dobra stvar, još da naprave da narukvica zavibrira kad igubi/dobije konekciju s mobitelom u slučaju da zaboravite mobitel u kafiču ili vam nedajbože netko ukrade to bi moglo biti potencijalno vrlo korisna stvar. em je zgodno za nosit... samo da se baterija ne troši prebrzo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobra stvar, još da naprave da narukvica zavibrira kad igubi/dobije konekciju s mobitelom u slučaju da zaboravite mobitel u kafiču ili vam nedajbože netko ukrade to bi moglo biti potencijalno vrlo korisna stvar. em je zgodno za nosit... samo da se baterija ne troši prebrzo.
Za tako nesto nabavi si jedan od Sony Ericsson satova :) Imaju istu funkcionalnost kao ova narukvica i vise, a i vibriraju kad se udaljis previse od sata tj. vise od 10m :)
Ja se ne volim javljati na mob...Češće šaljem poruke...
Za tako nesto nabavi si jedan od Sony Ericsson satova :) Imaju istu funkcionalnost kao ova narukvica i vise, a i vibriraju kad se udaljis previse od sata tj. vise od 10m :)
I odlično izgledaju, a nisu ni skupi. Meni je osobno ovaj prelijep
sta sve ljudi nece izmisliti :)
ima ih na tone na ebayu po šaku dolara...naznam zakaj je ovo neka vijest uopće?
recimo:
http://cgi.ebay.com/LCD-Bluetooth-Bracelet-to-Mobile-Call-SMS-Alert-Clock_W0QQitemZ180465316530QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2a049232b2
Jel radi ta narukvica na Iphone??
I odlično izgledaju, a nisu ni skupi. Meni je osobno ovaj prelijep
Da. To je njihov prvi model i isto mi se najvise svidja :)
Najvjerojatnije ne :D
katastrofa!
katastrofa!
a čuj, kad neki debili u 21. stoljeću kupe mobitel bez bluetootha.
slabo koji dan danas se prodaje bez bluetootha
Sliči narukvici za praćenje puštenih zatvorenika na uslovnu... 
samo sto se ova drzi na ruci a ne na nozi :))
boze gluposti....
naci ce se budala kome ce to utopiti:)
samo sto se ova drzi na ruci a ne na nozi :))
Verzija za fancy zatvorenike... 
to su oni blaže kažnjavani