Ovo bi dobro došlo....i ja se čudim kako se nitko nije toga prije sjetio?!
Kako kažete da ima 0,3 megapiksela kada ne poleđini uređaja piše 2.0????????
sta nece izmisliti... gluposti ;)
Kinezi, šta drugo reć.
:) Kinezi su izumili vodu u prahu
wow ovo je dobra stvar.
btw mogli su i četkicu za zube ugurati još, pa da bude 3 u 1 
Baš mi treba novi brijaći aparat. Jel ima jednu ili više oštrica?
:) Kinezi su izumili vodu u prahu
sta ce ti kinezi sve izmislit...
S obzirom na to koliko ima Kineza na planetu, nie ni čudo što im ovako lude ideje padaju na pamet. Kad će više izmislit mobitel sa usisivačem i osvježivačem zraka, tako da dok jedem za kompom mogu odmah usisati mrvice s tipkovnice i tu i tamo rastjerati neugodne mirise (ovisi što je bilo za ručak xD).
daj .ajebi to, opet kinezi sa svojim glupostima. Sad je ona u doslovnom smislu ima sve, a što se i brijati možeš?
dva brijanja i poziv i možeš slobodno novi naručiti
nevjerojatno...što sve ljudima neće pasti na pamet
samo se ti brij s tim mobitelom, ali zamisli da te netko nazove i počne ti mobitel vibrirat usred brijanja
Ma vibracija je najmanji problem, ionako ce brijac vibrirati dok radi.
Ali kud s dlakama? Jednom kad se zavuku u zvucnike, tastaturu, otvor za mikrofon, nece ih niko izvaditi. Da je mob i vodootporan, problem bi ih bio isprati iz tih sitnih otvora.
Nije problem sjetiti se ovog, nego sto su to dva uredjaja koje ne bi trebalo spajati u jedan zbog njihovih osobina i uvjeta rada koje proizilaze iz njihovih namjena.
mislim što vi kineze shvačate ozbiljno, samo rade smeča?
bilo što da prime raditi, a kako je ovdje riječ o mobitelu nema tu neke funkcionalnosti ni od mobitela ni od brijačeg aparata. Pogledajte samo njihove mobitele, niti jedan nije nešto...
Previse je netko gledao James Bonda. Netko medju kinezima glumi Q-a. 
ja se vec brijem sa svojim mobitelom
barem iam onaj zvuk brijaceg aparata,pa me ljudi pogledaju cudom zacudjeni
Ne znam zašto kamera od 0.3 megapiksela čudi autora. To je jednostavno 640 x 480 (=307200). Ovdje se to obično reklamira kao "VGA kamera", što valjda zvuči bolje nego 0.3 Mpix...