Bug2 stigao na kioske!

poruka: 52
|
čitano: 7.226
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bug2 stigao na kioske!".
13 godina
Re: Bug2 stigao na kioske!

Ne, ali niste ni vi Androidaši najbitniji. Ima nas koji imamo Windows Phone i čitamo Bug.

14 godina
royalhero kaže...

Ne, ali niste ni vi Androidaši najbitniji. Ima nas koji imamo Windows Phone i čitamo Bug.

Statisticki mislim da nas najvise koristi android

Koji OS imate na mobitelu

33 Android
5 Windows phone
14 ios
3 symbian
3 neki drugi
Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
royalhero kaže...

Ima i ljudi koji imaju Symbian i čitaju Bug.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
zelenbic kaže...

Statisticki mislim da nas najvise koristi android

Koji OS imate na mobitelu

Pa ko je to osporio? Niko! Samo sam rekao da ima nas koji koristimo Windows Phone i čitamo Bug. Pa zar je teško ubaciti koju aplikaciju za WP. Fino kupim Bug tamo nema mog OS-a, osjećam se zapostavljeno i kao daje WP7 stara platforma, a u biti je najnovija...

DamageHigh kaže...

Symbian mora otići u prošlost i više niko ne kupuje uređaje sa njim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 20:29 (royalhero).
16 godina
royalhero kaže...
DamageHigh kaže...

Nokia Pureview je na Symbianu. Nov uređaj.

16 godina
neaktivan
Bug2 stigao na kioske!
Sad mi se stalno rusi od kad je izasao. Cim udjem u bug app unutar newstanda. Uzas!

0 0 hvala 0
17 godina
diablo2211 kaže...
Sad mi se stalno rusi od kad je izasao. Cim udjem u bug app unutar newstanda. Uzas!

Meni se to isto dešavalo, i sa prvom i sa novom verzijom.

Deinstalirao sam i ponovo instalirao i sad je ok. Budemo vidjeli do kada.

17 godina
moderator
Bitanga kaže...
diablo2211 kaže...

Meni se to isto dešavalo, i sa prvom i sa novom verzijom.

Deinstalirao sam i ponovo instalirao i sad je ok. Budemo vidjeli do kada.

Znam za još nekoliko sličnih situacija i svima je pomogla deinstalacija stare aplikacije i instalacija 1.2 verzije. Osobno nisam imao takvo iskustvo, instalirao sam v1.2 kao upgrade i sve mi ok radi, bez rušenja. No, generalno savjetujemo micanje stare i instalaciju nove app od nule. U svakom slučaju istražit ćemo što uzrokuje problem.
...
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 0:37 (Miro).
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
royalhero kaže...
DamageHigh kaže...

Nokia Pureview je na Symbianu. Nov uređaj.

Također, čitava nova serija Asha. Također, prodaja Symbiana je u porastu. U Kini je npr. Lumia 800 zamijenjena s Nokiom 801T na Symbianu (!) i - opet ima rast...

Također, većina prodanih telefona Nokie  i dumbphoneova globalno - u stvari ono što spašava Nokiu od bankrota - trenutno je Symbian.

Također, Nokia CEO Ellop je najavio zaokret prema onom što mu spašava gu*icu.

Sorry royalhero, WP7 je prošlost (iako je dosta uređaja relativno novo), prodaja je stala i propada. Symbian izgleda, ispada neuništiv.

MAKAR: smatram velikim propustom od BUG-a da nisu stavili bar par WP aplikacija. BUG je jedini medij koji aktivno podržava WP platformu, i bilo bi korektno da je to učinjeno.

@poll (korištena platforma): U ovom slučaju rezultati su irelevantni: to je ono što se u civiliziranim društvima zove pozitivna diskriminacija. Kako možemo znati je li WP odlična platforma ako je ne podržimo da zaživi? Točnije, kako možemo vidjeti koliko je iOS|Android dobar|loš ako nemamo s čime usporediti? Pravo na alternativu?

...Cause It's Got Electrolytes.
17 godina
Brawndo kaže...

MAKAR: smatram velikim propustom od BUG-a da nisu stavili bar par WP aplikacija. BUG je jedini medij koji aktivno podržava WP platformu, i bilo bi korektno da je to učinjeno.

@poll (korištena platforma): U ovom slučaju rezultati su irelevantni: to je ono što se u civiliziranim društvima zove pozitivna diskriminacija. Kako možemo znati je li WP odlična platforma ako je ne podržimo da zaživi? Točnije, kako možemo vidjeti koliko je iOS|Android dobar|loš ako nemamo s čime usporediti? Pravo na alternativu?

Mogli su nešto staviti za WP7, ali target je stvarno premali, i oni ionako već znaju koje aplikacije postoje i dobre su. Android i iPhone su za njubare koji često nemaju pojma o appsima pošto stvarno široke mase to kupuju.

WP7 trenutno kupuju samo žestoki entuzijasti.

A pozitivna diskriminacija tu ne pali, jer sve platforme imaju više manje slične ili iste aplikacije od istih proizvođača. One koje nisu razvikane ionako nitko ne recenzira.

Ne bude nitko kupio WP7 jer ima facebook app, kad ju svi imaju.

Al da su mogli nabacit nešt za WP7, mogli su.

14 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Brawndo kaže...

Mogli su nešto staviti za WP7, ali target je stvarno premali, i oni ionako već znaju koje aplikacije postoje i dobre su. Android i iPhone su za njubare koji često nemaju pojma o appsima pošto stvarno široke mase to kupuju.

WP7 trenutno kupuju samo žestoki entuzijasti.

A pozitivna diskriminacija tu ne pali, jer sve platforme imaju više manje slične ili iste aplikacije od istih proizvođača. One koje nisu razvikane ionako nitko ne recenzira.

Ne bude nitko kupio WP7 jer ima facebook app, kad ju svi imaju.

Al da su mogli nabacit nešt za WP7, mogli su.

Nije stvar tko ga ima, stvar je i tko razmislja o kupnji. Mozda mi i jesmo vecinom iPhonovci i Androidasi, ali nas zanima i WP platforma, a prije odluke me zanima kako izgledaju aplikacije na njoj.
17 godina
zoki.zlikowski kaže...
Nije stvar tko ga ima, stvar je i tko razmislja o kupnji. Mozda mi i jesmo vecinom iPhonovci i Androidasi, ali nas zanima i WP platforma, a prije odluke me zanima kako izgledaju aplikacije na njoj.

Pa imaš google.

Upravo sam gore napisao da se platforma ne odabire zbog aplikacija, jer aplikacije su više manje svuda iste (ako postoje).

Platforma se odabire zbog svojih mogućnosti, a to ionako prosječni korisnik ne razumije. Kupit će ono kaj mu imaju frendovi, a to sigurno nije WP7.

13 godina
neaktivan
Problem rješen.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 14:53 (pmatosev).
14 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
zoki.zlikowski kaže...

Pa imaš google.

Upravo sam gore napisao da se platforma ne odabire zbog aplikacija, jer aplikacije su više manje svuda iste (ako postoje).

Platforma se odabire zbog svojih mogućnosti, a to ionako prosječni korisnik ne razumije. Kupit će ono kaj mu imaju frendovi, a to sigurno nije WP7.

Imaš i ti Google. Zašto čitaš Bug?

17 godina
zoki.zlikowski kaže...

Imaš i ti Google. Zašto čitaš Bug?

Pa često se i sam zapitam :-)

Razonoda na WCu. Flipboard i bug povremeno ;-)

16 godina
Bug2 stigao na kioske!

Kada ću ja kao pretplatnik dobiti svoj primjerak. {#}

0 0 hvala 0
16 godina

Već si trebao. Javi se na pretplata@bug.hr.

14 godina
Bug2 stigao na kioske!

proso 5 ducana dok ga nisam nasao i odnio onda zadnji :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bug2 stigao na kioske!

Da li je samo u Hrvatsok jer u Bosni ne mogu da ga nađem na kioscima. :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug2 stigao na kioske!

Iskreno šta se tiče teme broja,čini mi se da su uzimali ljude koji su se najviše obogatili a ne one koji su najviše utjecali na industriju.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Da, distribucija je isla samo na kioske u Hrvatskoj.
16 godina
neaktivan

Na mom kiosku nije bilo... :(

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice