Kad se samo sjetim da sam prije par godina imao HDD od 20GB...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pročitao sam na wikipediji da postoji i holografski disc od 1 tb,kome to treba
pročitao sam na wikipediji da postoji i holografski disc od 1 tb,kome to treba
4k (4x1080p) 3D video zapis zauzima preko 1.5TB pa se ti zapitaj kome to treba...
zato imaš kino,doživljaj se sigurno bolji ,nego davati pare na neku skupu tehniku,a taj 3d je precijenjen zamara oči,stalno moram skidati 3d naočale,bez vez
A kad ja vidim svoj stari p2 sa 4gb:)
Ipak to jednostavno mora ici tako: os-ov,.aplikacije,igre,HD filmovi,itd to sve vise trosi resursa i memorije, i to ce uvijek napredovati/povećavati uporedo s vremenom
Kad se samo sjetim da sam prije par godina imao HDD od 20GB...
ja imam još jedan komp koji ima hdd od 3 gb. komp još super radi i na njemu se vrti win 98. na njemu se sestre igraju...
zato imaš kino,doživljaj se sigurno bolji ,nego davati pare na neku skupu tehniku,a taj 3d je precijenjen zamara oči,stalno moram skidati 3d naočale,bez vez
tehnologije se ne razvijaju za danas i jučer, nego za budućnost.
ko uopće veli da je ovo trenutno ciljano na kućne korisnike?
uostalom, i do nas će doć kroz koju godinu i bezveze je uopće posprdno komentirati.. pogotovo ovo za bol u očima nakon 3D naočala..
Gledao sam neki dan avatara 3D u kinu i definitivno nije precijenjen. Doživljaj je puuuno bolji nego 2D, a ovo da zamara oči uopće nije istina. One papirnate naočale sa crvenom i plavom folijom su stvarno zamarale oči, i nisi mogao pogledati cijeli film bez da ih skineš. Ovakve kakve dobiješ u kinu su ok, jedini je problem što je slika malo tamnija s njima nego bez njih...
Dok ne budu BD snimači od nekih cca 400kn i mediji od 5kn onda mogu i pričati o BD tehnologiji, ovkao malo malo izmišljeno ovo, predstavljeno ovo a cijene glava boli.