Bloatware Wars!

poruka: 5
|
čitano: 860
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bloatware Wars!".
17 godina
neaktivan
Bloatware Wars!

LOL!! Probajte napravit ovo ":%"! HAHAHAHAH! Ove googleove poruke su mi najbolje. Osjecas se kao da komp ima osjecaje! HAHAH!!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bloatware Wars!

klik na ključić --> About Google Chrome i klik na update... verzija 0.2.149.29 više nema tih problema :-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bloatware Wars!
ajd bacite screenshot tog zanimljivog odgovora na %

neam chrome instaliranog a mrsko mi je ponovo instalirat a zanima ma me sta je :)
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
protjeran
RE: Bloatware Wars!
BugSU kaže...
ajd bacite screenshot tog zanimljivog odgovora na %

neam chrome instaliranog a mrsko mi je ponovo instalirat a zanima ma me sta je :)

Ne budi lijen, brže ćeš saznati što se događalo nego da čekaš odgovor. Nakon updatea trik više ne radi a dok je radio rušio je trenutno SVE tabove, odnosno sve instance Chrome.

Edit: Ova poruka je pisana, postana i odmah editirana iz Chrome, što znači da radi sa ovim forumom.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2008 19:57 (Pero1234).
17 godina
neaktivan
Bloatware Wars!

Evo sto se dogodi! Prije ovoga na slici se jos pojavi onaj poznati Windows prozor sa tipkama Send i Dont Send! Ove googleove poruke su stvarno smijesne!

Greska Greska
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2008 14:45 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice