i onda imamo po forumu neke koji pametuju o tome kako je btc propala stvar 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i onda imamo po forumu neke koji pametuju o tome kako je btc propala stvar 
vrlo skoro i je... vrlo skoro...
vrlo skoro i je... vrlo skoro...
Pošalji svoju priču ovdje:
tko je kupio, kupio je
tko je kupio, kupio je
Razvoj kriptovaluta nije i neće stati s Bitcoinom. Postoji i cijeli niz ostalih kriptovaluta koje su sada relativno jeftine, s obzirom da je fokus toliko na Bitcoinu.
tko je kupio, kupio je
Razvoj kriptovaluta nije i neće stati s Bitcoinom. Postoji i cijeli niz ostalih kriptovaluta koje su sada relativno jeftine, s obzirom da je fokus toliko na Bitcoinu.
mislim na to, da se više ne isplati kupovati bitcoin, preočito je da je najviša cijena za ovu godinu postignuta
Pretpostavimo da sam kupio nekoliko bitcoina kada je cijena bila ~400 dolara. Gdje i kako ću ih sada prodati kada nitko ne želi kupiti po visokoj cijeni?
Normalno da ce se prodati po aktualnoj cijeni
Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Pretpostavimo da sam kupio nekoliko bitcoina kada je cijena bila ~400 dolara. Gdje i kako ću ih sada prodati kada nitko ne želi kupiti po visokoj cijeni?
pa u mjenjačnici
Nije bilo za nekoliko nego za 10.000. Da ih je zadržao sada bi on bio milijunaš.
https://www.forbes.com/sites/ericmack/2013/12/23/the-bitcoin-pizza-purchase-thats-worth-7-million-today/#1538476a2509
gdje god hoćeš , poloniex ,kraken ,bitfinex,coinbase itd ,za ostale ne znam ali poloniex npr ima i margin trading
To s kripto valutama je postalo jako teško pratiti baš zbog ogromne količine istih.
Sjećam se kako su lokalni mudrijaši smijalili se po forumima i newsima kada je sve krenulo, a gdje su danas? Vjerojatno ismijavaju nešto drugo, ispred istog monitora od prije xx godina, dok su oni malo pametniji uložili malo novca ili krenuli rudariti te danas imaju finu lovu.
Moje glupo razmišljanje na početku je bilo kako mi samo rudarenje grije GPU pa sam u samome startu sve maknuo s OS-a......koji fail.
Bolje da sam kao mnogi uložio sve novce u što više GPU-a i na početku za račune od struje (bar grijanje ne bi plaćali u stanu pa bi tu uštedjeli :)).
Koji osobni fail....
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
To s kripto valutama je postalo jako teško pratiti baš zbog ogromne količine istih.
savjetovao sam kolegu kad je eth bio 9$ da prebaci dio btca u eth eto sad je cca. 20$ , po meni bi etc također trebao rasti
Bas sada kada je pao na cca 900 dolara sam ulozio 3000 eura.... a sada je na cca 1300 dolara.
Biti ce ovo dobra godina.... 
a ja sam svoja preostala 2 prodao kad je bio na $702 misleći kako je to vrhunac što ću dobiti za njih 
Trebalo bi to propast, nejde u interes državama ni bankama, teško se može kontrolirat.
Vjerujem da će to propast uskoro sigurno,samo pitanje kada