Brža Java u WebKitu

poruka: 8
|
čitano: 1.221
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brža Java u WebKitu".
17 godina
Brža Java u WebKitu

Zanima me di bum tu brzinu osjetio, s obzirom da više nemam P1@166 MHz.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Brža Java u WebKitu
Father_Dougal kaže...

Zanima me di bum tu brzinu osjetio, s obzirom da više nemam P1@166 MHz.

Neka su konačno počeli optimizirati code i takmičiti se tko je brži kao u dobra stara vremena. A ne samo pisati u višem programskom jeziku aa kome je sporo neka kupi brži hardware.
17 godina

bravo,čim brže to bolje

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
Brža Java u WebKitu

zdrava konkurencija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Brža Java u WebKitu

Uvjek upotrebljavaju nekakav sinteticki benchmark, kao da korisnici rade raytracing proracune sa javascriptom. Nitko ne pise kakva je razlika u brzini kod manipuliranja sa DOM elementima, sto je u biti ono najvaznije.

"A developer is a machine that converts coffee into code"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brža Java u WebKitu

Svaka optimizacija koda je dobrodošla bez obzira koliko je jak hardver na kojem se kod izvodi.

Što brže - to bolje Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brža Java u WebKitu

FYI, Java i Javascript nemaju veze jedno s drugim pa ih ne bi trebalo tako olako miješati.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

imaju veze....kako nemaju?!?!?

prva cetri slova :)

zelim,hocu,mogu al neam koga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice