ne znam što žele s androidom... ući u poslovni svijet? misle da će ih to spasiti na tržitu zasićenom androidima... izgubili su pravac i viziju potpuno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da su implementirali android runtime u os10 kako treba, tj da radi kao podmazano nebi imali nikakvih problema jer je os10 najvolji os koji sam ikada koristio na mobu
ne znam što žele s androidom... ući u poslovni svijet? misle da će ih to spasiti na tržitu zasićenom androidima... izgubili su pravac i viziju potpuno...
da su implementirali android runtime u os10 kako treba, tj da radi kao podmazano nebi imali nikakvih problema jer je os10 najvolji os koji sam ikada koristio na mobu
Koliko god mi je to mrsko reći... BBOS10 se jednostavno nije prodavao. Trebali su preći na Android još tamo 2009-te.
možda ali neće vratiti velike poslovne subjekte na OS sa androidom. manji imaju puno veći izbor jer tržište je prezasićeno androidima, a iOS im je tu uzeo veliki dio korisnika. oni bi kompletno morali mijenjati filozofiju i način poslovanja. jednostavna promjena OS-a sumnjam da će im pomoći
A zašto bi oni ciljali na tržište koje su davno izgubili?
BB je prije(pojave iphonea) bio bog i batina USA smartphone tržišta, toliko da su osim poslovnjaka i tinejdžeri više srednje USA klase isto ga koristili i znali za njega.
Najbolje što se oni trenutno mogu nadati je da ciljaju opće tržište i da se negdje uhvati. Možda kombo touch screen + qwerty tipkovnica bude ušlo u modu jednog dana i to smatram njihovim najvećom vrijednošću.
A zašto bi oni ciljali na tržište koje su davno izgubili?
BB je prije(pojave iphonea) bio bog i batina USA smartphone tržišta, toliko da su osim poslovnjaka i tinejdžeri više srednje USA klase isto ga koristili i znali za njega.
Najbolje što se oni trenutno mogu nadati je da ciljaju opće tržište i da se negdje uhvati. Možda kombo touch screen + qwerty tipkovnica bude ušlo u modu jednog dana i to smatram njihovim najvećom vrijednošću.
tipkovnice jednostavno ne prolaze, samo zauzimaju bespotrebno prostor. ljudi žele što tanji uređaj i barem što veći ekran odnosno odnos zaslona naspram uređaja da je veći... svi uređaji sa tipkovnicama zadnjih godina baš i nisu dobro prolazili. znam što ciljaju ali po načinu na koji ciljaju pokazuje da se uopće nisu promjenili i da i dalje razmišljaju kao prije 10 godina.