Brza nadogradnja Firefoxa

poruka: 25
|
čitano: 5.034
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brza nadogradnja Firefoxa".
16 godina
neaktivan

Sve tvrtke kao da namjerno naprave neki propust , i onda naprave update da se vuku po portalima .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .

6 0 hvala 1
16 godina
RE: Brza nadogradnja Firefoxa
xXxBIMBOxXx kaže...

Sve tvrtke kao da namjerno naprave neki propust , i onda naprave update da se vuku po portalima .

Meni se čini da se propusti dešavaju iz želje za prebrzim napretkom, isti problem je mučio s prijelazom 2-ce na 3-cu (ne znam zašto)

Potentiale boy
17 godina
protjeran

Dobro da su problem tako brzo rješili.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja nisam ponekad mogo uć na internet prek mozile a na exploreru je normalno radio

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Firefox je jedno veliko sra...

Svaki dan ja moram najmanje 15 puta kliknit ctr alt del pa task manager pa ga izgasit nasilno jer cili zabloka.

Nažalost, alternative nema jer Chrome nema toliko add-on-ova a i one koje ima NE RADU KAO NA FIREFOX.

IE necu niti spominjat

CTF Junky™ ︻┳═一 ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ▄▀▄▀▄▀ http://www.bug.hr/forum/userposts/kiki30o0/8389.aspx?sort=desc ▄▀▄▀▄▀
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 22:10 (KIKI3ooo).

2 11 hvala 0
18 godina
KIKI3ooo kaže...

Normalno da čoviku koji posjeti 10 web stranica na dan sve valja.

Ali meni je posao surfanje vjerovali ili ne ali to je istina. Dnevno posjetim oko 150 stranica pa i do 300 se zna dogodit.

Svaki dan ja moram najmanje 15 puta kliknit ctr alt del pa task manager pa ga izgasit nasilno jer cili zabloka.

Nažalost, alternative nema jer Chrome nema toliko add-on-ova a i one koje ima NE RADU KAO NA FIREFOX.

IE necu niti spominjat. Ja mislim da bi mi se dok ulicom hodam ljudi podsmjehivali i ogovarali me: "Ovi koristi IE hiihhihihi"

I ja kliknem dnevno bar 300 puta i ništa ne gasim na silu.  Sve radi normalno ...

17 godina
neaktivan

Na žalost nisu ništa riješili sa 3.6.10, ima iste probleme kao i stare verzije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

IE necu niti spominjat

Jel prijavljujes bugove na bugzillu?

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
18 godina
neaktivan

ne kuzim meni firefox radi savrseno ako mi se zablesirao 1-2 u godinu dana

smeta mi sa,o sta mu duze treba da se digne od ie

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

nije ni meni nekad radio nekad ali sam pred god i pol skuzio da mi eset smart security firewall blokirao firefox danas koristim avast

ps: odg za sankin post

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 2:19 (drale24).
18 godina
KIKI3ooo kaže...

IE necu niti spominjat

Problem ti je do flash plugina koji je izdvojen u poseban kontejner i koji zna zamrznuti FF, a moguće je da imaš i neku extenziju koja ga ruši. 

http://www.google.com/search?q=firefox+disable+flash+container

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
17 godina
neaktivan

Da,ispravljen je propust , meni sada radi sasvim normalno...Jedva čekam verziju 4..Kada bi ona trebala izaci?Krajem Listopada?

16 godina

Isuse kriste, pa to je samo browser :))) for fak sejks.

Ja bih volio reć: "Ne ruši se", "Odličan je". Ali činjenica je da je jedno veliko sra....

Dnevno zabloka i do 15 puta. Nemogu kliknit x nemogu nista nego END PROCES

Za profesionalce tj. zbog velikog broja plug-inova bez kojih NE MOGU radit ja nemgou prec na Chrome koji je trenutno brz i super stabilan.

Taj plug-in čak i ima za Chrome ali ne funkcionira onom brzinom kao u Firefox-u

i kad se to pomnoži sa 150 - 300 stranica koje se posjete izgubilo bi se puno više vremena, nego da se posao odradi u firefox-u.

Sve je namišteno kako treba, alo.

Bugove ne prijavljujem naravno.

CTF Junky™ ︻┳═一 ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ▄▀▄▀▄▀ http://www.bug.hr/forum/userposts/kiki30o0/8389.aspx?sort=desc ▄▀▄▀▄▀
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 10:03 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nadogradi nadogradi jer ništa ne radiSmijeh,Ma šalim se,firefox je zakon(nakon chrome-a)

Kakav pastir,takvo stado.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Ja bih volio reć: "Ne ruši se", "Odličan je". Ali činjenica je da je jedno veliko sra....

Mozilla Foundation tebi ne duguje stabilan browser. To nije ista stvar kao Chrome, Opera i Internet Explorer. Firefox je open source comunity project, i koliko ce on biti dobar ovisi o samoj zajednici a ta zajednica ukljucuje i one koji ga koriste i prijavljuju sve nedostatke. Plakanje na forumu nikome ne pomaze, ne ocekujes valjda da Firefox developeri citaju ovaj forum?

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
neaktivan

Chrome je isto open source ;)

Ne kužim što likuju ovdje ljudi koji u životu nisu vidjeli parče koda. Pa ako misliš da možešnapraviti sigurniji browser što čekaš? Inače sam protiv firefoxa, ali rupe se događaju uvijek i svuda, tu ima toliko različitih kombinacija da je nemoguće sve pokriti i naravno da se događaju propusti.

16 godina
neaktivan
Kečko kaže...

Da ali u Chromium mozes dodavati svoj kod, u Chrome ne mozes. Google se brine sam za svoj browser, dok Mozilla Foundation ovisi o pomoci korisnika...

16 godina

meni se FF rušio od verzij 3.6.0 zato ga više i ne koristim ...

16 godina
neaktivan

Jucer sam reinstaliro mozzilu, i sada mi se pri pokretanju stalno ruši Plač

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
Kečko kaže...

Da ali u Chromium mozes dodavati svoj kod, u Chrome ne mozes. Google se brine sam za svoj browser, dok Mozilla Foundation ovisi o pomoci korisnika...

I što je tu točno bolje? Ne možeš ni ti u mozillu pucat nešto bezveze, ni u jedan open source program, da možeš to bi tek bio kaos, Uvijek ima nekoliko ljudi koji vode glavnu riječ, što ide, a što ne :) 

17 godina
neaktivan

Primjetio sam da mnogi korisnici imaju problema sa sporim Firefox-om a da nisu ni pokušali pobrisati  History tj. nedavnu povijest. Naime nakupi se toliko toga da se preglednik uspori pri pokretanju ili otvaranju novih prozora i 10x. Ok, to je i razumljivo ali zašto ponekad prestane i rušenje nakon toga to vec ne razumijem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kečko kaže...

I što je tu točno bolje? Ne možeš ni ti u mozillu pucat nešto bezveze, ni u jedan open source program, da možeš to bi tek bio kaos, Uvijek ima nekoliko ljudi koji vode glavnu riječ, što ide, a što ne :) 

Nije bitno sto je bolje a sto nije. Chrome ima svoj zatvoreni razvojni ciklus i tim programera financiran od korporacije koja prakticki vlada internetom. Mozilla foundation ni izdaleka ne raspolaze takvim sredstvima, i oslanjaju se iskljucivo na dobru volju svojih korisnika...

16 godina
rustweaver kaže...
KIKI3ooo kaže...

Mozilla Foundation tebi ne duguje stabilan browser. To nije ista stvar kao Chrome, Opera i Internet Explorer. Firefox je open source comunity project, i koliko ce on biti dobar ovisi o samoj zajednici a ta zajednica ukljucuje i one koji ga koriste i prijavljuju sve nedostatke. Plakanje na forumu nikome ne pomaze, ne ocekujes valjda da Firefox developeri citaju ovaj forum?

Firefox developer je i onaj koji je napravia onaj dodatak za Bugov forum tako da firefox developeri čitaju ovaj forum.

Volia bi ti reć da plaćem ali ja prihvaćam da moj firefox blokaje i ne tražim ničiju pomoč. Isto tako ćim se pojavi alternativa i nju ću prihvatit.

Meni osobno ne duguju ništa kako i sam kažeš. Ali duguju stabilnost svim svojim korisnicima, fanovima. Mislim da je stabilnost osnovna stvar a činjenica je kad ga se dobro preforsira on bloka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 21:04 (KIKI3ooo).
16 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Firefox developer je i onaj koji je napravia onaj dodatak za Bugov forum tako da firefox developeri čitaju ovaj forum.

...

Meni osobno ne duguju ništa kako i sam kažeš. Ali duguju stabilnost svim svojim korisnicima, fanovima. Mislim da je stabilnost osnovna stvar a činjenica je kad ga se dobro preforsira on bloka.

Ne, uvazeni kolega forumas je autor firefox addona kao i brojni drugi, ne radi na samom browseru i gotovo sigurno nije u kontaktu sa Mozillom.

Vidis ja nikako ne uspjevam vidjeti kako developeri, programa kojeg koristis besplatno, ikome ista duguju. A Mozilla ponajmanje od svih ostalih, zbog ustroja kompanije i nacina razvoja Firefoxa koji se razlikuje od konkurencije.

16 godina
rustweaver kaže...
KIKI3ooo kaže...

...

Ne, uvazeni kolega forumas je autor firefox addona kao i brojni drugi, ne radi na samom browseru i gotovo sigurno nije u kontaktu sa Mozillom.

Vidis ja nikako ne uspjevam vidjeti kako developeri, programa kojeg koristis besplatno, ikome ista duguju. A Mozilla ponajmanje od svih ostalih, zbog ustroja kompanije i nacina razvoja Firefoxa koji se razlikuje od konkurencije.

Kvragu, zaboravia sam da imam ovde mali "snack".

Pa on je firefox developer jer je on developer za firefox ali znam šta misliš i u pravu si.

Da ne filozofiram, mišljenja sam da je stabilonost nešto osnovno i šokiran sam, doslovno, koliko blokaje taj kultni razvikani browser. Dakle prićam o stabilnosti! I da, smatram da su je dužni pružit. Jer evo ja osobno, samo čekam alternativu, da ga zamjenim sa drugim browserom!!! Adio

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice