Bolja prodaja Viste

poruka: 9
|
čitano: 1.689
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bolja prodaja Viste".
17 godina
neaktivan
Bolja prodaja Viste

Jel toliko teško ispravno prevesti brojeve?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Bolja prodaja Viste

????     što ispravno, kako, tko koga?   Iznenađen

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bolja prodaja Viste
Zoidberg kaže...

Jel toliko teško ispravno prevesti brojeve?

Ja neznam čovjek otvori temu, niko živ nemože razumijet sta si napiso. Pa objasni malo o ćemu češ pričat u temi.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
18 godina
neaktivan
Bolja prodaja Viste

Jesu li prihodi u milijardama ili milijunima dolara? Ako je tako kako piše u članku onda im se slabo pišeNamigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bolja prodaja Viste

Pa kompovi su veoma zastupljeni u ovo vrijeme, a Vista je bila veoma očekivana tako da je najveća cifra došla samo zbog znatiželje kupaca iako je sad svi živi pljuju meni je ok!!!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ne vidim problem u 180 milijuna kopija, 20 milijuna i 60 milijardi zarade. Kakvo "loše piše", daj ne trabunjaj :D

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
Bolja prodaja Viste

Zadnja rečenica

" U kompaniji predviđaju daljnji porast potražnje i godišnje prihode između 67,3 i 68,1 milijuna dolara."

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ma milijardi valjda:D

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
18 godina
neaktivan

Pa tko onda trabunja? Brojka je napisana a ti čitaj. Joj nadobudni....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice