NIJE NAS BRIGA!!!!!
Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
koga boli qrac, ionako u hr to kupi 10 ljudi
Ma i mene boli _____. Zašto svaka treća vijest mora biti o apple, sto se mene tiče trebali bi napraviti Apple Shitbook i Apple Ivar
Ma i mene boli _____. Zašto svaka treća vijest mora biti o apple, sto se mene tiče trebali bi napraviti Apple Shitbook i Apple Ivar
Pa zašto čitate vijesti koje su povezane sa apple proizvodima??
Kog boli za tvoj komentar? Nemoj citati vijesti i ciao. I meni smeta ali mi jos vise smetaju ovakvi komentari.
U HGspotu u Utrinama se može isprobati i apple i PC platforma. Ekipa i ja smo bili šokirani koja je to razlika. Apple je car. Smješno je opče gledati PC-e u kategoriji 10000 kn i uspoređivati s bilo kojim apple-om. Tko ima priliku preporučam da isproba. Tek kad isprobaš i vidiš jedno pored drugog sve ti postane jasno.
koga boli qrac, ionako u hr to kupi 10 ljudi
Daj izađi iz svoje konzerve ! Nije to cijeli svijet !
A gle , to su ti one sitne duše tipa sve što si ne mogu priuštiti do smrti ću kritizirati !
U HGspotu u Utrinama se može isprobati i apple i PC platforma. Ekipa i ja smo bili šokirani koja je to razlika. Apple je car. Smješno je opče gledati PC-e u kategoriji 10000 kn i uspoređivati s bilo kojim apple-om. Tko ima priliku preporučam da isproba. Tek kad isprobaš i vidiš jedno pored drugog sve ti postane jasno.
i ja sam probao imac 27 inča definitivno stroj leti kao raketa samo je puno 15 000 kuna da bi surfao internetom bar za moje potrebe
Ovisi, ako ugrade USB 3.0 ili novi fireware, uzimam ga sigurno. Da zamjenim staru mašinu, pati se fullHD.
Ajde vi svi probajte linux, pa če te vidiejti da je i mac i win smeče :)))))
e tu ima puno istine razmišljam da i na novi komjuter stavim ubuntu na starom sam već instalirao i prezadovoljan sam
Nadam se da nam neće pravopis patiti zbog toga :-).
e tu ima puno istine razmišljam da i na novi komjuter stavim ubuntu na starom sam već instalirao i prezadovoljan sam
Gledam na netu koliko se brzo podižu windowsi i osx i vidim da moja kanta od 4.700kn rastura večinu onih koji koštaju 10k kuna...... A ista ta brzina je i općenita na cijelom sustavu. Virusa nema (ima ih ko i na svim platformama ali mizeran broj), bolja integracija aplikacija i os (ima to i osx) i još mnogo toga. A gle cijenu- SAMO 0.00 kn... XD jedino ako ti treba za neku aplikaciju baš winsi onda imaš virtualbox :)))
Nadam se da nam neće pravopis patiti zbog toga :-).
LoL
Gledam na netu koliko se brzo podižu windowsi i osx i vidim da moja kanta od 4.700kn rastura večinu onih koji koštaju 10k kuna...... A ista ta brzina je i općenita na cijelom sustavu. Virusa nema (ima ih ko i na svim platformama ali mizeran broj), bolja integracija aplikacija i os (ima to i osx) i još mnogo toga. A gle cijenu- SAMO 0.00 kn... XD jedino ako ti treba za neku aplikaciju baš winsi onda imaš virtualbox :)))
A recimo da li mogu pokrenuti aplikacije za MACOSX? Ako može pokrenuti Final cut pro i logic studio prelazim odmah.
A recimo da li mogu pokrenuti aplikacije za MACOSX? Ako može pokrenuti Final cut pro i logic studio prelazim odmah.
Čist sumljam da si ti neki kreativac, ali isto tako znam da Adobe ima dosta dobre alate i oni se mogu pokrenuti na virtualki (osim onih koji baš zahtijevaju 64bitni sustav, barem mislim jer nisam instalirao win 64 preko toga.) Isto tako imaš i besplatne alate za video obradu (koji i nisu nešto) i oni za obradu zvuka, koji su tu negdije.... Ne kužim se u taj segment ali eto.... Adobeovi alati su dostupni za win platformu- nažalost nemože se instalirati preko wine-a :)))))
Ali ja i dalje mislim da ti te programe ne koristiš za bilo što a da nije vezano za youtube:)) Tako da svi vi koji koristite tu i tamo neki alat za video možete slobodno biti na Linuxu....
ima nesto u tome. na mojoj kanti se dosta osjetila razlika linux>>windows, ali tako dugo dok linuxi nece vrtjet moderne igre, samo cu gledat kako mi instalacijski cd sjedi u ormaru.
ima nesto u tome. na mojoj kanti se dosta osjetila razlika linux>>windows, ali tako dugo dok linuxi nece vrtjet moderne igre, samo cu gledat kako mi instalacijski cd sjedi u ormaru.
Ah je da ak se želiš igrati nema do windowsa, osim ak želiš FIFA 10 ili COD MW2 igrati, to se da instalirati preko wine-a. Ima još nekoliko ovih top naslova koji se mogu na taj način igrati, ali naravno nije to isto kao na winsima a i nekada se zna zadobiti glavobolja zbog toga XD
Čist sumljam da si ti neki kreativac, ali isto tako znam da Adobe ima dosta dobre alate i oni se mogu pokrenuti na virtualki (osim onih koji baš zahtijevaju 64bitni sustav, barem mislim jer nisam instalirao win 64 preko toga.) Isto tako imaš i besplatne alate za video obradu (koji i nisu nešto) i oni za obradu zvuka, koji su tu negdije.... Ne kužim se u taj segment ali eto.... Adobeovi alati su dostupni za win platformu- nažalost nemože se instalirati preko wine-a :)))))
Ali ja i dalje mislim da ti te programe ne koristiš za bilo što a da nije vezano za youtube:)) Tako da svi vi koji koristite tu i tamo neki alat za video možete slobodno biti na Linuxu....
Opa pa ti mene znaš kakav sam, onak preko avatara. To što ti misliš nije relevanto i nije ti baš neki argument.
Radio u adobe - program je odličan, ali sam navikao na final cut i ne da mi se prebacivati za nikakve pare. Inače moje mišljenje je da su svi operativni sustavi sranje, a bitno je samo koji ti najbliže odgovara.
Ja vas ne kužim, ali ono ni malo!
1. pljujete po applu jer je najjača kompanija što se tiče informatike! (to vama ne paše, i onda ajmo pljuvat)
2. većina tu nekih linux-aša pljuje po windowsima kojemu linux nije ni do nožnog palca, ali opet to je najjača kompanija što se tiče software-a i treba naravno pljuvati jer naravno naplačuju svoj rad!
3. dižete linux (čitaj smetlište), i sav free svoftware u nebesa (ok može se naći jako jako puno dobrog, ali ipak u tom nekom segmentu komercijalni je bolji) i vi ne prestajete s pljuvanjem.
*i zanimljivo to se nađe par *BUDALETINA* koje izgleda cijelo vrijeme vise na BOLU nebi li uočili što o MS-u, (naravno o rupi u IE-u), Applu i svemu što je kao *plati pa ćeš radit kako spada*
MA SRAMITE SE...ČITAJTE ONO ŠTO VAM SE SVIĐA ONO ŠTO NE OSTAVITE ZA ONE KOJIMA SE TO SVIĐA I ŽELE NEŠTO REĆI O TOME, A NE OVAJ JE UŽAS JER MI SE TA FIRMA NE SVIĐA PA IDEMO NAVALI S PLJUVANJEM.
E sad da ja kažem!
OK je došlo je i vrijeme da malo promjene procesor s onih starih na ove lijepe krasne i nove!
Je da malo kasne što se tiče noviteta, no valjda moraju prilagoditi za svoje potrebe i za svoj stil.
1. pljujete po applu jer je najjača kompanija što se tiče informatike! (to vama ne paše, i onda ajmo pljuvat)
2. većina tu nekih linux-aša pljuje po windowsima kojemu linux nije ni do nožnog palca, ali opet to je najjača kompanija što se tiče software-a i treba naravno pljuvati jer naravno naplačuju svoj rad!
3. dižete linux (čitaj smetlište), i sav free svoftware u nebesa (ok može se naći jako jako puno dobrog, ali ipak u tom nekom segmentu komercijalni je bolji) i vi ne prestajete s pljuvanjem.
*i zanimljivo to se nađe par *BUDALETINA* koje izgleda cijelo vrijeme vise na BOLU nebi li uočili što o MS-u, (naravno o rupi u IE-u), Applu i svemu što je kao *plati pa ćeš radit kako spada*
MA SRAMITE SE...ČITAJTE ONO ŠTO VAM SE SVIĐA ONO ŠTO NE OSTAVITE ZA ONE KOJIMA SE TO SVIĐA I ŽELE NEŠTO REĆI O TOME, A NE OVAJ JE UŽAS JER MI SE TA FIRMA NE SVIĐA PA IDEMO NAVALI S PLJUVANJEM.
E sad da ja kažem!
OK je došlo je i vrijeme da malo promjene procesor s onih starih na ove lijepe krasne i nove!
Je da malo kasne što se tiče noviteta, no valjda moraju prilagoditi za svoje potrebe i za svoj stil.
Lakše malo prijatelju.
Ton koji osuđuješ dominira tvojim komenarom...
He he he ono nevjerojatno mi je kako su se uloge zamijenile, do prije nekoliko mjeseci mrzitelji applea su napadali fan boy-ve kad kod bi neki od njih hvalio maca (u smislu ono šta se kurčite stalno) a sad u poslijednje vrijeme 90% komentara su od onih što mrze i to ne samo na ovom forumu heehhe ono nevjerojatno koji jal... al dobro to mi je manje više logično jer ubiti jedini stvarni razlog protiv appla je ubiti njegova cijena, a kad se uzme u obzir da vecina ljudi na it forumima su izmešu 18-25 godina znači stari teensi i studeni koji nemaju ni za žvaku razumijem njihovu frustraciju...
Kad bi cijena u Hrvatskoj (naravno) bila kao u ostatku europe (manje-više) prodaja i zastupljenost bi bila puno veca, a mozemo samo vidjeti i na primjeru ovog najslabijeg iMaca (koji baduvej zadovoljava potrebe barem 80% korisnika), koji je kod nas 9.300,00 kn (strah me samo koliko ce biti kad stave i3 procove) a recimo u:
Austrija: 7.900,00 kn
Italija: 7.900,00 kn
Njemačka: 7.900,00kn
Švicarska: 6.150,00 kn (obečana zemlja za poreze
)
Dali je stvar u našim porezima ili u pohlepi jedinog distributera, ne znam ali jedno znam dokle god su ovakve cijene nece ni biti popularnosti iako bi se vecina mrzitelja iznenadili kolko ljudi posjeduje apple (a pri tome ne mislim na iphone i ipad )
Pozz ljudi, vodite ljubav a ne rat, volite se preko facebooka, foruma, na bilo kojoj os platrofmi bili 
E sad da ja kažem!
Lakše malo prijatelju.
pa ima on pravo....linux je smeće za razliku od windowsa....da se plaća koj bi ga vrag koristio....jedino što je korisno izašlo iz apple-a me mac os, kompjuteri koje oni prodaju su ispodprosjećni
Lakše malo prijatelju.
pa ima on pravo....linux je smeće za razliku od windowsa....da se plaća koj bi ga vrag koristio....jedino što je korisno izašlo iz apple-a me mac os, kompjuteri koje oni prodaju su ispodprosjećni
Ajmo' biti malo iskreni.
Za MacOS ne mogu reći ništa jer nisam imao dužih susreta sa njim.
Windowsi su OK, ali osobno više volim *nix okružije za neki ozbiljniji rad.
Da li si ikada radio nešto ozbiljno na Linux-u? Na nekom Unix-u?
Ja sam osobno radio podosta na Linux-u i Unix-u i mogu reći da nisu smeće.
Zanima me zašto je Linux smeće po tebi? Daj mi par razloga iz tvog iskustva zašto se tebi Linux toliko zamjerio.
Btw, Linux se plaća, samo ne kako ti misliš
Ne ušetaš u trgovinu i kupiš Linux, kupuje se podrška, što misliš zašto bi IBM ili RedHat ili tko već radio išta sa Linuxom? To su kompanije koje imaju samo profit kao ideju.
Kada smo kod toga da kažeš da su ispodprosječna računala koje prodaju, navedi opet par razloga. Recimo kao zadovoljsto korisnika, MTBF, podrška i tako, neke opipljive mjere.
Ako nemaš tako nešto, pogledaj link.
Ajde molim te nepricaj gluposti.....
hebo te linux smeče
Ajde molim te nepricaj gluposti.....
hebo te linux smeče
ja sam probo...zato i kažem daje smeće