stiže iphone killer :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neznam nisam imo blackbery al imo sam pc pocket mislim da mi je nekak bolji pc pocket od blackberya mada bio bio hapy da ga imam
Za svaki drugi, ako ne i svaki mobitel ili šta već, koji se pojavi na tržištu, a ima ekran osjetljiv na dodi, tvrdi se kako je iPhone killer...pa neznam baš
Previše je tih "killera" bilo do sada, a koliko vidim ni jedan ga nije ubio...! 
ideeeeš.. ovo izgleda obečavajuće!!
Šteta što nema Wi-Fi. Inače bi bio odličan.
Ma zvati bilo koji od tih telefona iPhone killer je uvredljivo prije svega za te telefone. Nema potrebe da budu iPhone killeri kad je vecina njih (ovdje prvenstveno mislim na nove HTC modele, ali i na druge) daleko bolji i ozbiljniji uredjaji.
A naravno da nikad nece biti iPhone killeri, dokle god je tinejdzera i Amerikanaca, bicer i iPhonea.
Ah, da, zaboravio sam da je samo iPhone "multitouch" uredjaj, ali koga briga i kome to treba? Zar nije ljepse koristiti uredjaj jednom rukom, kao HTC Touch Diamond?
Slažem se stobom, ali bih ipak nadodao i da iPhone možeš koristiti sa jednom rukom.
da sam puuuno teze nisam probao al mislim da zoom slike ide samo s dvije ruke nisam siguran... a tek iphone kamera...losija je i od blackberry-eve i od HTC Touch HD...nemoze ni video snimati...
Za svaki drugi, ako ne i svaki mobitel ili šta već, koji se pojavi na tržištu, a ima ekran osjetljiv na dodi, tvrdi se kako je iPhone killer...pa neznam baš
da sam puuuno teze nisam probao al mislim da zoom slike ide samo s dvije ruke nisam siguran... a tek iphone kamera...losija je i od blackberry-eve i od HTC Touch HD...nemoze ni video snimati...
ja bi kupila bb storm je li istina da će ga imati samo vip
tako se cini http://storm.vipnet.hr 
tako se cini http://storm.vipnet.hr 
mislite li da je ovaj blackberry bolji od omnie??
što to znači bolji? to svu dva al dva različita OS-a. Što tebi treba, dali misliš i želiš slat veći broj e-mail poruka, odnosno imaš tu potrebu, neki veli da to mora biti cifra od cca. 15 e-mail poruka dnevno, stoga ako ništa od doga nemoj ni uzimati BB jedino ako bi ti to predstavljao zadovoljstvo.
...a Omnija, čitaj WM device i sve što ide uz to. pa sam odluči