- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Normalno je da svaka aplikacija ima određene propuste, nemoguće je bilo koju aplikaciju u ovom slučaju web preglednik učiniti sasvim sigurnim, bez obzira o čemu se radi, u sve je moguće provalit ali za to treba određeno vrijeme i trud i naravno znanje.
A što se tiče Chroma sigurno će u narednoj verziji imati malo bolju sigurnost ali opet će postojat neki propusti.... JER ONI UVIJEK POSTOJE!
Uvijek se divim ljudima koji pronadju takve stvari!
inace posto sam ljubitelj videa,tj youtuba i stvarno cesto idem tamo,nemogu pohvaliti chrome.precesto mi se crashao na 2 i 3 videa (imam solidan pc da odma nebude napada s te strane) dok mi se firefox pokazao kao vise stabilan.no kako sam trebao nesto jednostavno kao chrome,a slicno firefoxu nasao sam maxthon i svakako bi svakome preporucio da ga probaju,testiraju uvjerit ce se kako je tako "tajanstven" preglednik a rame uz rame sa ovim razvikanim,jos ima dosta finih stvari kao citanje texta sa stranice,profil pa to syncuje history i favorite,snap shot od stranice,fill up za dosadni hotmail i kome sta treba
Uvijek se divim ljudima koji pronadju takve stvari!
Chrome nije Java aplikacija.
inace posto sam ljubitelj videa,tj youtuba i stvarno cesto idem tamo,nemogu pohvaliti chrome.precesto mi se crashao na 2 i 3 videa (imam solidan pc da odma nebude napada s te strane) dok mi se firefox pokazao kao vise stabilan.no kako sam trebao nesto jednostavno kao chrome,a slicno firefoxu nasao sam maxthon i svakako bi svakome preporucio da ga probaju,testiraju uvjerit ce se kako je tako "tajanstven" preglednik a rame uz rame sa ovim razvikanim,jos ima dosta finih stvari kao citanje texta sa stranice,profil pa to syncuje history i favorite,snap shot od stranice,fill up za dosadni hotmail i kome sta treba
wow,hvala puno na postu sada sam upravo probao taj maxthon i fantastican je !! spoj opere,mozille i chrome-a u jednom.preporucam svima