Britanac Kane Kramer autor iPoda

poruka: 9
|
čitano: 1.477
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Britanac Kane Kramer autor iPoda".
17 godina
neaktivan

to je tako u svetu ,moz ti imati ideje o spasu sveta i sl ...ali kad nemas para ti si nula...dzabe sve to bez para :/

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Britanac Kane Kramer autor iPoda
Upoznao sam tog covjeka 2003. na BIS-u, bio je i u Zagrebu prije godinu dana na INOVA sajmu inovacija.

Covjek je legenda. Nikad mi nije spomenuo sve to vezano uz iPod. Drago mi je da mu je priznat rad.
17 godina
protjeran

Kako autor sam nije mogao skupiti 60.000 funti koliko je bilo potrebno da obnovi patenta prava za područje 120 zemalja svijeta, patent je postao javno vlasništvo

Pazi ti ovu patentnu đubrad. Trebaš plačati lihvarenje onoga što si izmislio, ako nemaš, onda si netko to može fino unovčiti.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina

pa ameri nikad nebi mogli sami nešto takvo stvorit

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pa zato to najbolje cutati kad imas neki projekat...sve dok ne skupis lovu za dooobru proizvodnju...u suprotnom pucas ko ....
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan

Na moment mi se učinilo da čitam vijest na Indexu, kad ono nije. A malo baca i na Dnevnik Nove TV... :)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
BugSU kaže...
pa zato to najbolje cutati kad imas neki projekat...sve dok ne skupis lovu za dooobru proizvodnju...u suprotnom pucas ko ....
  Tu onda u igru dolaze "anđeli" koji su jako dobri, samo traže određeni udio. I onda dolazi priča o američkom snu.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina

Jea, rajt.

Kao što je Senad Ibrahimović iz Donjeg Prnjavora istinski autor novog BMW-a 7 jer je još 1986. tuzlanskom časopisu "Auto-moto-fudbal" poslao skicu za rubriku "Čitatelji crtaju" koji izgleda baš kao taj automobil.

Da Englezi plasiraju vijest da londonska kanalizacija traži prava za korištenje mr. Henkija u South Parku naši bi "mediji" i to popušili kao gotovu stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
uuY kaže...

Jea, rajt.

Kao što je Senad Ibrahimović iz Donjeg Prnjavora istinski autor novog BMW-a 7 jer je još 1986. tuzlanskom časopisu "Auto-moto-fudbal" poslao skicu za rubriku "Čitatelji crtaju" koji izgleda baš kao taj automobil.

Da Englezi plasiraju vijest da londonska kanalizacija traži prava za korištenje mr. Henkija u South Parku naši bi "mediji" i to popušili kao gotovu stvar.

Usput... izašlo je na Engadgetu, ionako Bug uzima oko 80% stvari sa istoga...
- to see a world in a grain of sand...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice