Brze zakrpe za Chrome

poruka: 8
|
čitano: 2.012
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brze zakrpe za Chrome".
18 godina
Brze zakrpe za Chrome

i know something i won't tell nja nja nja nja :)

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Brze zakrpe za Chrome

Da nema Bug-a ne bih nit znao kad izlazi nova verzija Chromea {#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Brze zakrpe za Chrome
mislim da je naivno misliti kako je ovaj i mnogi slični propusti slucajan. čini mi se da je jedina mana ovog propusta to sto ga je netko nasao, a ne to sto je isti "propust".

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Brze zakrpe za Chrome

Normalno je da svaka aplikacija ima određene propuste, nemoguće je bilo koju aplikaciju u ovom slučaju web preglednik učiniti sasvim sigurnim, bez obzira o čemu se radi, u sve je moguće provalit ali za to treba određeno vrijeme i trud i naravno znanje.

A što se tiče Chroma sigurno će u narednoj verziji imati malo bolju sigurnost ali opet će postojat neki propusti.... JER ONI UVIJEK POSTOJE!

18 godina
neaktivan
Brze zakrpe za Chrome
Slazem se da sve ima bugove, ali preuzimanje totalne kontrole znaci da kao admin mozes pokrenuti downloadanu aplikaciju. Kako je Chrom java ostaje pitanje dal je pokrenut java ili native kod. Ako je native tada je najlakse manipulacijom stacka, ali sve se vrti pod javom?
Uvijek se divim ljudima koji pronadju takve stvari!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brze zakrpe za Chrome

inace posto sam ljubitelj videa,tj youtuba i stvarno cesto idem tamo,nemogu pohvaliti chrome.precesto mi se crashao na 2 i 3 videa (imam solidan pc da odma nebude napada s te strane) dok mi se firefox pokazao kao vise stabilan.no kako sam trebao nesto jednostavno kao chrome,a slicno firefoxu nasao sam maxthon i svakako bi svakome preporucio da ga probaju,testiraju uvjerit ce se kako je tako "tajanstven" preglednik a rame uz rame sa ovim razvikanim,jos ima dosta finih stvari kao citanje texta sa stranice,profil pa to syncuje history i favorite,snap shot od stranice,fill up za dosadni hotmail i kome sta treba

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Drazen kaže...
Slazem se da sve ima bugove, ali preuzimanje totalne kontrole znaci da kao admin mozes pokrenuti downloadanu aplikaciju. Kako je Chrom java ostaje pitanje dal je pokrenut java ili native kod. Ako je native tada je najlakse manipulacijom stacka, ali sve se vrti pod javom?
Uvijek se divim ljudima koji pronadju takve stvari!

Chrome nije Java aplikacija.

16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

inace posto sam ljubitelj videa,tj youtuba i stvarno cesto idem tamo,nemogu pohvaliti chrome.precesto mi se crashao na 2 i 3 videa (imam solidan pc da odma nebude napada s te strane) dok mi se firefox pokazao kao vise stabilan.no kako sam trebao nesto jednostavno kao chrome,a slicno firefoxu nasao sam maxthon i svakako bi svakome preporucio da ga probaju,testiraju uvjerit ce se kako je tako "tajanstven" preglednik a rame uz rame sa ovim razvikanim,jos ima dosta finih stvari kao citanje texta sa stranice,profil pa to syncuje history i favorite,snap shot od stranice,fill up za dosadni hotmail i kome sta treba

wow,hvala puno na postu sada sam upravo probao taj maxthon i fantastican je !! spoj opere,mozille i chrome-a u jednom.preporucam svima{#}

BF3 nick:FlasHard3 Xfire:bobbyz666
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice