Brži Windows Phone 7

poruka: 39
|
čitano: 12.631
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brži Windows Phone 7".
17 godina
Brži Windows Phone 7

Brrrrrrrrrrrrrr... dok HTC nije izdao HD7 tocno sam znao koji cu iduci mobitel kupit. Sad su mi HTC i M$ malo pomrsili racune. U gadnoj sam dilemi. Ajfon ili HD7 :)

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Brži Windows Phone 7
tnakir kaže...

Brrrrrrrrrrrrrr... dok HTC nije izdao HD7 tocno sam znao koji cu iduci mobitel kupit. Sad su mi HTC i M$ malo pomrsili racune. U gadnoj sam dilemi. Ajfon ili HD7 :)

sprdas ili zaozbiljno?

17 godina
ansha kaže...
tnakir kaže...

sprdas ili zaozbiljno?

najozbiljnije

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ja sam nedavno uzeo iPhone, al moram reći da me WP7 općenito jako škaklja i rado bi mu dao šansu. Tko zna, možda dobijem na BUG nagradnoj. :)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
Danny_HR kaže...
tnakir kaže...

Ja sam nedavno uzeo iPhone, al moram reći da me WP7 općenito jako škaklja i rado bi mu dao šansu. Tko zna, možda dobijem na BUG nagradnoj. :)

Mene oba rajcaju. WinM7 platforma je dosta hvaljena (eto kad Domagoj P. kaze da je super onda je super) iako ju joj nisam stigao osobno isprobat. iPhone je iPhone... sto reci za njega. Vrhunski dizajn. Sa iOs-om sam upoznat i zapravo nemam nikakvih prituzbi na njega... bar za ovo sto meni treba. Ove neke cakice sto jos fale na Win7m je M$ obecao rijesit. Ni sam neznam... za koji mjesec mi istice pretplata pa cu vidit sto cu.

15 godina
protjeran
Brži Windows Phone 7

sta te privlaci ka windowsima? po meni ima brdo potencijala al jos ni blizu nije vrijeme za prelazak na njega, ima tu jos puno posla i za microsoft i za app developersku scenu.

pretpostavljam da bi zelio veci ekran od 3,5" na iphoneu?

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
ansha kaže...

sta te privlaci ka windowsima? po meni ima brdo potencijala al jos ni blizu nije vrijeme za prelazak na njega, ima tu jos puno posla i za microsoft i za app developersku scenu.

pretpostavljam da bi zelio veci ekran od 3,5" na iphoneu?

Probao sam iOS, probao sam Android (kojeg vise nemam namjeru uzimat) tako da je WM7 nesto novo - a ja volim nove stvari, a i svi ga hvale...

Sa ajfonom sam generalno bio zadovoljan tako da on svakako ulazi u izbor. HD2 sam vidio i radio na njemu i to je vrhunski komad HW-a (po cemu je HTC inace poznat). 

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Probao sam iOS, probao sam Android (kojeg vise nemam namjeru uzimat) tako da je WM7 nesto novo - a ja volim nove stvari, a i svi ga hvale...

Sa ajfonom sam generalno bio zadovoljan tako da on svakako ulazi u izbor. HD2 sam vidio i radio na njemu i to je vrhunski komad HW-a (po cemu je HTC inace poznat)

Daj reci šta te toliko udaljilo od Androida. Ja npr.sad planiram isto uzet neki mob. Ugl.ako nebude iPhonea (zbog navale i cekanja) razmišljam o alternativama. 

Mislio sam uzet ili Galaxy S ili N8. Kako se vama cine ti mobovi? 

No da se vratim na temu: Zanimljivo poboljšanje. Ono ucitavanje 1.igre je skoro 20sekundi kolko sam skužio. To je dosta.

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
17 godina
Brži Windows Phone 7

Kod Androida mi ide na kitu sto updateovi ovise o proizvodjacu.

Imam HTC Legend. Nakon sto je izasao Froyo izasli su uredjaji sa identicnim HW kao sto ga Legend ima, a update za Froyo je kasnio mjesecima.

X10 od SE je takodjer nakon pola godine dobio update. Dakle to je flagship SE-a, a nije ih briga za updateove. I ne. Ne zelim rutat i stavit custom rom. Neda mi se sa tim zahebavat. Android je prefragmentiran, svaki proizvodjac drasticno mijenja OS za svoje potrebe i to nevolim.

iOS i WP7 ovise samo o Appleu odnosno M$u.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Brži Windows Phone 7

taman ubo jućer wp7 XD

mobitel je zmaj...

jedino je istina, treba neko vrijeme da se navikne na malo drugačiji dizajn sučelja(onaj metro dizajn), koji se meni osobno sviđa, jer nemoram svojim čevapima biti pretjerano precizan da bi ubo aplikaciju koju oću pokrenut XD

brz je nevjerojatno, nema štekanja...

jedino možda što mu sinkanje kalendara, imenika... ide preko ekščejnđa ili preko live id-a. što se možda neće preveć svidjet ekipi koja skriva svoje kontakte i podatke ko zmija noge (al zato imaju gmail i gdoc sa povjerljivim info bez problema)...

a ne više kao nekada preko outlook-a sa kompa...

aplikacija sad već ima gro for free,a jedino će se još malo pričekat na one aplikacije koje se plačaju ;)

tko je u dilemi, ako uzme ikoji wp7 požaliti neće :)

1 0 hvala 1
17 godina
mrvica_zg kaže...

taman ubo jućer wp7 XD

Kojeg si uzeo?

Think locally, act globally...
17 godina
moderator
tnakir kaže...

Mene oba rajcaju. WinM7 platforma je dosta hvaljena (eto kad Domagoj P. kaze da je super onda je super) iako ju joj nisam stigao osobno isprobat. iPhone je iPhone... sto reci za njega. Vrhunski dizajn. Sa iOs-om sam upoznat i zapravo nemam nikakvih prituzbi na njega... bar za ovo sto meni treba. Ove neke cakice sto jos fale na Win7m je M$ obecao rijesit. Ni sam neznam... za koji mjesec mi istice pretplata pa cu vidit sto cu.

Opet Domagoj P. ponavlja - WP7 je zakon. :-)

Evo, koristim ga već neprekidno od polovice listopada i ne bih ga mijenjao za ništa drugo. Istina je da ima tu dosta sitnica koje bi mogle biti bolje, no siguran sam da nećeš požaliti.

Domagoj
15 godina

i bez nadogradnje je zasad najbrži OS!

17 godina
Domagoj kaže...
tnakir kaže...

Evo, koristim ga već neprekidno od polovice listopada i ne bih ga mijenjao za ništa drugo. Istina je da ima tu dosta sitnica koje bi mogle biti bolje, no siguran sam da nećeš požaliti.

Tko kaze da si ti taj Domagoj P. {#}

Ugl... vjerujem ti... Jos netko je iz Bug redakcije ostao ugodno iznenadjen WP7 platformom. Ne sjecam se tko.

15 godina
tnakir kaže...
Domagoj kaže...
tnakir kaže...

Ugl... vjerujem ti... Jos netko je iz Bug redakcije ostao ugodno iznenadjen WP7 platformom. Ne sjecam se tko.

ja sam ugodno iznenađen ali nisam iz ničije redakcije

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Baah, al tko uopce nudi HD7 u Hrvatskoj? :/

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD
15 godina
protjeran
RaLe kaže...
tnakir kaže...

Baah, al tko uopce nudi HD7 u Hrvatskoj? :/

a tko uopce nudi iphone, svi ga toboze nude, a zapravo je nabavljiv samo na oglasnicima.

17 godina
neaktivan
Brži Windows Phone 7

Insider; lista rezervacija na iphone 4 u T Centru na Iblerovom u ZG-u: 1211 ljudi, ako me pamćenje služi.    

A sad ako dobiju 100 komada tjedno dobro je.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 19:55 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Brži Windows Phone 7

I ktome poslovni korisnici imaju prednost. Šta su svi tolko zapeli za taj iPhone?!? (pa i ja {#})

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 20:43 (alen-c).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brži Windows Phone 7

Kod WP7 mi se sviđa to što je MS objavio minimalne uvjete koje treba zadovoljiti mob. da bi se na njemu vrtio WP7, a uvijeti su jako visoki, tipa proc. treba biti jači od 1 GHz, GPU treba podržavati DirectX 9  ili zaslon treba biti 800x480, što daje sigurnost da će sve aplikacije i igre jednako raditi na bilo kojem mobu, što nije stvar s Android-om.

Kod Android-a je najveća prednost njegova otvorenost, što mu je i najveća mana jer svi proizvođači izdaju izmjenjen os za svoj mob. i kao što je @tnakir rekao da update zavisi od proizvođača moba a ne Google-a.

Btw.

Hubovi su zakon. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
tnakir kaže...

Zapravo, njih još trojica nisu krili oduševljenje, čak su i mene iznenadili reakcijom. Ne oduševljava se ta ekipa tako lako :-)

Domagoj
17 godina
neaktivan
Domagoj kaže...
tnakir kaže...

Zapravo, njih još trojica nisu krili oduševljenje, čak su i mene iznenadili reakcijom. Ne oduševljava se ta ekipa tako lako :-)

Mozda sam jos pod dojmom WM6 koji me totalno razpiz_io pa nisam dao zasluzenu priliku WP7, al iskreno receno otkako sam na iPhoen 4 ima pola godine nisam se ni zamarao s drugim platformaam. 

Dobro, odoh probat to i ja pa da vidim sto se toliko prica o tom novom OS-u na SL-u, malo ga je teze nac u uporabi jer ga bas nitko od onih ljudi sto ja znam jos nije kupio.

Nego Domagoj, sad kad je Microsoft napokon odustao of SL bar sto se tice browsera, hocemo li u nekoj od iducih nadogradnju BugOnline vidjeti HTML5, nesto ga i sam MS u zadnje vrijeme favoritizira. 

e.......
17 godina
AlterA kaže...
Domagoj kaže...
tnakir kaže...

Mozda sam jos pod dojmom WM6 koji me totalno razpiz_io pa nisam dao zasluzenu priliku WP7, al iskreno receno otkako sam na iPhoen 4 ima pola godine nisam se ni zamarao s drugim platformaam. 

Dobro, odoh probat to i ja pa da vidim sto se toliko prica o tom novom OS-u na SL-u, malo ga je teze nac u uporabi jer ga bas nitko od onih ljudi sto ja znam jos nije kupio.

Nego Domagoj, sad kad je Microsoft napokon odustao of SL bar sto se tice browsera, hocemo li u nekoj od iducih nadogradnju BugOnline vidjeti HTML5, nesto ga i sam MS u zadnje vrijeme favoritizira. 

Ne znam hoce li tako skoro LINK

Flash rulez

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Domagoj kaže...
tnakir kaže...

Ovaj Domagoj P. bi rado ubo wp7 jedino ga ugovor drži do 6. mjesecaundefined

kod mene normalno radi.....
17 godina
cekpi kaže...

I mene do 7. mjeseca. Mislim da se moze 3 mjeseca ranije produzit ugovor (bar u T-coma)

17 godina
moderator
AlterA kaže...

Otkud ti to da je MS odustao od SL-a u browseru? Nije, oduvijek se znalo za što treba koristiti SL, a za što HTML, samo je tek nedavno to javnosti postalo jasnije.

HTML5 ćemo vidjeti, naravno, kad zaživi kako treba i kad bude adekvatna podrška. Ovo za sada je samo pričam ti priču. Silverlight trenutno ima (osjetno) veću rasprostranjenost od HTML5, da ne govorim o razlikama u implementacijama. Evo, sad i ono što je najbolje radilo (video), Google pokušava zatuči izbacivanjem podrške za H264 iz Chromea. Toliko o HTML5.

Uz to, u real-lifeu web-developmenta, napraviti nešto u Silverlightu i HTML5 trenutno je kao kopanje bagerom i lopatom.

Domagoj
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 8:43 (Domagoj).
17 godina
moderator
tnakir kaže...
cekpi kaže...

I mene do 7. mjeseca. Mislim da se moze 3 mjeseca ranije produzit ugovor (bar u T-coma)

Taman kad dođu dvije super nadogradnje i sve bude još bolje! :-)

U VIP-u se može ranije produžiti, nazovi SZK i pitaj.

Domagoj
17 godina
Brži Windows Phone 7

U T-Mobilea LG je jedini uredjaj sa WP7. LG? Hvala, ali ne hvala.

Jos se jedino u VIP-a nudi Trophy 7. I to je to od WP7 uredjaja? Sramota!

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 8:54 (tnakir).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

6 mjeseci ranije po novom.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
moderator
tnakir kaže...

U T-Mobilea LG je jedini uredjaj sa WP7. LG? Hvala, ali ne hvala.

Jos se jedino u VIP-a nudi Trophy 7. I to je to od WP7 uredjaja? Sramota!

Ne nudi li VIP još dva modela? Trebao je, ne znam gdje je zapelo ako je zapelo. Dell i Samsung.

LG nije nimalo loš, unatoč reputaciji LG-a. Ja koristim LG i zadovoljan sam, neke stvari ima bolje, neke lošije, no ne osjećam da mi nešto jako fali. Ako hoćeš top uređaj, onda preporučam Samsung - izvrstan ekran i bjesomučna brzina: nije da ti ijedno zaista treba, no fora je.

Domagoj
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice