to je tako u svetu ,moz ti imati ideje o spasu sveta i sl ...ali kad nemas para ti si nula...dzabe sve to bez para :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Covjek je legenda. Nikad mi nije spomenuo sve to vezano uz iPod. Drago mi je da mu je priznat rad.
Kako autor sam nije mogao skupiti 60.000 funti koliko je bilo potrebno da obnovi patenta prava za područje 120 zemalja svijeta, patent je postao javno vlasništvo
Pazi ti ovu patentnu đubrad. Trebaš plačati lihvarenje onoga što si izmislio, ako nemaš, onda si netko to može fino unovčiti.
pa ameri nikad nebi mogli sami nešto takvo stvorit
Na moment mi se učinilo da čitam vijest na Indexu, kad ono nije. A malo baca i na Dnevnik Nove TV... :)
Jea, rajt.
Kao što je Senad Ibrahimović iz Donjeg Prnjavora istinski autor novog BMW-a 7 jer je još 1986. tuzlanskom časopisu "Auto-moto-fudbal" poslao skicu za rubriku "Čitatelji crtaju" koji izgleda baš kao taj automobil.
Da Englezi plasiraju vijest da londonska kanalizacija traži prava za korištenje mr. Henkija u South Parku naši bi "mediji" i to popušili kao gotovu stvar.
Jea, rajt.
Kao što je Senad Ibrahimović iz Donjeg Prnjavora istinski autor novog BMW-a 7 jer je još 1986. tuzlanskom časopisu "Auto-moto-fudbal" poslao skicu za rubriku "Čitatelji crtaju" koji izgleda baš kao taj automobil.
Da Englezi plasiraju vijest da londonska kanalizacija traži prava za korištenje mr. Henkija u South Parku naši bi "mediji" i to popušili kao gotovu stvar.