i to...
Osjetna razlika se vidi :)) Bravo BUG!
Ilitiga, sada im promet na web serveru nece smetati da bace koju partiju u mrezi :P Manje laga i to...
Pa oni se i okupljaju na mrežnom igranju da bi pretjerali s pivom i ostalim vezivnim materijalom.
Ne mogu ne komentirat ali "domacin" je firma sa temeljnim kapitalom od 20,000kn sto je minimum. Nekako kada neko napise "datacentar" ocekujete malo veci temeljni kapital s obzirom da njihov osnivac (vlasnik) ima 1,000,000kn (Markoja).
Osim toga, Altusa postoji jedno 30.
Nego, kaj vam nije puno jeftinije i jednostavnije uzeti servere u najam u USA?
Tak ja imam i prek njih direktan link na Internet bone, 24/7 support, backup..... Oni vode brigu o svemu i onog trena kad primjete da nekaj ne stima stupaju na scenu.
Je li itko provjerio što znači onaj 'N' koji se spominje kod N+1 redundancija i je li uopće pozitivan broj? Pitam jer prije par dana su forumaši našli trostruku grešku u benignoj vijesti kod broja znamenki koja stane na A4 papir. Ovdje su naprotiv u igri i novci pa je za očekivati ne samo slučajne nego i dodatne 'slučajne' greške...
Ja sam mislio da je susjed povećao brzinu neta kad ono vi se nakljukali steroidima
Stvarno osjetno ubrzanje! Svaka cast
sad dodajte opciju da se uspori, meni je ovo prebrzo...ne stignem ni kavu popit, a već se otvori
odličan upgrade
Samo bubajte, svaka čast ! :)
Nikad dosta sokaaa XD
Stara poslovica kaže, virtualni strojevi su onoliko brzi koliko je brz njihov domaćin...
Forum je osjetno brži.
Napokon :D
Koje osvježenje!
Vjerujem da su dobili neki dobar popust uz malo reklame, to je OK. Nego, nisam nigdje na njihovim (Altus) stranicama vidio koja im je sveukupna propusnost prema van?
Osim toga, nevjerojatno je kako kod nas ne može privatna osoba doći do data centra... aha, može... ako imaš 10.000 kuna... smiješno. Ako mislimo pokrenuti IT biznis, savjetujem tim našim datacentrima da se ugledaju na njemačke i počnu nuditi jeftine (čitaj barem približno kao u njemačkoj) servere pa nećemo više trebati zakupljivati u njemačkoj/usa i ostavljati tamo tisuće kuna.
Da li Bug izdaje ikakve profesionale caspise za web programiranje i da li imam slican takav casopis u HR, anyone?
Da li Bug izdaje ikakve profesionale caspise za web programiranje i da li imam slican takav caspois u HR, anyone?
Bug d.o.o izdaje Bug i Mrezu. Ne razumijem zasto ce ti casopisi za web dizajn. Mreza je u srpnju ove godine imala za temu broja trendove u web dizajnu.
Web programiranje i dizajn, nesto kao:
http://www.webdesignermag.co.uk/
http://www.netmagazine.com/