BlackBerry Bold od sutra u Hrvatskoj

poruka: 13
|
čitano: 2.128
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "BlackBerry Bold od sutra u Hrvatskoj".
18 godina
neaktivan

ekrančić mu je full mali. teško da može parirati multimedijskim modelima. iphone je drastični (kontra)primjer.

iako je za business stvari jako dobar i prvi blackberry koji mi se baš sviđa.

ehh al da mi je znat na kojim su drogama bili kad su napravili ovak minijaturni ekran(čić).

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2008 18:28 (bubbach).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: BlackBerry Bold od sutra u Hrvatskoj

Prvo izgubiš oči na ekranom a onda i na tipkovnicom a što se tiče uređaja cool.

Zaj*ebali Rusi klimu umjesto ljeta šalju zimu!
18 godina
moderator

Nisam ga još isprobao, pa ne mogu suditi, no čitajući inozemne recenzije i reakcije korisnika, vidim da su svi ponajviše oduševljeni upravo s ekranom...

drpetric
17 godina
neaktivan

Bio sam skeptičan kada sam uzeo 8310 model, no potpuno je zadovoljio moje potrebe, čak i prevazišao sva očekivanja (posebice mislim na bateriju). Baš bih ovo volio imati :)

18 godina

Neko mi je rekao da posebno moras placati da bi koristio blackberry software ili nes slicno... Da li netko moze malo da mi to objasni? Zacudo istekla mi pretplata na cronetu i imam 12000 plus bodova pa bi si ga mogao ubosti samo ako jos nes dodatno moras placati mjesecno nije bas ispaltivo...

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bubbach kaže...

ekrančić mu je full mali. teško da može parirati multimedijskim modelima. iphone je drastični (kontra)primjer.

iako je za business stvari jako dobar i prvi blackberry koji mi se baš sviđa.

ehh al da mi je znat na kojim su drogama bili kad su napravili ovak minijaturni ekran(čić).

za tvoju informaciju ekran nije uopce mali, a predstavlja najbolji ekran koji sam vidio na nekom mobilnom uredaju.
Mobitel imam oko mjesec dana i odusevljen sam s istim...

kamera od 2 MP je najbolja te rezolucije koju sam isprobao na mobilnim uredajima, mobitel je nevjerovatno brz, sve reagira trenutno, baterija je full ok 2 dana u full loadu ...
google maps i blackberry maps rade izvaredno brzo, a GPS signal se pronalazi za 7 - 30 sekundi, nevjerovatno brzo.

Video kamera snima u rezoluciji od 640 x 480 pixela i daje izvanrednu kvalitetu s obzirom da se radi o mobilnom uredaju.

Iako kamera  nije tako dobra kao ona na N96 po kvaliteti videa, Bold je neusporedivo brzi u svemu od n96 sto se tice multimedije...

Ako bude interesa postam koju sliku s njega i video stavim na youtube ...

LP

18 godina
neaktivan
Coguar kaže...
za tvoju informaciju ekran nije uopce mali, a predstavlja najbolji ekran koji sam vidio na nekom mobilnom uredaju.

Nije mali u odnosu na iphone kojem zeli parirati ili nije mali obzirom na mobitel koji si imao do prije mjesec dana? Smijeh

ekran je mali. tocka. o razlucivosti se da razgovarat.
ekran je mali zato da stane tastatura i sve ima svoje zasto i zato i inace full volim blackberrye jer su mi foricca, ali ekran osim sto ima odlicnu razolucivost i prikaz je mali i zakaj se uvijek mora nac neko totalno pametan ko pise u skracenicama, pise o svem i svacem a uz put i zeli pokazati da nisam u pravu. nisam lijen pa sam i izracunao. povrsina ekrana blackberrya bold je 48,72% povrsine iphoneovog ekrana... al ok, ti ga imas i ima brzi gps pa je zato i ekran nesto veci u tvojoj verziji. koje gluposti..

ps.btw.LP.. etc.

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 2:59 (bubbach).
18 godina
neaktivan
Dermentor kaže...

Neko mi je rekao da posebno moras placati da bi koristio blackberry software ili nes slicno... Da li netko moze malo da mi to objasni? Zacudo istekla mi pretplata na cronetu i imam 12000 plus bodova pa bi si ga mogao ubosti samo ako jos nes dodatno moras placati mjesecno nije bas ispaltivo...

Placas blackberry mail uslugu, odnosno pristizanje e-maila u realnom vremenu na mobitel. u pravilu, ako si poslovni korisnik dobiješ software koji se instalira na exchange u firmi. U kombinaciji s uslugom funkcionira odlično. Prosle godine dok sam radio u t-mobileu bila je politika da (jer se plaća usluga mjesečno) se ne naplaćuje promet koji napraviš slanjem i skidanjem maila. Ako si napredniji korisnik e-sandučića, odnosno, ako ti dolazi 30+ mailova na dan to ti je cak i isplativije nego da ti mic po mic naplacuju promet.
eh, sad ako nisi 30+ mail korisnik moje je misljenje da ti usluga i ne treba, a naravno ako zelis bit lola u kvartovskoj kafani pa izvadit blackberry na stol- to mozes i bez aktivacije te opcije. onda blackberry koristis kao najnormalniji mobitel.
dvije stvari za napomenu..

:prva, uslugu vecinom ne aktiviraju ljudi koji je zele, nego je aktiviraju direktori zaposlenicima kako bi bili azurni i ne bi imali ispriku da nisu u tocno to i to vrijeme dobili mail.
upravo zato usluga i nije toliko voljena i ljudi je brzo zamrze.. u samoj promociji blackberrya glavna stavka marketinga bila je povecanje produktivnosti za 20ak %.. eh sad pitanje je zelim li ja biti produktivniji 20% ?
ili zelim rec sefu da sam mail jednostavno vidio tek navecer.

:druga napomena.. ne samo da je cijena mjesecnog pausala "pravim korisnicima" isplativija, vec je i cijena uredjaja dosta manja ako predstavniku prodaje napomenete da pri izradi ponude za firmu ima na umu da cete korisiti blackberry mail uslugu. naravno, isto vrijedi i ako uredjaj kupujes kao privatni pretplatnik. u tom slucaju platit ces ga manje.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 2:56 (bubbach).
18 godina

Hvala na odgovoru! Mislio sam cekat SE X1 ali cu se jos nacekat, vjerovatno ce mi opet istec pretplata pri jego taj mob dode u hr...  Tako da uzet cu Blackberry cim dode u t-com ponudu (nadam se vec sutra)...

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator

Ekran je najbolja stvar na Boldu, fantastičan je, vjerojatno najbolji ekran do sada viđen na mobilnim uređajima, unatoč dimenzijama onog na iphoneu.

S druge strane, uređaj pati od brojnih problema, no dok se ne uvjerim je li to do operatera ili do samog aparata - neću suditi.

drpetric
17 godina
neaktivan
bubbach kaže...
Coguar kaže...

Nije mali u odnosu na iphone kojem zeli parirati ili nije mali obzirom na mobitel koji si imao do prije mjesec dana? Smijeh

ekran je mali. tocka. o razlucivosti se da razgovarat.
ekran je mali zato da stane tastatura i sve ima svoje zasto i zato i inace full volim blackberrye jer su mi foricca, ali ekran osim sto ima odlicnu razolucivost i prikaz je mali i zakaj se uvijek mora nac neko totalno pametan ko pise u skracenicama, pise o svem i svacem a uz put i zeli pokazati da nisam u pravu. nisam lijen pa sam i izracunao. povrsina ekrana blackberrya bold je 48,72% povrsine iphoneovog ekrana... al ok, ti ga imas i ima brzi gps pa je zato i ekran nesto veci u tvojoj verziji. koje gluposti..

ps.btw.LP.. etc.

Prije sam imao i još uvijek imam HTC P3300 Windows Mobile i ako vec hoces ekran je mrvicu manji, a to nadoknaduje puno boljom vidljivošcu i rezolucijom...
U odnosu na Iphone nisam uopce govorio niti me iphone ne interesira .. Jedino sto je ekran drugacije orijentiran i zbog toga se na slikama cini dosta manjim..
Uostalom izvoli pa usporedi:

http://img58.imageshack.us/img58/286/p1020423mv3.jpg

LP

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 13:56 (Coguar).
17 godina
neaktivan
drpetric kaže...

Ekran je najbolja stvar na Boldu, fantastičan je, vjerojatno najbolji ekran do sada viđen na mobilnim uređajima, unatoč dimenzijama onog na iphoneu.

S druge strane, uređaj pati od brojnih problema, no dok se ne uvjerim je li to do operatera ili do samog aparata - neću suditi.

Koju verziju software a imas ?

s najnovijom uredaj radi fenomenalno i skoro da nema zamjerki ...

LP

18 godina
moderator
Coguar kaže...
Koju verziju software a imas ?
4.6.0.126 (243)
drpetric
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: