Pa to je vjerojatno zato jer ga koriste neke konzole...
Samo neka ga ljudi prihvacaju, ja cu ga prihvatit tek kad mu se cijena spusti. ^_^
Pa to je vjerojatno zato jer ga koriste neke konzole...
Samo neka ga ljudi prihvacaju, ja cu ga prihvatit tek kad mu se cijena spusti. ^_^
Cjene su stvarno pretjerane. Moj komp da sad očeš kupiti takav novi bi možda došao malkoc preko 2000Kn, a jedan blu-ray čitač košta oko 1000Kn, dok pisača neme baš ispod 2000Kn (koliko ja znam)
Cijene su takve kakve jesu, ne očekuješ valjda da budu ekvivalentne dvd čitačima i pisačima ?
S vremenom će pasti.
Sjećam se vremena kad je cd pisač (1x-2x) koštao oko 1000 kn ako ne i više, i to s tim da ne možeš računat da će svaki cd biti uspješno snimljen,
a morao si imati i scsi kontroler za njega...
'brži rast prodaje očekuje se nakon pada cijena, kako medija tako i uređaja'
Zanimljivo... 'Ko bi rek'o da je tako. :) :)
onog trenutka kad ce kinezi dobit licence za proizvodnju...
onog trenutka kad ce kinezi dobit licence za proizvodnju...
Naravno da je glavni krivac play station 3, za bolju prodaju Blu -ray,a znaš kad bi kupio Blu-ray player, ono nikad.... Al kad je sve zapakirano u jednoj stvari e, to je već drugo.
Cijene su takve kakve jesu, ne očekuješ valjda da budu ekvivalentne dvd čitačima i pisačima ?
S vremenom će pasti.
Sjećam se vremena kad je cd pisač (1x-2x) koštao oko 1000 kn ako ne i više, i to s tim da ne možeš računat da će svaki cd biti uspješno snimljen,
a morao si imati i scsi kontroler za njega...
Evo registrirao sam se samo da dam neke konkretne brojeve. Imam cjenik kompjuterske opreme iz 9. mjeseca 1994. i obican 2x CD-ROM je kostao 289 DM !.
4x TEAC CD-RW kupljen 2001. je plaćen 1100 kn, prve przilice su kostale debelo preko 3000 DM...