Bolje mape za iOS 8?

poruka: 5
|
čitano: 1.228
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bolje mape za iOS 8?".
16 godina
neaktivan
Bolje mape za iOS 8?

Bit ce bolje ako ce se moc skinut offline drzave... Ovak sumnjam da ce radit bolje od google mapsa.

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Bolje mape za iOS 8?
Ma kakav google maps...ocito nisi isprobao Here maps i Here drive+ na lumiama. Onda bi vidio sto znaci imati postene karte na mobitelu.
Enjoy The Silence
13 godina
neaktivan
kach kaže...

Bit ce bolje ako ce se moc skinut offline drzave... Ovak sumnjam da ce radit bolje od google mapsa.

Od kada imam HERE Drive+ mape od Nokie na svom mob. prodao sam Garmina, jer mi je postao ne potreban.

Inače puno se vozim, offline mape, države cijelog svijeta + govorno navođenje na hrvatskom jeziku.

htc tatto, samsung omnia 7, nokia n9, htc 8x
15 godina
neaktivan
bolje mape ne bi trebale bit vezane za verziju os-a
ovo znaci da stariji modeli koji ne budu isli na ios8 nece dobit bolje mape?
16 godina
neaktivan
Bolje mape za iOS 8?

Korstim i ja copilot na iphonu i ima offline mape + moze radit sve u pozadini,ak me netko zove javim se navigacija radi u pozadini i javlja mi na zvucnik dali trebam skrenut,mogu ugasit ekran ako sam na autoputu i svejedno radi u pozadini i uapli se samo ako trebam negdje skrenuti. Na wp7 to nije moglo tak radit jer navigacija nije imala multitasking. Jesu li ispravili taj banalan problem na wp8 sa novim here mapama ili i dalje ne radi u pozadini navigacija kod poziva itd.?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice